Új hozzászólás Aktív témák
-
totopad
senior tag
Értem én, hogy digitális jólét, de nem lehetne előtte az analógot megoldani legalább?
-
repvez
addikt
Mi lenne ha ez a program elöször befejezi azt amit elkezdett majd csak utána probálna meg uj dolgokat beletenni.
Mert jelenleg még egyetlen egy olyan dolgot nem láttam a DJP-tól ami az lenne. 2016-ban azzal jöttek, hogy 2018ra az egész országban nem lehet 30mb-es netnél lassabb sebességu netet bekötni és legaélább az ország felében a 100mbit kell legyen elérhetónek.
Most 2022-ben ott tartanak, hogy sehol, nem hogy nem teljesitették ezt a válalást, de egy kapavágás nem történt sehol sem, hogy megkezdödjön a fejlesztés.
Különösen igaz ez az invitel most digi területein ahol még mindig az ISDN15/0,9 mb net a leggyorsabb elérhető csomag a falvak számára , sehol nincs hogy optikai vagy más választási lehetőség természetesen többszörös áron mint a nagyobb városokban a digi 2gbites nete.DE gondolom a pénzt azt mind egy szálig elköltötték már , de kivitelezés nélkül. ugyhogy ez a mostani bankos dolog is inkább a pénzek lenyulásárol szol mint a tényleghes fejlesztésről, mert ahhoz , hogy ez sikeresen megtörténjen ,már kellett volna az elözö fejlesztés is, hogy tényleg mindenkinek elérhető legyen a szőgséges sebességu és minöségú net.
-
Major Lion
senior tag
Kezdhetnek egy egyseges fizetesi platform letrehozasaval, amivel konnyebb lenne fizetni a kulonbozo webshopokban, szolgaltatoknal.
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Major Lion #4 üzenetére
Állami fizetési platform? Kösz, de kösz nem.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Major Lion
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #5 üzenetére
Allami?
Bankok altal letrehozott platform.On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest