-
IT café
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
casey2074
csendes tag
Sziasztok! Kerestem a zyxel nas540-re, de nincs találat, ezért ide írok, hátha tud valaki segíteni. A legutóbbi firmware frissítés óta nem megy az FTP. Hiába állítom be, alkalmaz után 2 másodperccel kiveszi a pipát és nem megy. Az ügyfélszolgálattól ezt a választ kaptam:
"A konfiguráció melyet használ, nem talál az új firmware-el, melyet utoljára frissitette.
Az 5,21-esnek új framework-ja van, ha visszamentette a régi konfigurációt frissités után, akkor ez okozza a problémát a NAS működésében."
Magyar ügyfélszolgálatnak írtam, nem én fordítottam. Nem mentettem vissza semmilyen konfigurációt, egyszerűen frissítettem az 5.21-es firmware verzióra (5.20-ról) és frissítés után szépen újraindult.
Próbáltam visszaállni 5.20-ra, de nem engedi. Találtam valami leírást, de én sajnos nem értek a linux-hoz.
Találkozott már valaki ezzel a hibával és esetleg tudtok rá valami megoldást? Mint írtam, én teljesen laikus vagyok, nem értek a linux-hoz. Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G DS Black - 8/128 GB, független
- X13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Klipsch The Fives Fekete
- LG 77" G2 OLED EVO 4K HDR SMART 120HZ GAMING TV / GALERIA DESIGN!
- Nitro AN515-55 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Apple Watch 49 mm milánói szíj, M - fekete titán / BONTATLAN (44/45/46mm-el is kompatibilis)
- Samsung 990 Pro 1TB // Számla+Garancia//
- Keychron C2 Pro billentyűzet
- Lenovo Flex 3 touchscreen 8gb ram , flip, chromebook
- Kindle 3 (billentyűzetes változat), Rakuten led olvasólámpával és eredeti Amazon bőrtokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest