- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Synology NAS
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- DIGI kábel TV
- AliExpress tapasztalatok
- Mesterséges intelligencia topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
A van/nincs frissítéses fasza, de ami a legjobban tetszett, az a Leállítás kényszerítése. Büntet .
Kedvenc üzenet: Mikor feljön a beragadt billentyűre figyelmeztető üzenet pont a "legjobbkor". Na, az tudom "díjazni" .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
bambano
titán
keyboard error, press f1 to continue.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Taybore
aktív tag
Ezeknek a képeknek semmi értelme. Nincs semmiféle asszociáció. Csak pár stock-fotóra írtak hibaüzenetet, csilli-villi, kacskaringós, cuki-muki, színes betűkkel.
-
kriszpontaz
veterán
Nálam a "Something Went Wrong" viszi a pálmát. (Nem rendszerüzenet, sima BF4 fícsör).
[ Szerkesztve ]
-
Tomy Yayo
senior tag
Nekem a kedvencem, amikor felugrik egy kérdés, és két lehetőségem van: "Igen/OK" és "Emlékeztessen később". Néhány szoftvergyártó érdekesen értelmezi az eldöntendő kérdés fogalmát
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
lapa
veterán
preparing to configure updates please don't turn off
your pc needs to restart 0x0x0x0x0x0x0
-
buherton
őstag
The system cannot find the path specified.
Ez különösen, akkor jó, amikor több ezer soros a batch...
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
Henkei
tag
hat ez tok jopofa!!
azert nemelyikhez nem art egy kis elvontsag.
Hogy lehet hogy amikor emberen hajtják végre abortusznak nevezik amikor csirkén akkor rántottának??
-
törölt tag
Teljesen üres, még az ablak fejlécében is üres,avagy csak kérdőjeleket tartalmazó hibaüzenetek.
Ha nem rendszerüzenet, hanem program is játszik, akkor Click ok to Terminate.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.FantastiK
őstag
sokszor nincs Apply, csak OK meg Cancel.
nagy ur a lustasag !!!!
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
CJ4567
nagyúr
A csatlakoztatott billentyűzetre kiírja a BIOS: No keyboard detected, press F1 to continue, vagy az NVidia Ntune megkérdezi: Igen Nem, vagy a Google Chrome a manóba üzenete
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
sztanozs
veterán
Ezmiez???
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
Ringman
nagyúr
nem rendszerüzenetek:
srware iron: Whoa! Iron has crashed. Relaunch now?
még régen egyetemen mathcad: An unknown runtime error occurred. Exiting - recovery persze nincs
axis VM frissítés: Az interneten nincs újabb kiadása a programnak. Letölti a frissítést?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Gregorius
őstag
A művelet végrehajtása során az alábbi hiba történt: A művelet sikeresen befejeződött.
-
3.Aragorn
addikt
Egyik-másikon jót mosolyogtam, de a többség elég üres...
-
saelin
veterán
Én újabb üzenetekkel élnék.
Android:
"Az alkalmazás váratlanul leállt" - volt, hogy csak kiléptem belőle."Az android rendszer nem válaszol" - no komment.
"Az sd kártyát váratlanul eltávolították" - persze én vettem ki.
"A google play áruház nem válaszol. Várakozás vagy bezárás" - ez nagy kedvenc.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest