Új hozzászólás Aktív témák

  • verser233

    senior tag

    Sziasztok!

    Szeretnék pár dolgot megtudni a Milestone-ról. Eddig két Androidos mobilt bitoroltam, az egyik egy Acer S100 volt, a mostanim meg egy Samsung Spica. Acer nagyon jó volt, meg voltam elégedve,kényszerből váltottam Spica-ra, de ez a Spica nagyon idegesítő pár dologban.

    Milestone kérdéseim:

    - A merülés milyen módon megy végbe? Mert utálom azt a Spicaba, hogy kiírja, hogy 15% alatt van, és innentől még kb 5 perc és lemerül teljesen. Az S100-at még simán nyomkorászhattam ilyenkor még 20-30 percet.

    - 1 napot kibír erősebb igénybevétel esetén ? Pl sok telefonhívás,fél óra zene, és otthon mondjuk 1 óra Wifi?

    - Napközben mikor irodában vagyok kikapcsolom az apn-t mert minek. Itt, ha kikapcsolom ez is meghülyül? Spica azt csinálja, hogy kikapcsolás után legtöbbször mikor visszakapcsolom nem talál mobilnetet, ki- majd be kell kapcsolnom a készüléket :U

    - Böngésző normálisan tördel? Ha kettő gyorsat rábökök, tördel gondolom...... és ha multitouch mozdulattal nagyítok akkor is?

    - Mennyire jó zeneileg a hangzása? Nem várok el túl sokat, mert tudom, hogy Android még hadilábon áll ezzel, de ne legyen háttér sistergés, vagy zeneszám közbeni pattogás.

    - Főzött Rom-ok vannak-e rá, érdemes-e olyat feltenni?

    -Esetleg Htc Sense felületet rá lehet-e barkácsolni?

    - Hosszabb használat után lötyög-e fedlap?

    - Nem nyikorog, jól össze van rakva?

    - Mennyire lehet meghallani, ha cseng? Nem túl halk?

    Köszönöm előre is segítségeteket :R

    https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek

Új hozzászólás Aktív témák