Új hozzászólás Aktív témák

  • Trevize1987

    aktív tag

    válasz turbulencia8 #3720 üzenetére

    Most az, hogy van egy-két nekem hiányzó app (CIB bank jut eszembe hirtelen ami legutóbb jó lett volna) kevésbé érdekes, inkább az mond el mindent a platformról, hogy TELJESEN leszoktam a játékról telón. Na és nem azért mert nem szeretek játszani. Pedig én a fizetős fajta vagyok, még WP szegényes portékájából is sikerült sok pénzért vásárolnom (platform kezdete óta, úgy 25-40e Ft-ot költhettem).

    Okosóra támogatás is nagyon fáj most (már két éve szeretnék teljes értékű okosórát WPre).

    Hatalmas különbség van aközött, hogy én viszonylag elvagyok a platformon és hogy a többin dőzsölnek az appokban. Nem vonzó így a rendszer és nem is lesz az, ha nem lesz változás. Az UWP meg marha jól hangzik, de egyelőre nem sok előnyét látjuk.

    Szóval én a leghardcore-abb fan lehetek (L800, L920, L1020, L950), van jogom bírálni az MS-t. Ne mondja nekem senki, hogy nem lehetne ennél jobbá tenni nem is túl nagy erőfeszítések árán.
    (anno a Minecraft megvételétől is azt vártam, hogy a pénz helyett egy exklúzív címként adják ki WP-re és akkor rengeteg fanboy vehette volna meg csak ezért a telefont... de minden egyes ötlet helyett mindig a pénzt választotta az MS)

    Na mind1, kissé depis vagyok, főleg amikor meglátom windowscentral-on a 150.-ik "most vége a Lumiának de ez egy új kezdet" meg bla bla cikkeket. Hányszor olvastam már azt, hogy minden jobb lesz ezért meg ezért. De nem. Szívünkre a kezünket és mondjuk (akik a kezdetektől itt vannak) mennyit fejlődött az alkalmazáskínálat az elejétől mostanáig?

Új hozzászólás Aktív témák