Új hozzászólás Aktív témák
-
=Mentor=
őstag
Szerintem eleve 8.5-nek kellett volna elnevezni a most kiadásra kerülő verziót, mert lesz benne bőven újdonság, illetve marketing szempontból is előnyösebb lenne, persze tudom én, hogy az egységes elnevezés (Windows 8.1) a fontos a MS számára.
-
berVi
senior tag
Hat ebben mondjuk nem tul sok meglepo van. A 8.1 kvazi kesz, fejlesztoi szemmel nyilvan mar a kovetkezore gyurnak, nem tukon ulnek, amig a nagyerdemuhoz lecsorog az update...
-
dajkopali
addikt
válasz
Set-Comment™ #9 üzenetére
ok
de megint arra térnék vissza, hogy azért van a blog, hogy a szerző a szokásos határokat kissé átlépve elengedhesse magát
másrészt meg bizonyos eseményeket kommentálva a legprofibb szaki is megengedi magának az ilyen jelzőket, amik gyakran sokkal pontosabban írják le a helyzetet, mint egy sokoldalas elemzés
helye van mindkettőnek, ha a helyén van - sztem itt most helyén volt -
Set-Comment™
senior tag
Ingyenes? Nem is tudtam hogy a Relay a Snickers eladasbol el.
Viccet felreteve, a pongyola megfogalmazasokra ez igen gyenge kifogas volt. Lehet osszeszedett cikkeket szepen megfogalmazva lehozni portalon is. Igaz abban nincs "fiatalos lendulet" (gyk.: nem eszik a tahok akik nyilvan tobben vannak). De pl egy IT-café szintu oldal ami ertelmesebb cikkeket hoz le altalaban mint egy Mobilarena es a kozonsege is talan egy fokkal idosebb es szakmahoz kozelebb allo emberekbol all talan jobb szeretene erettebb kozonsegnek szolo szoveget olvasni...
-
dajkopali
addikt
válasz
Set-Comment™ #7 üzenetére
nem
-
dajkopali
addikt
válasz
Set-Comment™ #4 üzenetére
2. épp az volt az egyik fontos baja a nyomtatott sajtónak, és azért hullott a kukába, mert az ilyen kifejezésektől tartózkodtak, mint a "béna"
-
dajkopali
addikt
válasz
Meteorhead #3 üzenetére
a café blogban jelent meg az írás, ami ugye azért van, hogy személyes véleményeket lehessen kifejezni
-
Set-Comment™
senior tag
válasz
Meteorhead #3 üzenetére
Ha normalis hangnemben akarsz olvasni, nyomtatott sajtohoz fordulsz.
-
Meteorhead
aktív tag
Csak én érzem azt, hogy a cikk kicsit túlsúlyos a személyes véleménytől? Hogy lehet cikkben olyat leírni, hogy "elég bénán kezelte"? A haveromnak egy sör mellett így fogalmazok, de nem egy internetes portál cikkírójaként...
Egyébként én nagyon várom a 8.1-es update-t, ennek ellenére nem omlott még össze a rendszerem. Azért mert megvárom a hivatalos rajtot. Aki kiszivárogtatott cuccokkal teszi tönkre a rendszerét, az magára vessen.
-
Воланд
titán
wp 8.5: a wp7.5 verzioszama 7.1 a wp7.8 verzioszama pedig 7.1.1 volt az sdk-ban. szoval az az egy sor tulajdonkeppen nem jelent semmit.
szerk.: amugy meg.
"..... de azt jelzi, hogy a Microsoftnál hosszútávra terveznek a Windows Phone rendszerrel. A pletykák szerint azonban nem volt ez mindig így, a Microsoft vezérkara nem minden tagja értett egyet a Nokia felvásárlásának ötletével .....
eleg erdekes es egyben hibas kovetkeztetes. a nokiat azert nem akartak megvenni, mert az igazgatotanacs tagjai nem lattak annak ertelmet, hogy igazi hw gyartova valljon az ms az sw "gyartas" mellett.
-
alevan
őstag
Én személy szerint csak egy fontos dolgot remélek az idei BUILDtől: Cortana a játékbeli hangon meg fog szólalni és nem cseszeget az angol kiejtésem miatt.
WP8.5: szerintem ezzel az iramma WP9 lessz.
Új hozzászólás Aktív témák
it Hamarosan megkezdődik a Build konferencia, ahol rendszerint célokról és stratégiáról is bőven esik szó.
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest