- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Részemről teljesen pozitívan fogom fel. Dolgozzanak csak rajta
Sectumsempra - For Enemies
-
Televan74
nagyúr
Egy csúszás még belefér, több már nem.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
olbaidhun
őstag
Jó munkához idő kell.
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
Morden24
nagyúr
Tőlem csússzon csak addig, ameddig nem remek az egész - akár tovább is.
Most egyébként is annyi fasza játék van kilátásban, hogy nem nagyon zavarnak az ilyen apróságok. Inkább legyen jobb a játék, későbbJa, és tudom, hogy én vagyok a téma ügyeletes Cato szenátora, de: egyébként továbbra is az a véleményem, hogy a BW azonnal tegye elérhetővé az összes ME2 DLC-t a magyar Live-on is. Addig meg kapják be.
[ Szerkesztve ]
-
Spectrum
aktív tag
Az eredeti időpont 2012 eleje volt, nem tudom miért kellett előre majd visszatolni.
-
Ryder62
őstag
Gondoltam hogy idén nem jelenik meg úgyhogy nem ért meglepetésként. Bár jobb lett volna már karácsony környékén tolni de ennyi csúszás még belefér. Inkább dolgozzanak még rajta hogy tökéletes legyen.
-
félisten
Én viszont fogok az első részével.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Morden24
nagyúr
Ja, én is arra gondoltam, hogy valamikor nyáron elkezdem tolni egy vadonásúj karival az ME-t (ahhoz megvan minden déelcé, mármint mind a rengeteg kettő), aztán import és nyomni tovább az ME2-vel, de csak akkor, ha már ahhoz is minden kieg megvan. Így mondjuk végeznék az egésszel valamikor év vége felé, és jöhetne a három
(De rengeteg cucc lesz idén így is... Deus Ex előrendelve, Child of Eden előrendelve, Alice előrendelve, Skyrim tuti megvevős lesz, jön Gears of War 3 szeptemberben... totál bőség zavara.)
-
pzstm
titán
no para...ME1-et még úgysem toltam végig sosem, meg ME2-t sem boxon, szerintem valami packban beszerzem párezer Ms ponttal megspékelve majd a nyáron, feltéve ha elérhetőek lezsnek addig a DLC-k nálunk is
Valami dual pack-os GOTY editionre xbox-ra egy vevőjük már tuti lenne
(Most látom, hogy Morden24 kollega is valami hasonló stratégiát dolgozott ki mint szerény személyem )
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Ryuu
tag
Nem baj, hogy késik, csinálják csak meg rendesen, úgy mint az elődöket.
-
Kassadin
addikt
Örülök neki. Lesz időm végigjátszani az első és második részt.
-
keIdor
titán
Nem lepődtem meg, írtam régebben, hogy idén úgyse fog kijönni. Tessék.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Jarlaxle
senior tag
Nagyon helyes, talan akkor nem Space Wounded Coaston fog a fel jatek jatszodni. (DA2-vel jatszok asszem erteni fogjak mirol beszelek. )
-
DrTroglodyte
tag
Egyrészt NOOOOOOO!
Másrészt kicsit megkönnyebbültem, rengeteg jó cím jön ki az év végén, így kevésbé leszek gondban. -
all6atos
tag
Legalább márciusig, ennél alább nem adom...ha már csak 1x lehet kiadni .
-
Rexdemon
aktív tag
sztem már kész vannak a játékkal, most azon dolgoznak,h hogyan csonkítsák szénné olyan részek kivételével, amiket utána kinyomhatnak DLCn
Victory needs no Explanation; Defeats allows NONE.
-
-kdM-
senior tag
mass effect 2 is valamikor 2010 januarban jelent meg, pont a vizsga idoszak vegere, jo ez igy
jobban meggondolva viszont en kompromisszum kesz vagyok es elallok a hoborgestol amennyiben 3 dlc-t ingyen megkapok... turelemmel varom az EA valaszat
-
Findzs
addikt
jövő év első negyedéve ?
az innentől számítva majd 1 év, jó sokára jön"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
WonderCSabo
félisten
Engem viszont bosszant, hogy késik.
-
Lui04
aktív tag
válasz WonderCSabo #24 üzenetére
Engem a késés nem zavarna, az már inkább amit iponon olvastam:
"Ami viszont egy kicsit elrettentett minket, hogy a játékot úgy szeretnék átalakítani, hogy az "szélesebb tömegek számára is vonzó legyen". Ezt már az EA feje, John Riccitiello nyilatkozta egy befektetőknek tartott konferencián. Elmondása szerint Ray Muzyka és csapata lépésről lépésre csiszolgatják a játékmechanikát, hogy tökéletesebb ötvözete legyen a shooternek és RPG-nek."
Hmm remélem nem egy DA2-t kapunk hadonászással, nagyon nem szeretném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...