Új hozzászólás Aktív témák

  • gthomma

    senior tag

    Lehet hogy az 1GB RAM-os fosmiáknak már nem lesz kreátor fosdate ?

    oprend cikk:
    "A hivatalos közlemény szerint ez pedig pontosan a PC-s megjelenést (április 11.) követően két héttel, tehát április 25-én fogják megtenni. Ekkortól válik majd elérhetővé a Build 15063-as RTM rendszer nyilvánosan mobilra, amelyet a Windows Update le is fog tölteni a legtöbb készülékre. Azonban ahogy mindig, némileg lehet elcsúszás a megjelenésben, ugyanis az múlhat a régión, a mobilszolgáltatókon, illetve a készülékünk modelljén is, tehát ne lepődjünk meg, ha esetleg nem lesz elérhető pontosan a megjelenés napján.

    Azt pedig csak remélni tudjuk, hogy minden Windows 10 képes Lumia készülék frissülni fog. Egyenlőre arról nem esett szó, hogy lesz-e olyan már Windows 10 Mobile-t futtató telefon, ami nem frissül. Egy baljósan is értelmezhető utalás viszont van a közleményben, miszerint a "hardveres követelmények" is befolyásolhatják a megjelenést. Egyelőre azonban a Creators Update hardveres követelményeit mobil esetén nem publikálták a redmondiak, így ez még adhat némi aggodalomra okot."

    Nos ha Lumia 640 nem kapja meg a következő fosadatét úgy vágom a falhoz hogy átmegy rajta.

    Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.

Új hozzászólás Aktív témák