Új hozzászólás Aktív témák

  • Arhquis

    aktív tag

    válasz moonman #1009 üzenetére

    Na akkor harmadszorra.

    Tudom miről beszélsz. Tudom, hogy csak linkeli a fizikai mappát a musicba, de...
    ... egy mp3 mappám van, azon mit linkeljek? Ráadásul egyre jobban rühellem azt, hogy a windows néha olyat cselekszik, amire baromira nem kérem meg.

    Pl.: mondom a zune-nak, hogy képeket az e:\Pictures\Telefonba rakja. Erre még odarak nekem egy "from Omnia 7" nevű mappát.
    Másik: amíg nem párosítod a telefont a zune-al, addig nem lehet konfigolni. De ha párosítottad, máris pakol át mindent a gépdre (vagy más gépére). Ha ezek után, közben, adja isten előtt azt mondod neki, hogy ne tegye, hát ő akkor is teszi!. És ha nem állítom be manuálisan a mappát, akkor valszeg a Music virtuális mappába rakja, valszeg azon beül is a C.\doksimiazisten\Music fizikai mappába, ami máris gáz, mert nincs elég hely (direkt, nem pazarlok c-re elégnél több helyet), és bejön az előző hozzászólásom, hogy nem akarom megszívatni magam, ha behal a windows.

    Egyébként nem használok titkosítást. Ezért a windows se tiltson el a saját adataimtól. Meg ha újra kell rakni, akkor C ledúr, C-re windows, és voila. A Backup nagyobb pazarlás, mint egy okos partícionálás.

    Ui.: egyik dokumentumok mappa letiltás azért keletkezett, mert restore-oltam a gépet. És igen ideges lettem, mikor fontos adataimhoz nem fértem hozzá egy ilyen bug miatt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák