- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás88
őstag
Telekomnál oda van írva, hogy abban az esetben, ha eléri a maximális adatmennyiséget, akkor a adatkorlátot nem fogyasztó alkalmazások sem fognak menni.
-
enginev3.0
félisten
És mindebből azok akiket "védenek" soha nem fognak megtudni semmit
Ilyenkor kötelezném a céget arra, hogy egy magyarázatokkal teli új reklámot kelljen tolnia mindenhol legalább egy hónapig
Már ha tényleg hibáztak
De az hogy lehúzzák őket több millióval, még a felhasználókon nem segít, mert ők mit sem tudnak az egészrőlA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Mishita
tag
válasz enginev3.0 #2 üzenetére
Én is így vagyok vele. Meg büntetnek minden felé céget aztán a pénzel lesz valami ki tudja mi,mert hát ugye arról már senki nem beszél hogy azt mire költik el. Valami változás biztos lesz csak hát előtte még jól le rántottak így anyira nem boldogít.
-
CsodaPOK
senior tag
Valamiért azt érzem, hogy végül ezért is a Digit fogják megbírságolni meg elmarasztalni.
-
bambano
titán
-
aboltom
csendes tag
Hát persze, hogy a Telenorban az állam...
[http://aboltom.com/] A Boltom: jó áron, szinte minden!
-
joey04
titán
bezzeg a digi
-
janeszgol
félisten
válasz enginev3.0 #8 üzenetére
Pontosan, csak a hülye nem látja mire megy (ment) ki a játék. Ezzel a kamu vizsgálattal akarják fenntartani a demokrácia látszatát.
[ Szerkesztve ]
-
btprg
senior tag
Már azt hittem hogy a DIGI kigolyózása miatt kapnak valami büntetést, de aztán rájöttem hogy álmodik a nyomor.
"Tepid! Tepid is no good for a star, but it'll do for stardust." (nmlorg/naim)
-
Padree
senior tag
válasz enginev3.0 #2 üzenetére
A minap futottam bele a szállás pont hu GVH bünti helyreigazító emailjébe. Komplett kampányt indítottak a vásárlók megtévesztésének ( amit ők is gyakoroltak ) megelőzésére, figyelemfelkeltésre, részletes magyarázattal stb. Csatolták egy kisebb nyereményjátékhoz - így gondolom még többen átfutnak rajta. Talán többeknek felnyitja a szemét, hogyan lásson a sorok között - minden büntetésnél kötelezővé tehetnének hasonlót!
"I don't give a penny - FCK twenty twenty..."
-
zoli62
addikt
Apa, kezdődik.
-
wjbhbdux
veterán
Az ilyen korlátlan a facebook/netflix de más nem korlátlan dolgokat eleve tiltani kéne, nagyon szánalmas és csak egy EU-s kiskapu miatt létezik eleve a lehetősége hogy ezt meg tudják lépni a féreg szolgáltatók.
/s
-
Mishita
tag
Amíg nincs benne az államnak érdeke addig biztos hogy nagy változások nem lesznek. És tényleg páratlanul nézve a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i7-1260P 16/512 QHD+2,8K
- Zyxel USG-110 Unified Security Gateway Eladó
- Megkímélt Pico 4 8GB/128GB VR Headset (OEM) + Kiegészítők
- Mac Studio M1 Max 10C CPU, 24C GPU, 32G RAM, 512GB SSD
- Asztali PC , i5 7500 , RX 480 8GB , 16GB DDR4 , 256GB NVME , 500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest