Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
jajjjmááá
meddig húzzák ezt még???
valaki rakjon be egy giga facepalmot, kéremszépen
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Psychonaut
addikt
„Az űrlapnak semlegesnek kell lennie. Ezért is kérjük azt, hogy az ne egy olyan IE-ablakban jelenjen meg, amelynek a sarkában ott az IE logója. Ha egy választásnál az egyik jelölt neve és logója külön szerepelne a szavazólap tetején, azt sem fogadnánk el”
Na ja, csak az a különbség, hogy ebben az esetben a párt csinálta az országot, így máris nem helytálló a hasonlat. Vicc amit az Opera csinál.
[ Szerkesztve ]
-
oO7
őstag
dobjanak össze egy out of browser futó Silverlight alkalmazást
Külön alkalmazás vagy fullscreen IE... meg ne dobjon fel figyelmeztetést... majd pont a browsereknek fog az MS kivételt csinálni az UAC-ban, hogy ne legyen figyelmeztetés... LÉTEZIK cilk-to-run alkalmazástelepítő (bár gondolom ott is szól az UAC) és ott nem jön fel a letöltés ablak mert a telepítés része a telepítő letöltése... -
L Balázs
tag
Szerintem ez baromira szánalmas az Opera részéről, hogy nem tud máshogy felhasználókat szerezni (az egyébként teljesen jó szoftverével), csak így. Ügyvédek helyett inkább vegyenek fel egy pár marketingest és kész.
Következő áldozatjelöltek:
Ubuntu + Firefox;
OS/X + Safari;
Chrome OS + Chrome; -
ZCoyote
őstag
Jaj neee, már megint
Romani ite domum.
-
Gregorius
őstag
A Mozilla szerint a nagyobb böngészőket inkább véletlenszerű sorrendben kellene megjeleníteni
Legközelebb meg majd abba kötnek bele, hogy a véletlenszámgenerátor nem elég véletlen. -
Viktor77
titán
"A választóképernyőn a gyártók neve szerint ábécésorrendben lesznek felsorolva majd a szoftverek..."
Már várom az átnevezést. !!!AAAOpera és a hasonló cégnévre.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
legenda
nagyon unalmas már ez a huzavona...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
rudymester
senior tag
A következő az lesz, hogy belekötnek a böngészők logo méretébe. Lehet olyan felugró ablakot is aktiválni, amiben nem jelenik a böngésző. Ha a sok felugró ablak megcsinálja, nekik miért nem sikerül?
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
sfdrakex
nagyúr
LOL
Sőt a Windows nevezzék át Opfox-ra a Microsoft pedig a bevételeit adja neki más softver cégeknek hogy abból tudjanak saját OS-t fejleszteni.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
cousin333
addikt
válasz rudymester #10 üzenetére
"Lehet olyan felugró ablakot is aktiválni, amiben nem jelenik a böngésző. Ha a sok felugró ablak megcsinálja, nekik miért nem sikerül?"
A fenti módszert (ablakot) az MS hozta össze, épp az általad leírtakat kifogásolja a többi gyártó...
[ Szerkesztve ]
"We spared no expense"
-
Psych0
őstag
Mi alapján döntik el, hogy melyik böngésző van fent a listán? windowsra több mint 30 böngésző létezik. miért kivételeznek azzal a +néggyel, ami felkerült?
Mi alapján döntik el, hogy melyek azok a nagyobb böngészők, amiket véletlen sorrendbe kéne rakni?Nem vagyok egy msfan, de ez lassan kiveri a biztosítékot. A bmw se ajánl fel ford motort vagy féket az első indításnál, sőt semmilyent. De még fékpofát se mégse perlekednek a 3rd. party fékpofagyártók.
Ms-nek le kéne fordítania az IE-t linuxra és ugyanígy beletuszkolni az ubuntuba. Majd akkor mit szólnak. a firefoxék és az operáék.
[ Szerkesztve ]
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
Morden24
nagyúr
a képernyőt megjelenítő program szoftverfrissítésként érkezik majd a Windows 7, a Windows Vista és a Windows XP-t futtató számítógépekre.
Tök jó, akkor le is lehet tiltani. Kell a frásznak. Goodbye böngészőháború.
Sectumsempra - For Enemies
-
hemaka
nagyúr
Majdnem jó a Microsoft böngészőválasztója, csak az Opera így gondolta a dolgot igazából.
-
Morden24
nagyúr
Egyékbként bármilyen vicces, pont ugyanezt mondtam anno én is.
Ez az egész gyökérség csak és kizárólag azt fogja szolgálni, hogy az öt vezetőt bebetonozza, így meg majd a hatodik adhat be keresetet az EB-hez, mert elnyomják a nagyok.(#17) hemaka:
[ Szerkesztve ]
-
Parson
addikt
-
cousin333
addikt
Mivel eddig azt az egyet betonozta be, szerintem nyugodtan beszélhetünk előrelépésről. Szerintem amúgy 5-6 résztvevő esetén már nem beszélhetünk erőfölénnyel való visszaélésről, legalábbis abban az értelemben nem, ahogy most beszélhetünk.
hemaka: nem jó, mert a jobb oldali függőleges szürke oszlop kilóg a képből, és eltereli a figyelmet a többi részről!
[ Szerkesztve ]
"We spared no expense"
-
Morden24
nagyúr
válasz cousin333 #21 üzenetére
abban az értelemben nem, ahogy most beszélhetünk
Majd amikor jön az új kiskedvenc böngésző pár év múlva, akkor majd meglássuk. Előrelépésnek előrelépés, ha az MS-en kívüli 4 másik céget nézed (amiből 2 aztán nagyon rászorul az ingyenreklámra), viszont nem előrelépés, ha a felhasználókat nézed.
De majd megnézünk fél vagy egy év múlva statisztikát, és akkor meglátjuk, hogy ez a marhaság mennyit és hová tolt a piaci arányokon. Kétlem, hogy jelentékeny lesz.Mivel frissítésként jön, még a választóképernyő elterjedése sem lesz valami giganagy
[ Szerkesztve ]
-
gyga
senior tag
ó máj gád
Sztem dobjanak fel egy dos ablakot és ott 1, 2 , 3 stb számokkal lehet választani oszt csók[ Szerkesztve ]
A kisebbség is számíít, teszkó.
-
ngabor2
nagyúr
mint köztudott, nem vagyok én se egy nagy ms-fan... de ezt már én is valahol túlzásnak érzem.
itt már el lehetne képzelni egy olyan gombot, hogy "nem kívánok változtatni". az r=1 felhasználónak (most ezt minden pejoratív felhang nélkül mondom) eddig is jó volt az ie, valszeg ezután is jó lesz.
az ie for linux viszont egy érdekes felvetés, szívesen kipróbálnám
-
Sweet Lou 6
addikt
Szerintem az Opera kérése elfogadható, a példájuk is alátámasztja ezt.
Mondjuk a Mozilláé már tényleg nevetséges.
A legjobb, ha mindenki (itt a szinte analfabéta felhasználókra gondolok) nyitottabb lenne, és nem úgy állna hozzá, hogy ez van, ezt kell szeretni, még ha neki nem is tetszik.sweetlou6.wordpress.com
-
eXodus
őstag
Nem csak 5 van ott. De lehetne mondani h az MS próbálja elrejteni minnél jobban atöbbit.
Nézzed meg a képet alaposabban!Melleselg pár perc alat összelehetne dobni progit, amiből kilehetne választani milyen böngésző kell. Hihetetlen h ennyire nehezére esik az MSnek. Még jó h panaszkonak....
-
Psychonaut
addikt
válasz Mr.Csizmás #28 üzenetére
Ááá, ez nem jó, mert van benne piros, ami pejoratív az Operára nézve, narancs, ami diszkriminálja a Firefoxot.
eXodus: a Windowsnak nem lenne kötelező ezt megcsinálnia, itt kezdődik az egész.[ Szerkesztve ]
-
moonman
titán
szerintem meg a userek 95%-a a Google logóra fog kattintani, mer az a internet.
(nem kéne a Google-t is bepanaszolni, hogy visszaél a nevével? miért nem a Chrome felirat nagyobb? és miért Windows-színekben van a Chrome logó? éséséséss....)
-
oO7
őstag
szerintem most az van hogy megcsinálták azt amit még nyáron kitaláltak... és aztán ezt bedobták a közösbe, hogy mondjon rá valamit az EU, az Opera, a Firefox, a Google......... és most járt le a feedbackelés határideje... most összegyűjtök a pontosításokat és megcsinálják... és most ebből a feedback -elésből az opera újabb ingyenreklámot csinál és "a kamerába mosolyog miközben bedobja az aggodalmait a kis ládába"...
-
MODERÁTOR
Úgy érzem, itt csak én vagyok az egyetlen, aki szerint ezek a felvetések valóban jogosak. Sőt a sorrendes dolgot már ezelőtt is kifogásoltam egy másik hírnél. De az is jogos kérés, hogy egy semleges felületen jelenjen meg a választó képernyő. Különben is, ha először lekapcsolom az IE-t, akkor azután, hogyan választom ki amit szeretnék telepíteni? De a figyelmeztetéssel is egyetértek, mi az, hogy még utoljára egyszer ránk ront az IE, hogy nem ajánlja a letöltést, ez nevetséges.
Egy egyszerű, Update-en lejövő kicsinyke alkalmazás tökéletes lenne ide, minek kell így bonyolítani? Felugrálna néha addig, ameddig nem választ valamit az ember. Ez lenne a legnyomatékosabb.<-ƘƘ->
-
eXodus
őstag
válasz Psychonaut #33 üzenetére
"eXodus: a Windowsnak nem lenne kötelező ezt megcsinálnia, itt kezdődik az egész."
De az az EUban!
oO7
Itt nicsen semmi kívánságműsor. pár perces munka lenne jóra megcsinálni....[ Szerkesztve ]
-
moonman
titán
"mi az, hogy még utoljára egyszer ránk ront az IE, hogy nem ajánlja a letöltést, ez nevetséges"
ez tényleg nevetséges, ez egy funkciója az IE-nek. ne takarítsa is le gyorsan önmagát telepítés után és ajánljon fel négy-öt Linux disztrót? komolyan azért a hüjeségnek is van határa.
szerk: nem, nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
a sorrendes dolgot már ezelőtt is kifogásoltam egy másik hírnél
Teljesen egyetértek, nem marad más megoldás:
Le kell animálni egy félkarú rablót, amit a júzer meghúz, majd randomly, kérdés és figyelmeztetés nélkül telepít neki egy böngészőt.
Amúgy ha már a kukacoskodásnál tartunk: remélhetően a másik 4 böngésző első indításnál szépen felajánlja a search engine választást.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ott a megoldás, hogy ne az IE-ben oldják meg a böngésző választás kérdését. Ha már kötelezővé tették, és el is vállalta az MS a feladatot, akkor normálisan oldja meg, ez nem nagy kérés. A logikus pedig az lenne, ha vagy elterjedtség alapján, vagy maximum a böngésző neve szerinti ABC sorrendbe helyeznék őket. Persze ez már legyen a saját hatáskörük végül is, de azért ne az Isuzu szaküzletben ajánlgassák az Opelt, a Fiatot, a Saab-ot, stb.
<-ƘƘ->
-
5h4rK
tag
Egyaltalan nem vagyok MS hivo, de egyszer baromsag belekotni abba, hogy ugat az IE, hogy nem tetszik neki valami. A helyukben egy rohadt nagy ablakban egy kib***ott nagy piros iksz-el azt is odairnam, hogy 3rd party software es nem vallalnak garanciat a minosegeert ( nem mintha odelennek az MS nyujtotta minosegert, de ha tegyuk azt a juzer felteszi az Operat amiben kiderul, hogy egy baromi nagy lyuk tatong es megfertozik a gepet, ellopjak a bankkartya adatait kit fognak felelossegre hozni? ).
-
-
MODERÁTOR
Nem a bűnűzők is még pereskedhetnek, bizonygathatják az igazukat, vagy elmenekülhetnek. Ezt csinálhatta volna a Microsoft is, sőt be is szüntethette volna a Windows forgalmazását az Európai Unióban. De nem, különböző ötletekkel álltak elő, amivel szavatolhatják a bevételt a bolygó ezen területén is.
<-ƘƘ->
-
MODERÁTOR
Írhatnának egy egyszerű puritán, alap "böngészőt", ami sok mindenre nem jó (nem menne a flash stb.), de ott lenne mindig, mint a jegyzettömb mondjuk. Vagy akár, csak ez a választó bizbasz jönne be rajta. Mert ugye, ha lekapcsolja az ember az IE-t, akkor b-ja. De meg is mutatom, hogy mire gondolok, ez egy 2,5 kb-os alkalmazás, nem nehéz ilyet csinálni:
[ Szerkesztve ]
<-ƘƘ->
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen