Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • repvez

  addikt

  Mi lenne ha ez a program elöször befejezi azt amit elkezdett majd csak utána probálna meg uj dolgokat beletenni.
  Mert jelenleg még egyetlen egy olyan dolgot nem láttam a DJP-tól ami az lenne. 2016-ban azzal jöttek, hogy 2018ra az egész országban nem lehet 30mb-es netnél lassabb sebességu netet bekötni és legaélább az ország felében a 100mbit kell legyen elérhetónek.
  Most 2022-ben ott tartanak, hogy sehol, nem hogy nem teljesitették ezt a válalást, de egy kapavágás nem történt sehol sem, hogy megkezdödjön a fejlesztés.
  Különösen igaz ez az invitel most digi területein ahol még mindig az ISDN15/0,9 mb net a leggyorsabb elérhető csomag a falvak számára , sehol nincs hogy optikai vagy más választási lehetőség természetesen többszörös áron mint a nagyobb városokban a digi 2gbites nete.

  DE gondolom a pénzt azt mind egy szálig elköltötték már , de kivitelezés nélkül. ugyhogy ez a mostani bankos dolog is inkább a pénzek lenyulásárol szol mint a tényleghes fejlesztésről, mert ahhoz , hogy ez sikeresen megtörténjen ,már kellett volna az elözö fejlesztés is, hogy tényleg mindenkinek elérhető legyen a szőgséges sebességu és minöségú net.

Új hozzászólás Aktív témák