Új hozzászólás Aktív témák

  • Ijk

    nagyúr

    válasz lugosi #21689 üzenetére

    Ne már, egy év intenzív használat után jöttél rá hogy nem előnyös? Ha valami nem előnyös arra legfeljebb egy hét használat után rájössz.

    Nekem speciel minden tekintetben jobb az 1:1-es kijelző mivel soha nem filmeztem mobilon (ami szerintem egy vicc). Ne magyarázza már meg nekem senki hogy egy csíkon jobb olvasni mint bármilyen nyomtatott tartalomhoz sokkal közelebb álló 1:1 széles kijelzőn. Amióta megvan a passport egyszerűen nem tudok komolyan tekinteni a hagyományos kijelzőkre, amelyiken meg elfér vízszintesen kellő mennyiségű karakter akkora mint egy tablet.
    És akkor nem beszéltünk a szövegbevitelről. Ha függőlegesen tartom a mobilt akkor folyamatosan félrenyomok olyan picik a betűk, ha vízszintesen akkor meg látok 2-3 sort a szövegből. Meg a francnak van kedve forgatni állandóan a telefont.
    Szerintem baromi jó a PP dizájnja. Ilyen telefonokra is szükség lenne, meg iphone SE méretűekre is. Lehet hogy neked jobban bejön a hagyományos 5" csíktelefon, de abból van csillióegy, válogathatsz. Amire próbáltam felhívni a figyelmet hogy azon kívül más kvázi nem létezik, pedig lenne rá igény.

    /人◕ ‿‿ ◕人\

Új hozzászólás Aktív témák