Hozzászólok Aktív témák

 • DraXoN

  addikt

  LOGOUT blog (1)

  válasz Atlas007 #20 üzenetére

  mondjuk sose voltam jó véleményen MSIről, ebben se változtatják meg utóbbit ... a vicc, hogy egyik legjobb (specifikációjú és hűtésű) VRM mégis az övék a B450 lapok között.. az ASUS gyengébb minőséget rak rá, emiatt jobban hűtendő, Asrock minden hűtőbordát alul méretez, a Gigabyte, kb. ASUS szint szintén (más vezérlő, de azonos alkatrészek).. bár ezekről most csak általánosságban írtam. Biostar van még, de ő kb. ennyi is említés szintjén több figyelmet nem érdemel (sajnos, kb. asrock "kicsi" borda, gyenge vrm alkatrészek)... más gyártó meg nincs.
  Mondjuk a 65Wos cpukat bármelyikük elbírja, csak OC esetén körültekintőnek kell lenni, 8 magosakhoz már jobban kell figyelni, 12magost igazából egyikbe se nagyon ajánlott rakni, bár alapon lehet elketyeg, de még a PBO szintje is kérdésessé válik (mondjuk a gyári hűtő pont jót tesz ezen lapoknak, a légáramlat valamennyire pótolja az "inkompetens" felépítést, de a 8 és főleg 12 magos cpuk esetén nem a cpu hőmérséklet lesz a korlátozó tényező tuning esetén)... Ami biztos, az összes alaplap 3 vagy 4 fázisos a B450 alaplapokból, bármit is írjanak rá (duplázzák néha, részben, vagy teljesen, néha doublerrel, de attól még max. 4 valódi fázis)

  The human head cannot turn 360 degrees... || Xeon 2678v3; Rx470; 32GB; 240GB; 2Tb + 3x1TB || Huawei P40 Lite (GMS) + LG V20

Hozzászólok Aktív témák