2019. január 16., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) MCGaiwer


MCGaiwer
(PH! addikt)

szépen lassan megöli saját magát a youtube. Eddig sem volt soha nyereséges, és nem is ezekkel a PC lépésekkel fog azzá válni.

Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó

(#2) Yany


Yany
(PH! addikt)

No igen. A videóim youtube-os monetizációjával kemény 25 centet össszekapartam már. A kis csatornák amúgy sem ebből élnek meg, ez nyilvánvaló.

Asus ZenBook UX410 bemutató: https://youtu.be/xUXRAVZlGto

(#3) DraXoN


DraXoN
(őstag)
LOGOUT blog

és mi van mondjuk a live közvetítésekkel?

azt is élőben követik majd és "hirtelen" lelövik távolról ha "olyan"?

de látszik, hogy az automata szűrő algoritmusok még mindig nem az igaziak ... pedig hány éve fejlesztik már.. de nem megy ember nélkül az "értékelés" kellőképpen... persze nyilván az algoritmusokat megtartják, csak most egy "előszűrés" lesz mostantól.

a pénzkeresésre meg:
egyáltalán nem vállalhatatlanak az új feltételek se.. bár "lassabb" lehet a beindulás az 1000 követő miatt, de ha azt nem éri el valaki akkor hagyja is a francba (ha ebből akarna megélni.. nem neki való, nem tud olyan tartalmat előállítani ami sokakat megfogna, stb.)

De ez a youtubeos pénzkeresés .. a south parknak volt jó része erről :D

The human head cannot turn 360 degrees... || Siemens A35 -> Siemens C55 -> Alcatel OT556 -> Flying F996 -> Nokia 5230 -> Sony Xperia P -> Sony Xperia Z1 Compact -> Lenovo K3 Note -> LG v20 || FX8320; Rx470; 16GB; 240GB; 2x1TB

(#4) akom


akom
(senior tag)

Egyre több vlogernél lehet felfedezni, hogy valamilyen eszközt/szolgáltatást promótál. Ebben látom a jövőt.
Az más kérdés, hogy kinek jön be az amikor már csak arról szól egy csatorna hogy reflinken keresztül ezt és ezt vedd meg...

[ Szerkesztve ]

http://akom.hu/hirdeteseim/

(#5) DigitXT válasza Yany (#2) üzenetére


DigitXT
(PH! félisten)

De most, hogy belinkelted, biztos felpörög... és irány a 25 dolláros cél.:))

Ui: amúgy ez így HSZ-ben nem minősül reklámnak? Ha pénzt keresnél vele.;]

https://www.youtube.com/user/RKbodyfitness

(#6) lezso6 válasza akom (#4) üzenetére


lezso6
(VARÁZSLÓ)
LOGOUT blog

Bár ne ez lenne a jövő. Legalábbis az a forma, amikor a szponzor ad terméket tesztre, ami egy rohadt elfogult PR anyagot eredményez. :(

Primitív kérdésre nincs helyes válasz. – A hsz nyomokban iróniát tartalmazhat! – Boldogok a lelki szegények, mert övék a facebook üzenőfala.

(#7) ledgeri


ledgeri
(PH! kedvence)

"újra megerősítették, hogy a YouTube alkalmazottai személyesen fogják ellenőrizni a videókat"

Aham... jelentkeznék az állásra, légi-irányítós módszerben akár még tűrhető is lenne... munkatársak exponenciális növekménye nem zavarna...

szeksziboj -nálam van egy pirospontod! Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest)

(#8) F34R válasza akom (#4) üzenetére


F34R
(PH! kedvence)

Most is van rengeteg promote advertisement.... es ezekkel nagyon jol lehet keresni,., Pl megkeres az Asus, hogy magasztald pl a Gamer periferiait, es bamm jon a della. ;]

(#2) Yany

Igen keves a video, keves a feliratkozas, nincs partnerceg, nem kapsz szponzoraciot stb....

[ Szerkesztve ]

(#9) Yany válasza DigitXT (#5) üzenetére


Yany
(PH! addikt)

:DDD biztos ám, hogy felpörög. Gondolhatod. Nem hiszem, hogy reklám lenne, viszonyításképpen tettem be, mert láthatjátok a nézettséget és azt, hogy mennyit "kaszál" egy ilyennel az ember. Szerintem ezt a pénzt ki sem lehet venni onnan, bár utána sem néztem, alapvetően nem is hiszek abban, hogy youtube-os reklámbevételekből jön be a lé ilyen léptékekben. Ahhoz napi 8 órában profi felszereléssel és közösségi hálókon ezerrel promózva kellene tolnom a szekeret.

Csak hogy cserébe mondjak még egy-két adatot:
- Összesen 94 feliratkozóm van
- 36 606 megtekintésem
- 47 541 percnyit töltöttek nálam az emberek (ez 33 nap, 21 perc)
- Átlagosan 1 perc 25 másodpercet töltenek nálam az emberek
- Mindezzel $2.53 futott be a youtube szerint (hibásan 25 centet írtam fent)

Lehet kalkulálni. :)

Látni kell, hogy ezek nevetségesen alacsony számok, őszintén szólva semmitől nem foszt meg a youtube, hiszen amint lesz látógatója egy csatornának, újra elérhetővé teszi a hozzám hasonló piciknek is a monetizációs opciókat.

Igaz, a fenti számok leginkább a kis hobbivideóim nézettségét tükrözik, az utóbbi "TechInt" videók amatőr létemre elég szépen kiugranak az átlag videóimból.

[ Szerkesztve ]

Asus ZenBook UX410 bemutató: https://youtu.be/xUXRAVZlGto

(#10) akom válasza F34R (#8) üzenetére


akom
(senior tag)

Igen, iratkozom is le az ilyen csatornákról.

Ha nem is pénzt kapnak, de már szerintem az is elég jó ha a terméket megtarthatja...

http://akom.hu/hirdeteseim/

(#11) lezso6 válasza akom (#10) üzenetére


lezso6
(VARÁZSLÓ)
LOGOUT blog

A videóba belevágott reklám az szerintem oké. El lehet tekerni. :D

Primitív kérdésre nincs helyes válasz. – A hsz nyomokban iróniát tartalmazhat! – Boldogok a lelki szegények, mert övék a facebook üzenőfala.

(#12) Yany válasza lezso6 (#11) üzenetére


Yany
(PH! addikt)

Szerintem is az a legbarátibb. Meg talán hitelesebb is, amikor a vlogger "adja el", mint egy akár a konkextustól teljesen elütő snittet végigvárni. Imádom, mikor biztosítást akarnak kötni velem egy hardveres review közben.

Asus ZenBook UX410 bemutató: https://youtu.be/xUXRAVZlGto

(#13) Fred23 válasza Yany (#12) üzenetére


Fred23
(PH! kedvence)

Barátnőm egyik életmód / divat vloggere egy mondatába képes volt két reklámot behozni; ezek után én tuti leiratkoztam volna róla.

Cukker volt az a vörös vércse! :)

[ Szerkesztve ]

(#14) Yany válasza Fred23 (#13) üzenetére


Yany
(PH! addikt)

Vércsét köszi. :) Imádtam.

No de te olyan rekléámról beszélsz, ha jól értelek, ahol beleszőtte az eredeti tartalomba. Én inkább a linustechtips féle külön reklám blokkba dedikált reklámokról beszélek, amiről TUDOD hogy reklám. Nagyon fontos (ebből volt is nem rég cirkusz instagram és egyéb közösségi hálókon is), hogy fel kell tüntetnie a készítőnek, ha támogatott tartalmat készít és fizetett gondolatokat oszt meg. A linus-féle megoldás azért is jó, mert nem a reklámozott cuccot teszteli, így a tesztalanyt még megköpködheti picit (de egyébként neki, meg az ilyen Jayz2cents-féle fickóknak amúgyis nagyobb tere van a véleménynilvánításra, szerintem bármely cég akkor is örül, ha bekerül, ha szénné fikázzák a cuccaikat).

Asus ZenBook UX410 bemutató: https://youtu.be/xUXRAVZlGto

(#15) Dtomka válasza Yany (#2) üzenetére


Dtomka
(PH! addikt)

Hol lehet megnézni mennyit "keresett az ember"?

[ Szerkesztve ]

(#16) Fred23 válasza Yany (#14) üzenetére


Fred23
(PH! kedvence)

Bocsi, de azt is csak sejtem, mi volt az eredeti tartalom benne! :D Számomra az egész valami nehezen értelmezhető nagyon csajos valami volt, kábé olyanokon rugózva, mint optimálisan göndör hajat mivel lehet elérni, meg hasonlók. Nem is láttam, viszont mégis kihallottam a vlogger nőci hangsúlyozásából és hanglejtéséből, hogy van, amit ő kötelezően csak eldarál. Ahol ezt a kötelességszerű darálást nem fedeztem fel, ott lehetett érezni, hogy örömteli és saját, talán az volt az eredeti tartalom.

Lehet, életmód / divat terén így célszerűbb megoldani, viszont tény, hogy számomra irritáló volt. Mondjuk barátnőmnek nem volt baja vele, ahogy nekem meg Linussal nincs. :D

(#17) ibenny válasza akom (#4) üzenetére


ibenny
(senior tag)

Ha ez lesz a jövő, egy csatorna sem lesz, amit bármilyen szinten követnék. Így is tűzzel-vassal irtom a reklámokat, ha a videós tartalom is erre indul el, meg sem nyitom a YT-ot.

(#18) Yany válasza Dtomka (#15) üzenetére


Yany
(PH! addikt)

Ha korábban átlépted a monetizációhoz szükséges alsó küszöböt, akkor látnod kell egy ilyen menüpontot a Creator Studioban:

@Fred23: hmm, nem védeni akarom, mert nem láttam a videót, de nagyon sokan totál természetellenesen adják elő magukat. Én is leírtam ám a szövegemet, mielőtt bemondtam a "nyolc órás híreket", de igyekeztem imprózva és nem olvasós hangsúllyal, hanem átszellemülve előadni és csak mankóként használtam. A lényeg, hogy nem könnyű ám. :) Volt olyan, hogy egyetlen mondatot vagy 30-40x kellett elmondanom, mire elégedett voltam vele, de gondolhatod, hogy a 40. alkalommal mennyire hatott már természetesnek. :) De ez van, rutint kell szerezni. Persze nyilván vannak azok a szituk, amikor egyértelműen kamuduma megy, nem azonosulva, csak reklámozva ad elő valaki, rutin ide, vagy oda. Az bizony azonnal becsuk. :K

#19: én is hobbiból csinálom, kizárólag amiatt néztem meg ezt a monetizációt, hogy értsem a piacot. Persze ez a jövőben változhat, de minden feltöltött anyagom a saját szabadidőmből és pénzemből és felszerelésemmel készült. Viszont szerencsére kaptam sok pozitív kritikát, ami kinyitotta számomra annak lehetőségét, hogy esetleg a jövőben picit profibban is foglalkozzak ezzel. Talán... majd egyszer...

[ Szerkesztve ]

Asus ZenBook UX410 bemutató: https://youtu.be/xUXRAVZlGto

(#19) Dtomka válasza Yany (#18) üzenetére


Dtomka
(PH! addikt)

Köszönöm szépen!
Kétlem, hogy átléptem volna azt a valamit :D Amit csinálok azt csak hobbiból.
De ha hazamegyek este megnézem, hogy számomra is elérhető e az a menüpont.

(#20) gekkoXT


gekkoXT
(senior tag)

Szerintem nem pontos ez a cikk.
Én úgy értelmeztem az eredetit leírást, hogy a youtube "pro" monetizáció változik ennyire, de ezzel bárhuzamosan az adsense reklámbevétel még megy a kisebb forgalmú csatornáknak.

Vagy valamit rosszul értettem?

(#21) Yany válasza gekkoXT (#20) üzenetére


Yany
(PH! addikt)

Nekem konkrétan küldtek egy levelet, hogy ha 30 napon belül nem lépem át a megemelt limiteket, akkor törlik a monetizációs lehetőségeket. Mindezt úgy tálalva, hogy ez az én érdekem persze. :) Te tudod mit, beidézem:

------------------------------------------------------

Today we are announcing changes to the YouTube Partner Program (YPP). While our goal remains to keep the YPP open to as many channels as possible, we recognize we need more safeguards in place to protect creator revenue across the YouTube ecosystem.

What's Changing

Under the new eligibility requirements announced today, your YouTube channel, János Szabó, is no longer eligible for monetization because it doesn’t meet the new threshold of 4,000 hours of watchtime within the past 12 months and 1,000 subscribers. As a result, your channel will lose access to all monetization tools and features associated with the YouTube Partner Program on February 20, 2018 unless you surpass this threshold in the next 30 days. Accordingly, this email serves as 30 days notice that your YouTube Partner Program terms are terminated.

One of YouTube’s core values is to provide anyone the opportunity to earn money from a thriving channel. Creators who haven’t yet reached this new threshold can continue to benefit from our Creator Academy, our Help Center, and all the resources on the Creator Site to grow their channels. Once your channel reaches the new threshold, it will be reviewed to make sure it adheres to our policies and guidelines, and if so, monetization will be re-enabled.

The YouTube Team

------------------------------------------------------

Az idézett számoktól messze vagyok, mint Makó Jeruzsálemtől. Az utolsó 12 hónapban éppen 500 órányi nézettségem volt, de a feliratkozásnak a tizede sincs meg. Hozzáteszem, érthető, mivel elég ritkán teszek fel új anyagot.

#22: nem csüggedek, épp ellenkezőleg. Azt gondolom, hogy bőven jobb kritikákkal találtak meg az emberek, mint amiről valaha álmodtam volna. Az nekem mindent megért, mert segítségnek szántam őket, nem megélhetésnek.

[ Szerkesztve ]

Asus ZenBook UX410 bemutató: https://youtu.be/xUXRAVZlGto

(#22) bem13 válasza Yany (#9) üzenetére


bem13
(lelkes újonc)

Ne csüggedj az alacsony bevétel miatt, nagyobb számokkal sem lesz jelentősen több. Pár éve egész jól lehetett vele keresni, a mostaninál kevesebb videóval kb. 3-4 havonta jött egy utalás, most örülök, ha évente jön... A kiutalási minimum ugyebár $100 körül van.

Íme az adatok az elmúlt 1 évből, 1358 feliratkozóval

[ Szerkesztve ]

(#23) #82729984 válasza bem13 (#22) üzenetére


#82729984
(törölt tag)

+1.
Ma már reklámokból nem lehet komolyabb bevételt szert tenni, nem véletlen hogy a nem szponzorációból megélő csatornák vagy félpucér nőket használnak a népszerüsítsük a szépirodalmat tartalmakhoz is vagy orosz hackerek akik játszva gombolják le a reklámpénzeket botokkal.

Én ugyan nem youtube-ban utazok hanem admobban, de 1500 ft / 10000 megtekintés... Kiszámolható hogy még a milliós megtekintés is csak mellékesnek lenne elég.

A google meg nem érti hogy miért mindenhol a poresz vagy hasonló tartalom megy a csatornákon.

(#24) Dtomka válasza Dtomka (#19) üzenetére


Dtomka
(PH! addikt)

Megnéztem, nekem nincs bevételem:

(#25) Béééla válasza gekkoXT (#20) üzenetére


Béééla
(őstag)

Már mondták előttem is: mindenkit érint.
Engem az bosszant (nem azért mert eddig ömlött a mani) hogy egyre kintebb és kintebb tolják a korlátot. Lassan tényleg csak a nagyon nagyoknak jön belőle mani, és ez alatt a komplett nagy cégeket értem akik nem is a tecső-reklámpénzre nyomulnak hanem megoldják maguknak a reklámozást.

Bélabá

(#26) t72killer


t72killer
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Szürreális egy világ: egyesek vagyonokat lapátolnak össze olyan videókkal, amiben 6-800$-os csúcstelókat vágnak szét, folytanak vízbe, gyújtanak fel, stb. Másik trend, csöcsökkel itt is lehet kaszálni, beteszel egy jó csajt a videódba és másnap tízezer követőd lesz.

#25: bizony, pont ez a baj, egyszerűen esélye nincs az újonnan érkezőknek, pedig kellene a népnek egy online pénzkereseti lehetőség, mint a falat kenyér.

[ Szerkesztve ]

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#27) Béééla válasza t72killer (#26) üzenetére


Béééla
(őstag)

A probléma a látogatók száma: angolul elérsz n+1 millió emberszabásút is, egy magyar videóval nagyon max 15 milliót. Nem "nekünk" találták ki.

Az újonnan érkezőnek is van esélye, csak legyen türelme, ezt a semmiséget (mert az) két év volt összehozni. Persze ha villantasz vagy nagyon felkapott hülyeséget csinálsz, hajrá. Csak nehogy depi legyen a vége ha "otthagynak a rajongók".

Bélabá

(#28) t72killer válasza Béééla (#27) üzenetére


t72killer
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ja, természetesen alap, hogy angolul kell videózni, magyarul max politikai álhírekkel lehet tarolni.

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#29) Béééla válasza t72killer (#28) üzenetére


Béééla
(őstag)

Vagy cségó/klessrojál láda nyitással. :DDD

Bélabá

(#30) Dr. Romano válasza t72killer (#28) üzenetére


Dr. Romano
(PH! kedvence)

És gémpléj meg májkrémkraft videókkal :)

Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???

(#31) aprokaroka87 válasza t72killer (#26) üzenetére


aprokaroka87
(PH! kedvence)

Ezzel kapcsolatban pont a Thevr csapata fogalmazta meg a dolgot.

Csináltak olyan tartalmat, ami egy bizonyos "témakör" mögé nézett be,interjúkkal,stb

Azt mondták elég kevés volt a megtekintési szám.

A jövőben nem biztos hogy lesz ilyen tartalmuk.
Mert nem éri meg a ráforditott idő.

(#32) t72killer válasza aprokaroka87 (#31) üzenetére


t72killer
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ahogy a manstream média is rájött, hogy pénzt keresni a bulvárral lehet, youtube-on is ha pl csinálsz egy gyönyörű, de méregdrága világutazós csatornát, alig lesz néződ. De rakj be egy bikiniben szerencsétlenkedő csajt, tömegével dőlnek majd a látogatók. Kb ahogy Stadler mondta: a sikeres vállalkozáshoz nem azt kell csinálnunk, amit szeretünk, hanem ami a legtöbb pénzt hozza.

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#33) Béééla válasza aprokaroka87 (#31) üzenetére


Béééla
(őstag)

Amíg a "k*rvaanyádb*zdmegsz*razegész" "tartalmuk" több embert hoz addig nem fognak mást csinálni.

Bélabá

(#34) gekkoXT


gekkoXT
(senior tag)

Lássuk.

1. A youtube kis startupként videómegosztót indít, befektetői pénzből, abban a reményben, h később bevételt is hoz majd
2. A funkcióknak és lehetőségeknek hála rengetegen töltenek fel videókat.
3. A fejlődés világelsővé emeli őket nagyon sok téren
4. A Google felvásárolja őket.
5. A google bevezeti a hirdetési rendszert, ami a népszerő videókra és a nagy nézettségre alapul, amit ugye a felhasználók készítenek.
6. A felhasználóknak hála (feltöltő, néző)a youtube szárnyal, ebből viszaoszt a felhasználóknak.
7. túlnövi magát a cég, elkezdenek szar döntéseket hozni, nem tudják követni szerzői jogi és más irányelvek szempontjából a feltöltött videók ellenőrzését.
8. a legnagyobb youtuberek iszonyú pénzeket csinálnak
9. a tartalom megszűrésére és a hirdetők visszacsábítására, megtartására a youtube a felhasználókat kezdi el szívatni
10. előbb utóbb rengeteg felhasználó és nagy youtuberek is ott fogják hagyni a platformot
+1 Tuti indít valaki egy hasonló, talán innovatívabb videó megosztót

+1 minden kezdődik előről

:C

(#35) nemlehet válasza gekkoXT (#34) üzenetére


nemlehet
(őstag)

Amúgy eleve rosszul nyúlt a YT a copyright kérdéshez. A DMCA legitimizálja a YT tartalmak döntő többségét, mégis a YT fordítva közelítette meg a problémát. Te bizonyítsd, hogy a tartalmad a DMCA alá esik, nem pedig a "vádlónak" kellett indokolnia megfelelően, hogy miért nem.

Amúgy szerintem nem is a nagy youtuberek kiszállása lesz a fájó. Lehet, hogy van x millió megtekintésük minden videón, de nagyon kevesen járnak fel csak és kizárólag 1 ember miatt. Inkább a sok diverz kis csatorna eltűnése fog fájni, amikor a követett 10-15 csatornádnak megszűnik a 80%.

Jelenleg 2 dolog miatt nem hullik szét az egész YT: 1. Pateron. 2. Direkt szponzoráció (bár ez megint csak bizonyos nézőszám mellett merülhet fel egyáltalán)

Én esetleg azt tudom elképzelni, hogy YT-on is bevezessék a donate rendszert mint Twitchen. Az szerintem sok problémát megoldana.

Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

(#36) gergejly


gergejly
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Miért, a youtubon vannak reklámok?

Jaaa, be van kapcsolva az adblocker...

Már évek óta...

:)) :DD :))

nyugi, csak addig fórumozok, amíg őstag leszek!

(#37) Granero válasza ledgeri (#7) üzenetére


Granero
(újonc)

Csak nehogy a dickpic részlegre kerülj véletlen... :D

(#39) Béééla válasza #41133696 (#38) üzenetére


Béééla
(őstag)

Egyvalamit elfelejtettél: ez nem amatőr/egyszemélyes hadsereg munkája. Ez az általam korábban említett profi, nagyobb cég. Ők nyomják, terjesztik, és valljuk be, megvan az a réteg amelyik tecsőn hallgat zenét.

Meg az az "intellektuális" réteg amelyik nagyon mértékadónak, műveltnek és kifinomultnak adja elő magát és felfuttatta a bulibárót meg az enyje-enyje Rebekát is.

Na ezeket célozza.

Bélabá

(#40) t72killer válasza #41133696 (#38) üzenetére


t72killer
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Bizony, a TV-társaságok rájöttek, hogy nagyságrendekkel nagyobb az idióta tömeg, aki ezt a színvonalat, vagy még lejjebb a pucér valóságshow-kat nézi és pl nem egy Attenborough természetfilmet.

Ha egy csepp korrektség is lenne a rendszerben, akkor az ilyen szemét esetén az adott pl 1000$ kifizetéséhez 100x-os nézőszámot várnának el, mint a valódi értékteremtő/ismeretterjesztő anyagoktól. Személyszerint én így nehezíteném a pénzkeresést. Tudom, bilibe lóg...

[ Szerkesztve ]

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#41) #41133696 válasza t72killer (#28) üzenetére


#41133696
(törölt tag)

Azért annyira nem természetes, mert nemcsak azt kell nézni, hogy angolul elérhetsz 600+ milliót, hanem azt is, hogy ott már klasszisokkal több a Youtubber is, akik között nyilván vannak akiknek lényegesen bővebb a szókincsük hiszen natívan beszélik az angolt, jobb a felszerelésük, ismerik a helyi igényeket stb...

(#42) t72killer válasza #41133696 (#41) üzenetére


t72killer
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Angolul SzVSz a netezők 90%-át eléred, ha a vizuális részen van a hangsúly, 100%-ot. Egy magyar beszélgetős videót még abból a 10millióból se sokan fognak megnézni, pláne, ha alapból egy szűk rétegnek (pl PC-építők) szól.

Amúgy technikailag béna videókat sokat látok. Azért 2018-ban így már alap lenne valamiféle stabilizálás/gimbal, de tele van a net rángatózós vackokkal.

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#43) nullpoint


nullpoint
(senior tag)

Jó lenne ha drasztikusan csökkentenék a kifizetéseket, hátha csökkenne a végtelenül halmozódó szemét mennyisége a yotube-on.....

(#44) #41133696 válasza t72killer (#42) üzenetére


#41133696
(törölt tag)

Radics Peti, kb ebből él... Aztán ott vannak az Otherworld és társai akiket a nyelvet nem tudó magyar tinik néznek, ezek mind csak magyarul beszélő videókat gyártanak, és kb a Youtube bevétel + a kis vacak webshopjuk választja el őket a közmunka világától.

(#45) hati


hati
(PH! addikt)

Admob, havi 4e megjelenéssel. Kifizetési küszöb 20e HUF. :(

Ebből sem fogok meggazdagodni.

(#46) #41133696 válasza hati (#45) üzenetére


#41133696
(törölt tag)

Mi az az admob?

nekem ma érkezett meg az utalás.

(#47) hati válasza #41133696 (#46) üzenetére


hati
(PH! addikt)

Google Mobile app monetization, azaz mobiltelefonok appjaiban történő hirdetés.

Az adsens-ben mennyi a kifizetési küszöb?

(#48) #41133696 válasza hati (#47) üzenetére


#41133696
(törölt tag)

20K.

(#49) t72killer válasza #41133696 (#44) üzenetére


t72killer
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ok, de az ilyen fogékony generációt angolul célzó Yt. celebnek magánrepülője van...

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#50) Boond válasza Yany (#2) üzenetére


Boond
(őstag)

Nekem pár hónapja van bekapcsolva, és annál azért több jött össze de max pár dollár... igaz én nem nagyon foglalkoztam vele... de ha korábban bekapcsolom, akkor sem hiszem, hogy azért a limit összejött volna, bár kitudja...

De így már nem is lenne érdemes bele energiát fektetni...

Nah megnéztem a csatornát, alig pár videód van, tapasztalat, nálam akkor kezdett "felpörögni" amikor felnyomtam vagy 100 kis retro anyagot, hirtelen jöttek a feliratkozások, meg megugrott a nézettség... bár utóbbit kamu számnak gondoltam...

"96 feliratkozó • 36 235 megtekintés
Csatlakozás dátuma: 2006. máj. 22.'"

Nekem kb fele ennyi idős a csatornám, és nagyon ritkán használtam utóbbi időben volt min aktivitás, de így is 100.000+ megtekintés, van, igaz feliratkozó azért kevesebb pár 10-essel.

De kiderült a retro dolgok, megmozgatják az embereket... sőt még a yt sem mondta a többségére, hogy ezzel nem lehet bevételt szerezni... sajnos, csak az utóbbi pár hónapba kísérlet gyanánt aktiváltam a bevétel szerzést... de így is pár dollár összejött...

Akkor azért feltételezem, ha nagyobb aktivitással csinálná az ember lehetne benne lehetőség.

De kérdéses mennyire éri meg erre focitani szabadidőt... szerintem kevésbé...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.