Új hozzászólás Aktív témák

  • coco2

    őstag

    válasz apatyas #25580 üzenetére

    Köszönöm az infot. Pocket verzióról lenne további kérdésem.

    Unokatesók állandóan csak androidról nyomják, nem asztaliról, ha jól sejtem, ilyen esetben nekem a pocket kell, javas nem jó, ha tévednék igazítsatok ki.

    Szóval azt találtam itt: ( https://www.quora.com/Do-you-have-to-pay-a-monthly-fee-for-Minecraft-Pocket-Edition ) hogy a pocket egyszeri díj, de ha kell az online játék, akkor az már talán havi díj? Ez a részlet érdekelne tévedés-mentesen, és a linkeltnél jobb blogot nem találtam - de az is csak érintőleges, nem egyértelmű.

    Unokatesók jelenleg is találtak valami minecraft szerű játékot, ami olyan, hogy itthoni wifi hálón az egyik androidon fut a játék, a másik android becsatlakozhat hozzá. Helyi wifin látják egymást, kívülről más nem tud csatlakozni. Mint az egykori lan partyk. Játékos szám korlátozott, talán 8-10 fő, ahogy lan partykban lenni szokott. Ilyen a MC pocket verzió is? Vagy az MMO?

    MMO-ra egy példa mondjuk a wow szerverek. Amíg a realm létezik, az egy netes szerveren fut, bármi változásokat elér a játékos, azokat a szerver megőrzi, és a játék akkor is futásban marad, ha akár az összes játékos egyszerre kilép. Amikor lépnek vissza, mindent ugyan úgy megtalálnak, ahogyan kilépésnél hagyták. És játszhatnak egyszerre a játékban sok1000-en is.

    A fenti kérdésben pontosítás érdekelne, mi is van benne abban az egyszer minecraft pocket verzió vásárlási díjban (valami 6.99 usd google playen), és mi nincsen benne? Konkrétan egy állandóan futó game hosting internet szerveren benne van?

    កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

Új hozzászólás Aktív témák