Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    De ostobák ezek a falusiak, jön az este zombik jönnek, bár bemennek a házba de sokszor ki is jönnek. Amíg nyitva az ajtó a zombi bemegy a többihez, ami kint van az elfut a zombi elől aztán megáll, utoléri a zombi és sebzi. Úgyhogy megvártam amíg bemennek a házukba és a francba földblokkal bezártam őket. :DDD Szerencsére nem haltak meg és nem fertőződtek.
    Utána meg elmentem a közeli hegyhez és túloldalról hogy innen ne látszódjon lebontottam a felét. Irdatlan sok zúzottkő, majd szépen körbekerítettem az egész falut. Elég jó nagy, bár nem dupla de nagyobb mint amikkel eddig találkoztam. Aztán közben amit találtam szenet meg vágtam ki fát is, abból rengeteg fáklya és körberaktam az egész placcot, utána kiengedtem a falusiakat. Most már biztonságban vannak. :DDD Nem tudom éjjel háromig nyomtam kb.

    Most nekiállok a saját házamnak, aztán kertemnek stb. a falusiakéba nem túrok bele, csinálok sajátot. Aztán meg majd csinálok szökőkutat stb. fejlesztem a falut nekik, a sok hülyén legenerált helyet meg kijavítom.

    Amúgy falusiakat lehet valahogy szaporítani, meg növelni a falut? Építeni nekik ugyanolyan kertet akkor azt is gondozzák majd? Meg új házakat nekik?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák