Új hozzászólás Aktív témák
-
Na jó, de akkor minek fizetek a játékért, ha átugrom?
A fő gond azzal van, hogy nekünk miért kell részt venni az akcióban? Mutassák a jelenetet, hogy lássuk miről szól a sztori, de ne az én kezembe adják a fegyvert, hogy lőjjem a népeket.
Jó, persze, ez van, ilyen a játék, el kell fogadjuk, mert mást nem tehetünk, de ez a rész akkor is durva lett, és nem a látvány, meg a vér miatt, hanem mert virtuálisan terroristának kényszerítenek minket.
Ha már szóbahoztam a látványt is, kicsit gyenge lett a fizikája, hogy őszinte legyek jobbra számítottam.
-
monzta
csendes tag
hallod komám. én 34 vagyok, gyökér brutál metál zenéket hallgatok, ha rámnézel talán még terroristának is tünhetek a 115 kilóm, és a millió tetoválás miatt, a kedvencem az fps műfaj, de esküszöm felháborított ez a rész!!!! ugorjam át? oké!!! és ha beleraknak legközelebb még két ilyen részt? azt is?? oké!! és fizessek a játékért 10 ropit?? miaf.... szánalmas az egész. tényleg miért nem lehetett megoldani egy animációként? azt még át s ugorná az ember. komolyan szégyen... talnán azért b*sz fel ennyire, mert fosok hogy pár év múlva a fiam csak ilyet fog látni..
-
monzta
csendes tag
senki sem kényszerít semmire. eszemben sincs megvenni. de ha esetleg egy cod rajongó apuka vagyok, aki csak szórakozni szeretne, miért kell nekem ezt a sz*rt néznem? érted? maga a szituáció felesleges, baromság.. ez nem a postal. és igen, nem kötelező lőni, végigmehetsz csak mögöttük és nézheted ahogy lövik halomra az embereket, majd egy jóizűt kortyintassz a kóládba, és baltaarcal várod a következő pályát... vagy mi van??? ember...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest