Új hozzászólás Aktív témák

  • lapa

    veterán

    de hogy on legyek kiadtam most a parancsot élesztő meg tejporvevésre. végülis mikor máskor a legjobb kicsit bedurrantani a sütőbe, mint 300.000 fokban.

    ennél csak tegnapelőtt volt jobb, amikor kitaláltam, hogy pet palackból fogok üveget gyártani, szintén a sütőben, 270 fokon. kicsit büdös lett (a befőttes üveg fedél belseje elégett, amibe raktam), nem gondoltam át eléggé, no.

    upd: jah, amúgy liszt kapcsán óvatos lennék, mert ha nagy tételben veszed, akkor nagy tételben lesz zsizsikes vagymi. még akkor is, ha elzárod, merthogy már benne van... de nem emlékszem már milyen állat volt, csak arra, hogy dobtunk már ki ilyesmi miatt (az tán kuko liszt volt?).

    élesztőre azt írják fagyasztható, ami király, merthogy a szárított nem mindenkinek kel meg rendesen. még azt is írják, hogy fagyasztás után még jobbabb az íze.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák