- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz Lord Myn #202 üzenetére
Egyébként nem is az, hogy behoznak ilyen funkciókat, hanem a frissítés nem tájékoztat, hogy mik a változások. Ha pl. kiírta volna ezt a Guardot, könnyebben megtaláltad volna a probléma okát. Ezt utálom a MS-ban, mindent jobban tudnak a usernél (letiltott feature-ök újraengedélyeződnek, Candy Crush visszamászik a gépre), hogy mi kell neki. Ne, ne tudják jobban.
-
MrCsiT
addikt
Esetleg egy vonatkozó linket a "ki kellett hozzá kapcsolni a Defender Credential Guard-ot" részhez megosztanál velünk, kérlek?
Hátha valakinek hasznos lesz, ha már egyszer kénytelen voltál megkeresni..Nekem a 1903 első meglepije az volt céges környezetben, hogy a WSUS konzol ikonja a tálcáról ahol rögzítve volt, a frissítést követően egyszerűen hiányzott.. és hiába próbáltam betallózni az mmc fájlt, az sem nyílt meg. Végül egy korábbi saját feljegyzésemben megtaláltam, hogy a Remote Server Administration Tools for Windows 10 -et kell újratelepíteni (elvileg 1803-hoz és 1809-hez jó, de mint kiderült a 1903-hoz is) és azt követően már rendben lesz az elérése.
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
A VMware Workstation-nel nem kell szívni, ha a legfrisebb, 15.1.0 verziót használod. Nekem 15.0.0 volt, 1903 Windowos update-nél ki is írta, hogy nem fogom tudni használni, megnéztem hogy van-e újabb, frissítettem és az működik.
Nekem a sárga lakatos Cisco VPN klienssel volt gondom, újra kellett telepíteni teljesen hogy működjön. (tudom ezer éve nem támogatott, de nem tudok mit csinálni, ha a zügyfél még mindig azt használja)
[ Szerkesztve ]
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest