- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiby222
aktív tag
Feltettem kb az eddigi legfájdalommentesebb Win 10 frissítés valaha igaz 74%-s előkészítésnél belassult, mint malacka a szembe szélbe de felment.
Az eseménynaplóban két hiba volt az alkalmazások résznél az egyiket orvosolni lehetett két mappa létrehozásával a másiknál meg újra kellett tenni azt az alkalmazást de a laptopomon ezek a hibák nem jelentkeztek.
A meghajtókat sem keverte össze szóval részemről pozitív a dolog.Azt nem csináljuk meg ami működik.
-
csiby222
aktív tag
Ebben a Windows 10 frissítésbe az Intel-sek megint kaptak a nyakukba valami biztonsági megoldást az spectre és meltdown mellé ami lassít? Ezt azért kérdezem mert gyanúsan csökkent az fps itt ott.
Azt nem csináljuk meg ami működik.
-
csiby222
aktív tag
Anthemban tűnt el jó néhány fps és R6-ban is sőt néha Overwatchban is furán ugrál az eddig beton stabil fps na most ez vagy VGA driver gond, hogy nem készítették fel rendesen erre az új win10-re vagy megint mókoltak valamit a processzor biztonsági megoldásait illetően de mondjuk előbbi szerintem max pár héten belül úgy is kiderül.
-
csiby222
aktív tag
Amikor szállingóztak az Insider programon belül a teszt verzióról a hírek a felhasználóktól már akkor jött a hír, hogy keveri a meghajtókat a frissítés akkor azt ígérték (Microsoft) ezt javítják és nekem nem is dobott fel figyelmeztetést a frissítés, hogy húzzam ki a pendriveokat vagy hasonló és nem is keverte össze a meghajtókat de akkor ezek szerint ezt sem sikerült csont nélkül javítani.
-
csiby222
aktív tag
Én arra a vinyóra erősen ránéznék egy HD Sentinel progival és a smart adatokat is tüzetesen átnézném mert elég fura az amit leírsz. Nekem olyan vinyóm ami gyárilag kerregett az a Quantum Fireball volt de az se ma volt. Ez saját példa van egy sata2-s Samsung a gépbe gyenge volt a tápom az csinálta azt hogy leállít újraíndult de ezt a smart adatokban láttam is. Mióta új nagyobb tápom van nem csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest