Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz Dr.Anonymus #56 üzenetére
A messzebbinek? Az 197 centi magas, biztos akarod?
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
.bableWes
őstag
válasz Dr.Anonymus #168 üzenetére
hát kemény! ezis "strapa" telefonnak nézni ki mint a secret, és ezen is olyan karcállo szar van mint a secret-en (késtöl, tüz, kulcs, ejtés semmi baja, de egyedül a zsebembe karcolodik-.-") de jonak néz ki
a csaj melle az fontos volt, de a kutya is adja neki az ivet
nice lg
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
Prof01
veterán
válasz Dr.Anonymus #168 üzenetére
Jól bírta a cucc!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
skajwa
senior tag
válasz Dr.Anonymus #185 üzenetére
Gondolom az LG hivatalos hazai képviseleténél 140....Vagyis mást nem tudok elképzelni.
Egy kis referencia: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=103706
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz Dr.Anonymus #185 üzenetére
ez a fent linkelt egyébként magyar menüs, utána kérdeztem
-
O$zkł
aktív tag
válasz Dr.Anonymus #193 üzenetére
köszönöm mindekinek a választ
szerintetek megéri lecserálni egy 5800-át egy ilyenre? gondolkozom rajta h lecserélem de nem tudom eldönteni
lehet h még várok vele 1 hónapot hogy lejjebb menjen az ára és utánna vagy inkább megvárom az n97-et de az is kib***ott drága leszszal nem toom h most mi legyen
(sry az offért)"Be the change you want to see in the world"
-
O$zkł
aktív tag
válasz Dr.Anonymus #196 üzenetére
akkor sztem még várok a cserére aztán majd lesz vhogy
a samsung i7110-es is bejön csak az meg nem érintős és úgy megszoktam az érintős telókat mondjuk lehet h azért kipróbálom"Be the change you want to see in the world"
-
csab2
veterán
válasz Dr.Anonymus #196 üzenetére
Az biztos, hogy nagyon csecse. Csak hát az Arena gyakorlatilag már itt van (hivatalosan április 30.). A Smart pedig biztosan lesz július mire hivatalosan megérkezik. Amivel jobb mint az Arena: szebb külső, jobb kamera (habár, lehet, hogy képminőségben nem lesz jobb). Amiben az Arena jobb: nagyobb memória, fm adó (mondjuk ezt a funkciót kb. soha nem használnám ki).
Szerk.: Egyébként nem is értem az LG-t. Nagy csinadrattával kidobja az Arenát, majd - anélkül, hogy hagyná kicsit kifutni - egyből megjelenteti a Smartot is.
[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Spidee
senior tag
válasz Dr.Anonymus #2582 üzenetére
Na most már tényleg nem értem....
Szeretném frissíteni az EU garis Arénám, de mi az hogy "csak frissíteni nem szabad az eu garisokat, különben t-s szoft megy rá..."?''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee
-
Spidee
senior tag
válasz Dr.Anonymus #2585 üzenetére
Miért kerülne rá T-s szoft frissítésnél, ha nem azt rakok rá?
''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee
-
Spidee
senior tag
válasz Dr.Anonymus #2591 üzenetére
Ok, köszi!
Én nem ezzel a módszerrel szeretnék majd frissíteni.''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee
-
CarajoEsp
senior tag
válasz Dr.Anonymus #2719 üzenetére
Én nekem a néjegyzéknél, be lehet állítani a sorrendet, de nem az elsőt fogja mutatni, akármit csinálok.
A zene és galéria részben pedig abszolút nem tudom beállítani a forgatásos résznél, hogy milyen sorrend legyen. V10_o-s szoft.-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
horizotya1
csendes tag
válasz Dr.Anonymus #12885 üzenetére
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest