Új hozzászólás Aktív témák
-
sh4d0w
félisten
Mindezek a büntik addig nem fogják vissza a szolgáltatókat a hazudozástól/trükközésektől, amíg nem elrettentő erejűek/mértékűek. Ha nem 35 millió, hanem az éves forgalom (nem adózás utáni eredmény!) mondjuk 10%-a, legközelebb kétszer is meggondolnák a dolgot...
https://www.coreinfinity.tech
-
veterán
Ez még kevés is.
1: 10-11 órától este 4-5ig nincs net az üdülőnkben nyáron. Ezzel egyidőben nézhetetlen lesz a kábletv is.
2: Nem lehet őket utolérni semmilyen telefonszámon.
3: Bemész ügyfélszolgálatra, és elzavarnak.Bojkottálni kellene a júpíszít
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
troller
senior tag
Egy olyan országban ahol a miniszterelnök/kormányzó párt nyíltan vállalja, hogy azért nyert a választásokon, mert telibe hazudott a hülye alattvalóknak (lásd nem lesz tandíj, nem lesz gázáremelés stb. stb.) igazán nem kéne zokon venni egy kis csúsztatást a reklámok terén. Ilyen országban élünk, a szolgáltatók nem szolgáltatni akarnak a pénzünkért, hanem csak szimplán lenyúlni minket amennyire csak lehet.
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
Jégkokó
veterán
Már nem azért, de melyik szolgáltató ad bármit is hűségszerződés nélkül?
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Jégkokó
veterán
Csak éppen a digi csak pár városba érhető el, meg pesten néhány kerületbe.
Amúgy internethez telefonhoz álltalába 1 legfeljebb 2 év hűségszerződés szokott lenni, ha nem mondják, még nem egyenlő azzal, hogy nincs is.A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Zolaash
senior tag
A reklámokban hirdetett (pontos számokra nem emléxem) kb 50 adó cirka 2 ezer forintért hol elérhető? Nálunk ugyanis 6 ezer forintért van 30 adó, amiből 15 nézhetetlen. Úgyértem nem érdekel, mint pl: Romantica, HírTV, satöbbi. Discovery T&L, meg az érdekes adók meg plusz fizetős csomagban vannak. Úgyhogy FÁKK júpíszí!
Rip and tear
-
törölt tag
Digi. Sokkal normálisabb, mind az ár, mind a szolgáltatás terén.
A júpíszí büntije pedik kb. annyi, mint nekem 100forint. Vicc. -
troller
senior tag
Bocsi, a politikai párhuzam tényleg nem volt túl okos, elnézést, ha valakit megbánottam vele Viszont az ettől függetlenül igaz szerintem, hogy a magyar kereskedők/szolgáltatók kb. 80%-át meg lehetne büntetni megtévesztő reklám miatt. Ja és nevetséges összegeket vernek rájuk, amit szerintem az éves költségvetésükbe eleve beleterveznek
[ Szerkesztve ]
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
Misi 007
őstag
Meg is érdemelték...
Köpedelem amit a UPC csinál mostanság.
Spanom bekötette a netet nem is olyan rég nem épp egy milliomos csemete így a legalapabbat választotta "minimum"
Aztán megérkezett az első számla ahogy annak lennie kell és "extreme" árat számláztak ki neki a "minimum" helyett... -
emery2
tag
Ne szabadkozz volt benne igazság. Sajnos.... Amúgy én is upc-s vagyok és ezon ritka ügyfelek közé tartozom akik meg vannak elégedve a szolgáltatással. Jó a kábel tv, nem maradozik ki a net, stb... Amúgy a bünti mértékével én sem értek egyet legalább 9 számjegyünek kellett volna lenni.
Minden igaz, még a hazugság is -csak éppen az megfordítva!
-
RasHaN
aktív tag
részemről elégedett vagyok az upc-vel, nálunk sosincs gond (x havonta egy kis net kimaradás de azse szokott félóránál több lenni).
anno amikor bekötöttük a chellót, sokkal röhelyesebb átb*szás volt. "Internet korlátok nélkül" jelige alatt kaptunk 30G/hónapos netet
Internet Explorer is the special Mircosoft® software that allows you to download and install Mozilla Firefox.
-
doc
nagyúr
hülyeségeket miért kell beszólni?
én a Digi indulása óta vagyok náluk előfizető, és még egyetlen román nyelvű műsort sem láttam
egyetlen idegen nyelvű adás a talán az AXN-en futó sorozat, amiben kétfős csapatok csinálnak mindenféle feladatokat (vmi race talán)
vagy csak balfékül állítottad be a beltérin az alapértelmezett nyelvetamúgy meg az sem igaz, hogy a digi kevés helyen elérhető, én pl. egy 1000 fős faluban nézem. igaz, nem kábelen hanem "tányéros" megoldással
havi 2700-ért bőven megéri, főleg hogy az első évben csak a beltérit+tükröt/fejet, stb. kellett fizetni, semmi mást
a minőségével meg semmi bajom, eddig aki jött hozzám (többnyire kábelTV-s helyről) mindenkinek az volt az első észrevétele hogy "de szép a kép"
lehet hogy 100cm-es plazmán már nem tetszene, de a 63-as tv-n bőven nézhető, bár tény hogy bizonyos csatornákon gyors mozgásoknál azért észre lehet venni kis blokkosodást, de nem rosszabb mint mondjuk egy mpeg4 aviMOD: amúgy van itt vhol egy digi-s topic, ez a téma inkább oda való
[ Szerkesztve ]
-
FTeR
addikt
t-kábelem van, úgyhogy semmit sem állítottam.
az helyzet, h hivatalosan is úgy megy a dolog (még az A+ járt utána korábban), h sávszél spórolás céljából csak a műsor hangját küldik több sávon és minden más román, mivel az az elsődleges terület.
a műsorok magyarul mennek, feltéve ha nincs vmi gigszer, ami kis csatornáknál elég gyakori.
az axn reklám blokk kezdő és záró nálad egy "mosógép" vagy egy "kenyérpirító" promocia (vagymi) felirattal?
vagy a diszkóverin a műsor ajánlónál 1 időpontot írnak ki magyarul vagy 3-4-et több nyelven? (orosz, román,magyar és talán még1)maguk a reklámok éppenséggel lehetnek vegyesen.
-
doc
nagyúr
"t-kábelem van, úgyhogy semmit sem állítottam."
VS
a tv adások meg románul mennek
főleg a multi nyelvesek, mint a discovery ch vagy az AXN. jobb esetben a műsor nyelve magyar. de felirat már román, a reklmáok, a műsor előzetesek és az átvezető videók is azok.már megint letagadod amit mondtál...
azt hogy a reklám milyen nyelvű, nem tudom, nem szoktam reklámot nézni
ha meg mégis megy, a bio-reklám-spam-szűrőm működik, úgyhogy a tv-ből jövő hang és kép nem jut el a tudatomig
a discovery-n a műsorajánló mindig angol, időpontokkal nem sokat szoktam foglalkozni, a tv-nézés nálam esetleges, de ha gondolod megnézem legközelebb, amúgy valóban 2-3 időpontot szoktak kiírni (pl. CET, stb), de ez szerinted hol igazolja azt hogy "a tv adások meg románul mennek"?szóval ha már megint hülyeségeket írsz, legalább vállald, ne nézz mindenkit hülyének
-
doc
nagyúr
amikor a városi kábeltv-n megjelent a hírtv, az akkori főbérlőm be akart menni balhézni, meg aláírást gyűjteni hogy nehogymár ilyen fideszes adó legyen a kábeltv-n
hiába mondtam neki hogy ha nem érdekel akkor nem nézed baz+, senki nem kényszerít, még a tv-díj sem emelkedett -
Integra
titán
nem 35 millióra kell büntetni hanem alaphangon 350 millióra
lehet, hogy még a szerződéseik is javulnának valamennyit és nem mernének ilyen gátlástalanul lenyúlni
szőke kapitány is vígabb lenne a reklámokban asszem.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Geli
senior tag
35M...ennyi "elmulasztott" informacioert. hat rohogve fizetik be
-
Obi-1
őstag
Az UPC-nél azt nem értettem sosem, hogy miért kényszerítik az embereket folyamatos hűségidőre. A hűségidő az én szememben arra való, hogy az ingyenes bekötést kompenzálja. De ha lejár ez a hűségidő, akkor utána miért kell vállalni még egy/ két évet ahhoz, hogy a piaci áron kapjam a terméket... Szerintem nem etikus.
Only a Sith deals in absolutes.
-
FTeR
addikt
az, h nem érted mit írok, még nem jelenti azt, h letagadnék bármit is.
nekem t-kábelem van, de példának okáért a bátyámnak és a nagyapámnak digije van.lám igazam lett, majd nézd meg egy normális helyen milyen a diszkóveri és láss csodát, minden magyar rajta, beleértve a képernyőn megjelenő szövegeket (az animált szövegeket is) és miden negyéb mást.
aztán, ha visszanézel ezt írtam:
a tv adások meg románul mennek
főleg a multi nyelvesek, mint a discovery ch vagy az AXN. jobb esetben a műsor nyelve magyar. de felirat már román, a reklmáok, a műsor előzetesek és az átvezető videók is azok.aztán később kifejtettem, h nem is oly gyakori hiba, h más hang jön mint kéne. erről egyébként fórumon tájékozódtam.
az a+-on konkrét probléma a mai napig (azóta animax), h japán nyelvű sorozatokon román a felirattermészetesen a románoknál angolul menő cuccok digin keresztül kis hazánkban is angolul vannak. de ez nem változtat azon, h normálsi szolgáltatónál már magyarul megy.
-
doc
nagyúr
miért, azon mit lehet félreérteni hogy "a tv-adások románul mennek"?
te most azt akarod kimagyarázni hogy a tv-műsor az tulajdonképpen a reklám, meg pár felirat
nekem meg a tv-műsor az mondjuk a mythbusters, a 4400, ésatöbbi
ha te azért nézel tv-t hogy reklámokat láss, egészségedre, ahogy már írtam engem hidegen hagynak. még az is lehet hogy a reklámok szövege is román, egyszerűen nem tudom, de ez a része nem is érdekel, amíg az engem tényleg érdeklő műsorok magyarul vannak[ Szerkesztve ]
-
FTeR
addikt
mit nem értesz azon, h az adás román?
látni kéne a különbséget az adás és műsor között.
digisek kis hazánkban a csatornák román változatát fogják. szerencsére a csodálatos technológiának köszönhetően, a hang több sávon jön, így van magyar is. de a kép már nem. t-kábelnál is csk 1 kép jön, de az legalább magyar. feliratnál meg vegyesen van. mint írtam van csatorna ahol csak román felirat van, ami elgé gáz ha nincs hozzá magyar vagy angol hang (akár eleve ha a csatorna is csak egy pl japán nyelven küldi).azt elhiszem, h téged nem zavar h csak a hang magyar és az is csak a műsoroknál, de van aki szereti, ha az egész csatorna magyarul szól hozzá. főleg ha még angolul sem tud, mivel ha románoknál úgy menne románul a diszkóveri, mint nálunk magyarul, akkor angolul is hiába tudnál...
-
Kazimír
őstag
Főműsoridőben kihagynak egy-két Szőke kapitányos blokkot és máris megvan az összeg..
Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
doc
nagyúr
azért a "tv-adás románul megy" és a román műsorrend szerinti adás két különböző fogalom
meg úgy mellesleg egész idái a román nyelvű reklámokkal és feliratokkal voltál elfoglalva
de szerintem felesleges ezen tovább vitázni, főleg hogy ez itt baromira off
át is teszem off-ba az egész postot
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest