Új hozzászólás Aktív témák

  • Protezis

    őstag

    Én csak annyit tennék hozzá a frissítésre várók eddigi mondataihoz, hogy hiába tudok rengeteg alkalmazást telepíteni erre a csodamasinára, az összes eddigi telefonomon könnyebben és gyorsabban tudtam telefonálni, mint ezen a szaron.

    Tíz másodpercekre beakad, nem tudom "letenni" a telefont, nem tudom, hogy vonalban van-e még az illető, vagy sem, mire odajutok, hogy megnyomom a hívás ikont a névjegyzékben, addig bármely más - nem okostelefonon - már az elköszönésnél tartanék. Egyszerűen felháborító. Ehhez hozzájön a pár nappal ezelőtti mizériám, amikor nem akart bekapcsolni.

    Nem tudom, hogy ez szoftveres, vagy hardveres probléma de azt tudom, hogy én, mint programozó, nem adnék ki ilyet a kezemből.

    Úgyhogy mindössze ezért várom a 2.1-et és magasról szarok a live wallpaperre. Egyszerűen csak használni szeretném arra a telefonomat, amire való. És ha emellett még videót is tud lejátszani, meg netezni is tudok rajta, mert bizony ezeket a feature-öket megfizettem, akkor az alapszolgáltatásokon felül (ne helyett) tudja ezeket is!

Új hozzászólás Aktív témák