Hirdetés
- Windows 11
- DIGI kábel TV
- Milyen program, ami...?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- JavaScript topic
- Videó stream letöltése
- Sony Vegas
- Mikrotik routerek
- Vajon lenyomta már népszerűségben a Bing a Google keresőjét?
Új hozzászólás Aktív témák
-
natë
nagyúr
Nagyon helyes. Én a faxbook posványából jóideje ide menekültem...
-
Narxis
nagyúr
Pusztuljon mindkettő.
I do not fear, for you are with me. All those who defied me, shall be ashamed and disgraced. Those who wage war against me, shall perish. I will find strength, find guidance, and I will triumph.
-
Psych0
őstag
"Google Plusnak 1,15 milliárd regisztrált felhasználója volt, akiknek 35%-a volt aktív."
Mivel beleszámolják a youtube kommenteket...
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
Kari1
aktív tag
Végre itt is le lett írva rendesen azt amit már plus-on és máshol is ki lett tárgyalva. Az a baj hogy szinte csak azon írják hogy halott a G+ akik nem is használják vagy 1-2 nap után mondanak róla ítéletet.
Én pl kezdetek óta használom és szerintem nagyon is jó social network. Szinte minden témában lehet találni olyan embereket (közösségeket) ahol értelmes kommunikációt lehet folytatni. Arra is kíváncsi leszek hogy Dave Besbris hogyan fogja a plus-t vezetni mivel ő pl sokkal aktívabb posztolás alapján mint Vic Gundotra volt.Mellékesen sokan a FB-hez mérik pedig szerintem a rendszer az sokkal jobban hasonlít a twitterre mivel itt nem(csak) IRL ismerősökkel tartod a kapcsolatot hanem az egész világgal, mintha egy microblogod lenne.
-
modeller
aktív tag
Már hogyne láncolna. Youtube-on nem tudsz kommentelni nélküle, ezredszerre is megkérdezi belépéskor, hogy össze akarod-e vonni a korábbi youtube neveddel, androidon nem tudsz nélküle egy appot se értékelni. Már azt is megpróbáltam, hogy csak a G+ appban regisztrálok egy másik nevet, de úgy sem engedi az értékelést, csak ha a fő profilon van G+. (ott meg nem lesz, igy nem is értékelek)
Szánalmas kényszeritő próbálkozás, nem csoda, hogy sokakból irdatlan gyűlöletet vált ki és pezsgőt bontottak amikor jött a hir, hogy megszűnik, vagy legalább visszavesz az erőszakos nyomulásból a google.(hozzáteszem FB-ot se használom, de arra legalább nem is kényszerit semmi)
[ Szerkesztve ]
-
floatr
veterán
Jajj hagyjá má télleg.
Nem vagy köteles YT-ot használni. Anonim tudod nézni, kommentelni/feltölteni/korhatáros dolgokat nézni meg próbálj már meg bejelentkezni...
Nem kéne minden egyes alkalommal felvágni az ereidet, amikor egy szolgáltatáshoz regisztráció kell. Vagy ne használd
(#8) modeller mert azt hiszed, hogy a g+ ugyanaz, mint a fáccse. A plus egy vetülete az, amit te így ismersz, és pont ezen bukik el minden összehasonlítás.
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
félisten
Ez azért vicces: eddig használta, aztán láncolták, erre a tipp: ne használd!
Miközben az előtte elhangzó kijelentés, hogy "senki nem láncol hozzá"!
Ez valahogy arra emlékeztet, hogy "el lehet menni".Én is csináltam egy
ilyen regisztrációt, pont az állítólag "jajjdenemislétező" láncok miatt. Előtte
utáltam, mert erőszakos volt, most meg "leszarom", mivel nem használom.
Van, de minek, egyetlen "hozománya" van: továbbra is tudom menedzselni
a YouTube csatornámat. Nagy nehezen a "becenevemet" is megtarthattam,
de szokott vele b*szogatni, hogy melyik néven szeretném használni: vajon?
Ja és a másik példa, hogy tudok értékelni+kommentelni android appokat.Szerk: mielőtt megkapom. Igen, Facebook regem is van. És nem, azt sem
használom. Elég nekem közösségi oldalnak a PH, meg kb. szököévenként
egyszer FB, ha valami osztálytalálkozó féleséget szerveznek rajta. Vágom,
hogy a G+ "más", és biztos vannak érdekes "körök" - csak amíg az ember
ezeket nem ismeri, vagy akár nem is akarja ismerni, de ráerőltetik? Ugyan![ Szerkesztve ]
-
Senki nem mondta hogy nincs ideje vagy ilyesmi, Egyszerűen tényként közli , hogy kényszerítenek rá hogy használj egy közösségi szolgáltatást , pedig youtubnak és egy közösségi oldalnak nem kellene feltétlenül egy érdeklődési kört lefedni.
Egyszerűen kiborító, hogy be kell hozzá jelentkezned egy google +fiókkal és már is meg van a marketingnek és a piackutatásnak a zsozsó , hogy milyen jó és meg népszerűek.Ha nem kellene bejelentkezni például youtbon stb , akkor nem lehetne egy lapon említeni facbukkal. Mondom ezt úgy, hogy nem használom facet se mert egyet értek a 2. kommentelővel.Amúgy mega g+ még zaklat is valamilyen szinten, a hülye követős mailokkal stb.Gáz ez azért egy ilyen cégtől.
Sima átrázós marketing eza szám amit g+ közöl itt, még ha nem is haldoklik. Az igazság valahol félúton van. nem haldoklik de az itt megadott szám se fedi a valódi közösségi számokat.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
modeller
aktív tag
Te valamit félreértettél. Nekem teljesen mindegy, hogy milyen vetülete a g+ a FB-nak, egyiket se kivánom, a hátam közepére sem. Én nem hasonlitottam egyiket se a másikhoz. A különbség, hogy FB használatra nem akar semmilyen más szolgáltatás kényszeritni, mig a g+-hoz igen, ezért ezen szolgáltatásokat elkerülöm, sokakkal egyetemben. Csak próbáltam elmagyarázni miért produkál nagyon sok ember idegrángásokat, ha a g+-t meghallja.
-
banhammer
veterán
Mennyi problematok van.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
floatr
veterán
Már a múltkori cikknél is előkerült, hogy technológiai okok is voltak mögötte. A mail/wave idején kezdődött az, amikor elkezdték azt pedzegetni, hogy mennyire halálosan felesleges és pazarló, hogy a futó szolgáltatások mind rendelkeznek hasonló/ugyanolyan funkciókkal, és mindegyiket fent kell tudni tartani. Erre fogták, és elkezdték lecserélni az interakciót kezelő rendszereket egy közös modulra, amiből kinőtte magát egy felület is, ami hasonló, mint a fáccse. De a g+ nem csupán ez a felület, sőt része lehetsz ennek anélkül, hogy azt a pfejj (padlóra köp) felületet egyszer is használnád.
Ezért kell a YT-hoz, az űberfontos play értékelésekhez, meg a többiekhez, amik nélkül kihalna az élet nemcsak a földön, de az egész univerzumot elnyelné egy fekete lyuk.
(#13) modeller akkor még egyszer: a g+ többek közt egy ID management platform is. Az ez alá vont szolgáltatások őszinte sajnálatodra ennek keretén belül nyújtják azt, amiért odalátogattál. Nem értem, hogy ezt miért nem lehet elfogadni
[ Szerkesztve ]
-
modeller
aktív tag
ID management, persze.... Mert a google fiók önmagában nem az, nem lehet ezerszámra, akár saját feljesztésű alkalmazásban is használni, belépni google accounttal, oly nagyon muszáj a g+ integráció. Szegény gugliék nem tudták a youtube mögé berakni a google auth. api-t...
Ezt szerintem te sem hiszed el, hogy ezért kellett szétcseszni a YT-bot és ezért kell egy rohadt play store-os értékeléshez g+ fiók. (amely play store használatához természetesen tökéletesen elegendő a google fiók, semmi szükség a g+-ra, csak az értékelés letárolásához kellett ez az elképesztő technikai újitás, hogy g+ fiók is kell hozzá)
-
dsg012
csendes tag
A Google Plus jelenleg csupán hároméves. A Facebook ugyanebben a korban még közel sem rendelkezett ennyi felhasználóval, valójában a Google Plus növekedésének dinamikája erősebb, mint a Faceboooké volt a kezdeti időszakban.
gratulálok a szerzőnek.. remélem tisztában van azzal, hogy azóta, hogy a facebook három éves lett (2007) és 2014 között mi történt úgy általában a számítástechnikában különös tekintettel a mobil eszközökre és az internetet használók létszámára
-
-
DigitXT
félisten
A probléma az egésszel, hogy "volt" egy valós nevem meg egy becenevem:
értelemszerűen utóbbival beszélgetsz most, és ugyanezzel beszélgetnél a
YouTube-on is. Főleg játékvideókat tettem fel, szóval nincs is ezzel semmi
gond, amivel gond van, az, hogy arra akart kényszeríteni (itt padlóra köp),
hogy ezentúl felejtsem el a becenevemet! És a valós nevem jelenjen meg a
videóimnál. Ugyan miért? Nem a kommentelés, azt pont "le is szarom", de
mondjuk az egész csatorna menedzsmentje kuka? Végül kompromisszum
az lett, hogy van G+-om, és fasza kis "kettős identitásom" a YT-om, ahova
ha véletlenül bejelentkezve megyek fel, akkor pattog, hogy melyiket kérem?
Miközben a másikkal (valóssal) sosem akartam YT-ra belépni/kommentelni.
Bocsánat, azt kihagytam, hogy fordítva is felajánlotta, hogy lehetne csinálni!
Miszerint felejtsem el a valós nevemet, s a becenevemen írjak e-maileket is.
Miközben azzal a címmel be vagyok regisztrálva egy csomó webshopba stb.Teccikérteni? És az, hogy bagatellizálod az appok értékelését (valóban nem
dől össze a világ, ha nem értékel valaki, aki csak ezért nem hajlandó G+-ra),
önmagában vicces. De vhol az Androidos ökoszisztéma részét képezi, hogy
valami fogalmad legyen, hogy egy app nagyjából milyen - mielőtt feltelepíted.Egyet mondj meg nekem: ha a PH! bevezetné, hogy mostantól NEM írhatsz
ide "floatr" néven, csakis a valós neveden, tapsikolnál neki, vagy elleneznéd?a g+ többek közt egy ID management platform is
Jó, csak éppen azelőtt simán ment a Google accountoddal is minden, nem?
Lehet, hogy technológiailag meg lehet indokolni, hogy miért egyszerűbb így,
teszem hozzá: a Google-nak, de a felhasználó mégiscsak úgy érzi, hogy rá
lett vmire kényszerítve, amit alapvetően nem akart. Ezért köp a padlóra: pfejj.
Amúgy a G+ felületével nincs semmi bajom, max. a ClearType erőltetésével,
attól ki tudok szaladni a világból, de ne legyünk már..., hogy "a felület a baj". -
Zirowe
nagyúr
Tőlem maradhat, csak a google fejezze be ezt a g+ erőltetést minden fronton.
Egyszer nemet mondok rá és kész, többet ne zaklasson ezzel.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
ViZion
félisten
erőltetik a gay+ -t, pedig semmivel sem jobb vagy több, mint a faßbúk. Vagyunk sokan, akik nem kívánják ezeket, de a YT-vel p. engem is berántottak, törölni csak a listáim, feliratkozásaim kukázásával lehetett... semmi baj, marad a klasszikus "kedvencbe mentem" yt lista, kész.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
zzoltan2014
tag
Alexia ezt még szépen meg fogja szívni.
Hazudni egy cégről, miközben elhallgatja hogy a konkurencia részvényese, ezt nem sok jóval szokás az USA-ban jutalmazni
-
floatr
veterán
A "normál" google fiók helyett is az a motor működik már
Annyi a különbség, hogy ez is egy olyan alkalmazás, aminek a kommunikációja látszólag külön fut a g+ alkalmazásokétól. 3rd party alkalmazások számára is már csak az egységesített IDP működik. Annyi a difi, hogy a kommunikációhoz már nem saját rendszert használnak, ez meg nem hit kérdése.(#19) dabadab egyszer rossz helyre kattintottál...? Ha ez egy présgépnél történik, ettől sokkal nagyobb problémáid is lesznek
(#20) DigitXT A becenevet egy g+ oldalhoz kellett volna társítani, ami a valódi neved alatt fut. Ez talán félig válasz a PH-s felvetésedre is, de ha netán ebbe az irányba menne el a dolog, akkor nem búsulnék. Akár ez a topic is mehetne g+ alá a részemről most ebben a formában; az egyetlen dolog ami miatt sajnálnám, az hogy átláthatóbb ez most így.
Az appok értékelését nem bagatellizálom, a g+ account problémáját már inkább. De pl a YT kommentek esetében nem csupán ID kérdése a dolog, erről beszélünk egy ideje. Több dolgot is migráltak, és csak a felületes szemlélődő gondolhatja azt, hogy ez egy különálló szolgáltatás.
[ Szerkesztve ]
-
-
modeller
aktív tag
"A "normál" google fiók helyett is az a motor működik már "
Nyilvánvalóan nem az működik, hiszen g+ fiók nélkül is működik az összes g. auth-ot használó szolgáltatás. Nem mintha nem volna teljesen lényegtelen, hogy milyen kód authentikál. Ez csak mellébeszélés. A google fiók is egy ID manager, tökéletesen ellátta és ma is ellátja ezt a funkcióját. A g+-t meg mellé képzeled mintha hozzá adna az authentikációhoz bármit, de nem ad, ezen nincs mit pörögni.
-
dabadab
titán
-
modeller
aktív tag
"Most erre nem lehet már mit mondani, csak azt, hogy akkor ne használja a szolgáltatást (ami g+ alkalmazás)."
Ezt is fogják sokan csinálni, ha tovább erőltetik ezt a szart.
De végülis nem is ez a lényeg, csak azt próbáltuk elmagyarázni neked, hogy miért utálják ennyien a g+-t, mert nem értetted. Ha neked tetszik, használd egészséggel, de az emberek nagy része utálja és/vagy nincs rá szüksége még ha bele is kényszeriti őket a google, mint az a statisztikából látszik. -
L7wy
őstag
Vicces ez a sok "okos" ember, aki mindennek a pusztulását akarja.
Amúgy meg, ha már támogatok valakit reklámnézéssel meg felhasználói információkkal, akkor az szerintem a google. Miért?
Ezért, és ehhez hasonló projektek megvalósulásáért. Inkább ez, mint hogy az oracle, microsoft, facebook és a többi ősi nagy cég ne fejlesszen belőle semmi hasznosat.Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
petipetya
nagyúr
Az újságírók reakciója, amikor rájönnek hogy a korábbi hír kacsa...
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
L7wy
őstag
válasz
gyurkikrisz #31 üzenetére
Nem gondozgatja, hanem felvásárolta... Nem mindegy.
Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
macskea
őstag
Az előző fake cikknél is ugyan ez a rinyálás ment. Jaj nem tudok névtelenül kommentelni, jaj hat gmail fiókom van, és nehézkes a váltás köztük, úr Isten kiderül miket nézek. Hát b+ akkor ne használd. Ja, a kényelem meg kéne mi?! Én sem értem ezeket, de nem is akarom. A csótányokat sem értem, annak is megvan az oka, minden bizonnyal ennek is.
A cikkhez meg. - Tényleg? Mesélj még!
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
petipetya
nagyúr
Én simán bevezetném itt is a csak normál névvel + fotóval és/vagy Facebook/Google+ azonosítóval való kommentelési lehetőséget. Az aljanép kihullna, de így legalább csak a normálisabbja kommentjét lehetne látni.
Vagy vezessék be itt is a némítási lehetőséget, miszerint ha valakinek nem akarom látni a kommentjeit, akkor azt letilthassam.
"nincs rá lezsóidő"
-
modeller
aktív tag
-
törölt tag
Ja, nem kényszerít fb használatára semmi, csak egy rakás oldal, ahol a fb azonosítóval kell belépni, vagy "lájkolj a tertalom megtekintéséhez", és egyebek. Csak az a különbség, hogy ha a G+ azonosítóval lépsz be valahova, akkor az a hely nem kap egyből jogokat, hogy teleszemetelje a profilod a szarságaival, meg hasonlók.
-
floatr
veterán
Az mióta érv bármire is, hogy félrekattintottál? Azért érdeked, mert g+ alkalmazás, és elvileg használni akarod.
(#29) modeller ez nem erőltetés, hanem átírták az alkalmazást g+ alapokra, amit eddig nyilvánvalóan még mindig nem sikerült elcsípni, bárhogyan is írom le neked. Az egyetlen hiba, amit vétettek az az volt, hogy nem adtak elég támpontot az embereknek, hogy hogyan migrálják a fiókjaikat. Az meg egy ordas kamu, hogy emberek nagy része nem utálja, mert ilyen statisztika nincs, viszont aki vagdossa az ereit a fiókkezelési problémája miatt, az elég hangosan jajveszékel.
(#35) DigitXT akkor hadd kérdezzem már meg, hogy pl az OMG! Ubuntu! vagy bárki más szerinted miért képes egy ilyen név alatt publikálni/kommentelni?
(#39) sheratan szerencsére ezt a kényszerlájkolós suttyóságot már a fáccse is elkezdte visszaszorítani. Mondjuk érdekes különbség, amennyire én tapasztalom, hogy a kényszerű fáccse integrációba csak a hulladékabb oldalaknál botlottam eddig, de egyre több olyan hely van, ahová kommentelni is csak fáccse profillal lehet, mert ők sem akartak egy saját komment motort üzemeltetni. A szemétládák...
[ Szerkesztve ]
-
Snoop-y
veterán
Azert ha egy alkalmazas rakerdez hogy szeretned e ha az uj innovativ sokplusszaljaro uberfasza sosenemvolteddig valamijere az upgradet aztan amint ez megvan letilt a 3,14csaba akkor had ne tapsikoljunk mar oromunkben... Mert nem hinnem hogy dabadab kollega az accountjat szerette volna lockolni.
[ Szerkesztve ]
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Snoop-y
veterán
Miert is nem? G+ allandoan csesztette, hogy upgradeljen. Az androidos telomat en sem sajat neves gmail account-al hasznalom. A felrekattintas alatt annyit kell erteni, hogy igazabol esze agaban sem volt G+ fiokot csinalni mert ahhoz hogy csak mukodjon egy droidos telefon semmi szukseg nincsen G+ -ra.
Es mellekattintani amikor allandoan csesztet nem nagy muveszet. ( engem is naponta zaklat ezzel )
Rakattintott aztan a kedves google lockolta a fiokot mert hogy szerintuk ez egy fake fiok. ( annyiban igaz hogy nem valos nev volt megadva )
Szerinted ez normalis mukodes? Nem kellene mondjuk figyelmeztetni a felhasznalokat mielott ilyesmi tortenik?New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
DigitXT
félisten
válasz
petipetya #36 üzenetére
Az ignore gomb jó ötlet (nem most találtad fel), tán az R6-ban (R7-ben?) lesz is? Viszont az, hogy valódi névvel írnak, a problémádon semmit nem változtat.
Vki valódi névvel is tajparaszt, más meg becenévvel is normális... Az emberen múlik. (A becenév legalább egyedi, míg Kovács Istvánból lenne pár + egyéb problémák...)
Könyörgöm: évtizedek óta a játékokban kitalálsz magadnak egy felhasználónevet (ami egyedi), úgy játszol mondjuk multit. Tutira, hogy össze fogsz futni idiótákkal. Biztos, hogy meg kell nekik adnod a neved? Fényképed? (Miért?) A lakcímet ne? Vagy kötelezően felrakandó, "élő" visszaigazolt telefonszámot? Hogy ha valaki pl. "csótányoz", meg (ki tudja, milyen okból, de) "aljanépnek" titulál másokat, rögtön élőszóban lehessen elküldeni melegebb éghajlatra, s ha ez nem lenne elég, akkor személyesen is fel lehet keresni/pofánvágni, vagy mi? Csak azért mert mondjuk a fórumon / játékban nem egyezik a véleményetek egy (akár marginális) kérdésben.
Szép új világ lenne.
Az a vicc, hogy egy fórumon kvázi névtelenül (becenéven) is lehet normálisan beszélgetni. Nyilván valós néven IS lehetne. De NEM szükséges. Need to know? Adatvédelmi problémák sora kezdődne: minden, amit mondasz közvetlenül felhasználható lenne ellened. És nem csak bírósági tárgyalás során.
Személyes adat márpedig attól lesz valami, hogy összekapcsolható természetes személlyel... A név + fénykép egyértelműen személyes adat, és onnantól minden egyes megnyilvánulás azzá válna, és akként lenne kezelendő. Lehetne pl. perelni egy komment miatt? Várjál-várjál: asszem ez már megy is politikuséknál.
Ui: a másik okostojásnak (jöhet a pofánvágás nekem?): írtam, hogy nagy nehezen megmaradt a lehetőség, hogy DigitXT néven írjak a YT-ra, ha akarok (nem szokás), és a csatornám is ilyen néven fut tovább, viszont ehhez kellett, hogy legyen PLUSZ EGY (hehe) G+ profilom, amit a Google magától hozott létre... És a kérdés az még mindig megmarad, ha (google accounttal) bejelentkezve megyek a YouTube-ra, hogy melyik G+ accommal szeretném a YT-ot használni. Bosszantó. Picit. Ennyi.
De ez nekünk nyilván csak jó!
Ránk erőltették, és tapsikolni kéne hozzá...
Aki meg benne van, és aki szereti, az fellengzős dumával jön, hogy el lehet menni, meg akinek nem kell, az by default az aljanép, meg (itt földre köp) f*szbúk-fanatik. Szvsz le lehet(ne) szállni a magas lóról, és elgondolkodni egy picikét.
(Thx...)
[ Szerkesztve ]
-
Hintalow
senior tag
Nekem is "csinált" a kedves google egy profilt, beléptem, körülnéztem, nagy izzadva mutatott három olyan "ismerőst" akit tényleg ismerek (szerintem nem is tudták, mi az a google+) meg egy adag tökismeretlen embert.
Elkönyveltem, hogy béna szegény, szépen végigmentem a beállításokon, és mindent szisztematikusan lezártam, senki nem lát semmit, nem jelölhet,plusszolhat,lájkolhat stb. Onantól felőlem csinál amit akar, többet felé sem nézek.[ Szerkesztve ]
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Kari1
aktív tag
Nem értem miért sír mindenki a név miatt, be lehet állítani úgy a profilt hogy ne legyen felismerhető. LINK Szvsz megint csak azoktól jön a siránkozás akik max 5-10 percig ha használták.
-
-=MrLF=-
senior tag
Tőlem megszűnhet mindkettő egyiket sem használom.
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
BulletBill27
aktív tag
Továbbra sem kedvelem a G+-t. Semmi fantáziát nem látok benne.
Új hozzászólás Aktív témák
it Bejárta a világsajtót a TechCrunch híre, mely szerint a Google közösségi oldala halott. Mint kiderült, a hírt egy Facebook-részvényes írta, aki több éve nem használja már a Google Plust.
- Hibrid zajszűrést kínál meglehetősen furcsa formában a Huawei FreeBuds 5
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- Androidos fejegységek
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- DIGI kábel TV
- PayPal
- További aktív témák...
- Független Apple Iphone 11 Pro Silver 64GB
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 11 Pro Max Midnight Green 64GB. K0141
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 13 Mini Fekete 128GB. K0112
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 12 Mini Fehér 256GB. K0113
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone X Silver 64GB. K0115
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest