Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
Az előzetes jó lett.Aztán ha játék is az lesz,akkor megveszem.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Nekem valamiért nagyon nem jön be. Évek óta ez lesz az első "Battlefield" amit biztosan nem veszek meg.
-
philips20
aktív tag
Elég komoly az előzetes.
-
wolfman
veterán
válasz antikomcsi #2 üzenetére
Nekem is ez az érzésem. Valahogy még mindig nem sikerült megfogjon, pedig tényleg látványos és pörgős, de hiányzik valami amire azt mondom, hogy na akkor jöhet.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Taposo
aktív tag
Lehet kicsit rossz indulatúnak hangzik, de talán pont jól jött ilyen bukta játék hogy kicsit feleszméljenek a fejlesztők, illetve a játékosok és azzal hangoztassák a véleményüket hogy nem vesznek meg minden ilyen sz@rt !
-
Garada
őstag
Az előzetes atomkirály.Nem hiszem, hogy ezt felülmúlná a játék.
-
Carlas
senior tag
Hát a beta alapján amit toltam, nagyon gyenge volt és ronda volt az egész. Remélem a single rész jobb lesz.
[ Szerkesztve ]
Több mint 15 éve a Hardveraprón!
-
GeryFlash
veterán
Nem is rekord de bőven erős eladásokat fog produkálni, noha az emberek 90%-a állítja hogy nem veszi meg... Itthon is az a réteg veszi meg, akik nem néznek VV-t meg győzikét, mégis benne vannak a kétmillióban...
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Griff55
senior tag
Jó kis imagine dragons számot raktak alá jó lett a trailer, de ez sajnos nem változtat azon a tényen hogy ez a játék közel sem ér 60 eurót, de még 30-at se.
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest