Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Microsoft? Megint? Az Exchange botrány óta ezen meg sem lepődök igazán!
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Slack
tag
El kellene már kezdeni büntiket osztani az ilyesmiért, mert addig nem lesz változás.
-
bijesz
aktív tag
Büntetést? De mégis miért?
Valaki összescrapelte a publikus profilokat ezt a facebookon vagy bárhol meg lehet csinálni.
Régen ezt telefonkönyvnek hívták és bárki meghvehette a telefonszolgáltatótól, akkor nem volt para. -
ledgeri
nagyúr
Azért ha valaki kérte, hogy ne legyen, vagy nem kérte hogy igen, akkor a neve nem volt a telefonkönyvben.
De az megint más kérdés, hogy a telefonkönyvet valaki kerüli, de mindenhova teljes névvel telefonszámmal, címmel regisztrál, és meglepődik, hogy ismeretlen call-center hívja.anti-blockadblock-er// PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest)
-
Z10N
veterán
LeakedIn
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
nyunyu
félisten
Emberek még nem jöttek rá, hogy ezeken a social networkingnek csúfolt izéken ő maga és a kapcsolati hálója az áru?
Egy időben jöttek haveroktól, exkollégáktól LeakedInes meghívók, gondoltam megnézem mi ez, de végül egy órányi profilkészítésbe bonyolódás után úgy döntöttem, hogy nem könnyítem meg a HRes pics*k dolgát azzal, hogy el se kelljen olvasniuk a CVmet, hanem két kattintással megvehessék készen az adataimat, aztán nulla munkával eltegyék a közvetítésért legombolt jutalékot.
Nemrég jött valami profession.hu-s b*szogató levél, hogy frissítsem a profilomat, meg részletesen vegyem fel magamat az adatbázisukba?
Ehh, dolgozzatok meg a pénzetekért, ne az én időmet raboljátok.
Ezek se jobbak, mint a privát kapcsolati hálóra épülő üzleti modellek (1w1w, f@szbúk)
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Új hozzászólás Aktív témák
it A LinkedIn szerint ugyanakkor nem történt tényleges szivárgás, a támadók több helyről kaparták össze a fiókokhoz kapcsolódó érzékeny adatokat.
- Milyen asztali médialejátszót?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- E-roller topik
- Horgász topik
- Foxpost
- Autós kamerák
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest