- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
snakebait
senior tag
Sziasztok!
Jól tudom,hogy a Cortana benne kell,hogy legyen a 8.1 win.-ben is? 640 XL DS készüléket használok és nem találom sehol. Állítólag a nagyító gomb megnyomására kellene előjönnie. Azt olvastam neten,ha nem jön elő csak a Bing kereső akkor az alkalmazás listában ki kell választani és elindítani. De nekem sehol sincs,nem található a telefonon,meg még az árúházban sem találom.Megoldás?Poco F5-12/256 +Huawei Watch Gt2
-
snakebait
senior tag
Sziasztok!
Tudna Valaki ajánlani szegeden olyan üzletet ahol beszerezhető 640 xl-hez hátlap? Narancs kellene.Poco F5-12/256 +Huawei Watch Gt2
-
snakebait
senior tag
válasz Tdavid1994 #15663 üzenetére
És hogyan lehet hozzájutni??? Mert EZ szerint én nem tudom tölteni,nem vagyok béta tesztelő
Poco F5-12/256 +Huawei Watch Gt2
-
snakebait
senior tag
válasz Tdavid1994 #15672 üzenetére
Sajnos én nem,az előzőleg belinkelt kép fogad.Tehát inaktív a letölthető gomb,mivel nem vagyok béta tesztelő
-
snakebait
senior tag
válasz Tdavid1994 #15672 üzenetére
Egy régióváltás megoldotta a problémát,másik fórumban Ryoo fórumtárs ajánlotta
-
-
snakebait
senior tag
Szia!
Nekem sima Skype van feltelepítve de akartam feltenni ezt az új UWP Skype-ot,de az áruházban nem találom mobilról.Múltkor valaki itt mondta,hogy csak Insideres körökben elérhető még. Viszont ha PC-n megnézem az áruházban akkor megtalálom (gondolom ez az) ,de nem tudom letölteni. Van erre valami lehetőség,mármint a letöltésre innen ?[ Szerkesztve ]
-
snakebait
senior tag
Én azt tapasztaltam ha érkező üzeneteket a csempéről nyitom meg akkor nem lesz beragadt üzenet. Viszont ha fejlécről vagy leugró értesítésről akkor beragad. Nálam az eltüntetésére a módszer,ami bejött,ugyan annak az illetőnek írok vissza és ha válaszol akkor a csempéről nyitom meg. Egyszerű sőt kőkorszakinak tűnhet,de nekem bevált
-
snakebait
senior tag
Én meg most csinálok egy teljes "mflex" féle újrahúzást WDRT-al,mert eddig a 10-es kibírt több mint 24 órát az én használatommal,de mióta felment az évfordulós frissítés még 12 órát se bír. Meglátom mi lesz Csak már fél 10 óta megy a procedúra,de lesz még mire várnom,mert ezután jön még az áruházi appok frissítése...,no meg a telón mindent újra beállít művelet...
-
snakebait
senior tag
Azt nem kell sehol aktiválni,használatával sem kell semmit csinálni,az alapból benn van telókban,általában a teló tetején egy apró lyuk,de van,hogy a fenti mikrofon mellet van és nem is látszik. Telefonálás közben zajok kiszűrésére van kitalálva.
-
snakebait
senior tag
-
snakebait
senior tag
válasz DrojDtroll #19365 üzenetére
Day Counter az áruházban pont ilyen,szerintem
Hopp,látom lekéstem
[ Szerkesztve ]
-
snakebait
senior tag
Sziasztok! Nemrég kaptam itt ötletet hogyan tudom megcsinálni facebook születésnapok hogyan kerüljenek be naptárba. Akkor sikerült is. Leszedtem minap a faces facebook-ot és a mocrosoftosat tettem fel,az előző ugye már nem érhető el,báris nálam nem az áruházban. Azóta megszűntek a szülinapos kontaktok a naptárakban. Ugyan úgy a gyáriban mint a Cronosban,pedig szinkronizálom,újraraktam appot meg minden,de nem mutatja egyik naptár sem szülinapokat. Valami ötlet?
-
snakebait
senior tag
válasz samu2062 #20063 üzenetére
Úgy néz ki nem tudom megoldani Számítógépen az outlook naptárba sikerült beraknom a legújabban felvett ismerősök szülinapjait,viszont a mobilra nem szinkronizálódik,de nem értem miért. Google naptárba,saját naptáram ami van nem tudom módosítani,nem jövök rá oda hogyan tudom betenni új szülinaposokat. Más naptárak címszó alá tudtam csinálni egy új naptárat legújabb szülinaposokkal,viszont ez sem megy át mobilra,nem szinkronizálódik Esetleg ha valaki érti mit is akarok és tudja hogyan valósítsam meg...
-
snakebait
senior tag
Ez így igaz. Nálam is itt Szerbiában ugyan ez a helyzet. Egy éves a teló,próbálom eladni,hirdetem,szóban tukmálom mindenkire,már áron alul is próbáltam,kutyának sem kell. Mikor meghallják,hogy mikrosoft,kézzel-lábbal tiltakoznak. Telóval nincs semmi bajom,félreértés ne essék,csupán a platformal. Ráuntam a mokrofos hülyeségeire. Minden ami jó volt,funkció,program megszűnik,kiveszik,nincs rá,stb. Szánalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest