Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz Inarus #3208 üzenetére

    ez igazából felvetés volt csak, nem tudom biztosra. miért, ki lehet kapcsolni ilyen beépített szolgáltatásokat? úgy persze igen, ha nem adsz meg hozzá accountot, de itt ugye az a probléma, hogy facebooknál van külön kliens, de msn-re nincs normális, és skype-ra sem biztos, hogy lesz.
    a kontaktlista megosztás érdekes kérdés. ugye amikor felteszed például a facebook app-ot, akkor az hozzáfér a kontaktlistádhoz (androidon tuti, hacsak nincs módod rá, hogy letiltsd, mint pl. az M9-ben). kérdés, hogy ez a facebook plugin mit is csinál pontosan. nem olyan elképzelhetetlen számomra, hogy megpróbálnák megragadni az alkalmat, hogy "segítsenek ismerőst találni", itt inkább az az érdekes, hogy mennyire hagyja az MS.

    Barthezz2: igen, ha egyszer megcsinálod a kontaktlistádat, akkor még jó is lehet. nekem is ráment pár napom, hogy rendesen felcímkézzem az összes zenémet, hogy az id3 alapján kategorizáló programokban is le lehessen játszani. telefonváltáskor mennyire lehet ezt átvinni az ilyen dolgokat? hogy esetleg ne kelljen újból előről kezdeni.
    egyébként tényleg nem rossz megoldás, bizonyos szempontból kényelmesebb. csak ha mondjuk nem akarsz online lenni, akkor macerásabb.van benne invisible mód? :D

Új hozzászólás Aktív témák