Új hozzászólás Aktív témák
-
Despy
tag
válasz South Velen #9379 üzenetére
Service menu>>End mode>>Audio tuning
Itt mindent be tudtok állítani!
Eddig senkinél nem láttam ezt hozzászólásban, hogy itt mókuskodott volna bármit is, hát én kipróbáltam. Vesztenivalóm nem volt, mivel a v10d-vel még a szomszéd szobában is hallották azt akivel beszéltem. Addig csökkentettem a hangszóró hangerejét 12500-ról 6500-re amig megfelelő nem lett. Nekem így jó. Egyébként ebben a menüben mindent tudsz állítani: füllhalgató hangerejét, külső hangszóró hangerejét stb. Csak arra figyelj, hogy ha beállítod gyere ki a menüből és a végén lesz egy save to file opció. Arra klikkelj rá, különben visszaugrik a gyári értékre.''a fémet nem fogja érdekelni, hogy kohómérnök vagyok-e stb...'' by RGB
-
zack
nagyúr
válasz cLeanLess #9399 üzenetére
Érdekes... Egyszerű...be kellene rendelni tőlük egy feketét magyar garival, és ki fog derülni. Annyira azért nem olcsó, teljesen reális az ára.
Despy:
Ilyen módosításra ne ösztönözz senkit. Te megcsináltad, segített. Pont. Iszonyat könnyű elkúrni ott a telefont hardveresen. Ha elállítod, nem fog visszaállni Factory Reset után se, maradni fog úgy, ahogy beállítottad. Ha pedig több dB adsz pl. a hangszórónak a gyári értéknél, közel se biztos, hogy nem fog degradálódni.
Tehát ezt a részt mindenki tartsa szem előtt, és ne piszkálja![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
sBc
aktív tag
-
South Velen
addikt
Köszi, de ebben most egyetértek zack-kel, nem szívesen piszkálnám ezeket az értékeket, és nem is ajánlom senkinek, mert bár van reset to default menü, de addig is degradációhoz vezethet, ráadásul sokat nem segít, ha csak túlvezérlem az adott hangeszközt, attól még az hardveresen gyenge marad.
-
Despy
tag
válasz South Velen #9408 üzenetére
Azért ez egy kicsit demagóg dolog azt gondolom...(egy orosz hacker ki tudja milyen szinten módosított szoftja az jöhet, de a service menuben kis lépésekben ésszel történő hangerőállítás az már VESZÉLYES!!!!) Azt hittem szakmai fórumról beszélünk. A német szakmai fórumokon ezt simán kezelik, és a szervízmenüben lévő beállítási lehetőségekről tájékoztatják egymást...
''a fémet nem fogja érdekelni, hogy kohómérnök vagyok-e stb...'' by RGB
-
Eckü
csendes tag
Sziasztok!
Szeptember óta van Arénám és a buta V10h van rajta. zenébe nemtudok tekerni. lassú a galériában meg tele vagyok vele gondokkal.
minimum 5 ször próbáltam meg frissíteni 2 módszerrel is és mindig valami gond volt. XP-n és 7-en is próbáltam mindehol mugyanaz. előszöris a PC suite nem dob ki semmit.ergó azt mondja ez a legfrissebb. megh van egy kb 50 lépéses módszer. ottis gond volt a végén az Elemzést nem adta be a végénValaki segítsen valahogy mert idegbajt kapok tőle. és annyira szomorú h ittvan a kezemben és nemtudja azokat a dolgokat amiket tudnia kéne. MSN címem: ultra_sot_07@hotmail.com
ha valaki végigkisérne a frisítésen hálás lennék vagy tippeket h mi lehet a gond mert mindent pontoan csináltam. :S
a másik dolog, néztem youtubeon egy videót ahol az Arénán olyan volt a kioldás mint az iphone-okon. az nekem nagyon teccik egy olyan szoft lenne a legjobb nekem ha magyarul is tud. linket kérhetnék róla ha valaki ismeri?
Előre i köszi a válaszokat bízom bennetekLG Arena V10F EU
-
South Velen
addikt
-
zack
nagyúr
válasz cLeanLess #9399 üzenetére
Köszi a linkedet! Sokat segítettél!
HTC Touch Diamond 2-öt és a Hero-t is nagyon jó árba adja a gsm home. Sőt! Találtam náluk egy használt I8910 Omnia HD-t szintén jó árban. Ha annamaria-val holnap összejön végre az üzlet, egyenesen a bolt felé veszem az irányt!
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Dusee
őstag
hi!
melyik módszereket próbáltad?
ezt próbáltad már?
ha nem megy valami nyugodtan írj privát üzit, hogy hol akadtál el, és segítek!
bár sztem elég egyértelmű a dolog.a moddolt v10p-ben nem csak huzásra oldódik fel a képernyőzár, ha rajtahagyod az ujjad akkor is felold, mint az alappal.innen letudod tölteni
nekem nem vált be, igaz én nem nyomtam FR-t frissités után.
de akik használják azoknak teccik, és bevált.
van a v10p uk, ezt használjuk a legtöbben, ezzel van a legkevesebb baj és a frissités leírásában is ez van.
meg most megjelent a nem hivatalos új europa szoftver, a v10f.
igaz ezt még senki nem próbálta, de ígéretesnek hangzik.[ Szerkesztve ]
-
Eckü
csendes tag
-
-
sztomi89
tag
Zack közben beszéltem egy pár emberrel (anya-apa ) akiknek kicsit van vagyis elég sok jogi rálátásuk van. A következőt fogom tenni, a garanciával kapcsolatban: először is megkérem az Oktogoni üzletet, hogy küldjenek egy levelet, már mint emailt szignózva, hogy mit takar az európai garancia és hogy mit kellene kapjanak az átvételkor. Ezt kinyomtatva bemegyek a boltba és elmagyarázom nekik. Ha vmit nem találnak ki, akkor hogyis fogalmaztak "csalásról" beszélünk. Innentől egyenes út vezet a Fogyasztóvédelem és egyéb szervezetek felé. Csak gondoltam megosztom, ne járjon így senki se. Legjobban az fáj, hogy ugyebár ez így 70ezer Ft, és lényegében bolti garancia.., ha bolti garisat akartam volna venni azt megúsztam volna 15ezer Ftal olcsóbban
-
bbenec
tag
Sziasztok!
Mielőbbi segítségeteket szeretném kérni.
Arról lenne szó, hogy eléggé beleszerettem ebbe a fekete Arena telcsibe, ma ki is próbáltam, viszont ami nekem nagyon fontos lenne, hogy sok mixet hallgatok amik esetenként 2-3 óra hosszúak. Namármost van-e arra lehetőségem hogy a csúszkán valahogy be tudjak ugrani "középre", mondjuk a 60. perchez? Mert amit ma kipróbáltam azon csak manuálisan a teker gombot lenyomva tudtam Az nagyon bosszantó és hosszadalmas lenne, ha csak így lehetne ezt megoldani.
Lehet feltenni valamilyen lejátszót rá, ami megoldja ezt a problémát? Vagy van erre valami megoldás?
Holnap reggel el is vinném, mert félre van téve, szóval nagyon hálás lennék egy gyors válaszért.
Köszönöm előre is!
-
Eckü
csendes tag
elvileg ezt alapból tudja. amikor megvettem akkor v10d szoftver volt rajta azon ment csak sűrűn fagyott. aztán végre feltudtam jutni pestre gariba leadtam rátették a v10h-t azóta nemlehet tekerni úgyhogy ezekhez én már nemviszem. de a lényeg h van rajta ijen opció csak meg kell fressenteni
LG Arena V10F EU
-
Eckü
csendes tag
óóó pedig ez a csúszka dolog pont azért tetszett nekem mert a zsebemben kiszokott nyitni a billzár:S legtöbbször akkor amikor merült és akkor kiírja h akkumlátor merül akkor ugye előjön a feloldás és akkor megnyomódik vhogy a zsebemben. ezt akartam elkerülni:S de akkor ezekszerint ezzel sem működik ha nyomásra is kinyílik.
akkor ebből v101f lesz szerintem elsőnek. aztán ha sikerül akkor írom a tapasztalatokat köszi az infókat!!LG Arena V10F EU
-
sBc
aktív tag
A szervízmenüről van valami leírás?
-
bbenec
tag
Köszönöm a segítséget, akkor holnap meg is veszem
Kérdés az hogy újonnan 58-ért gumibugyival vagy 1 hetes alig használtat (még a fólia is rajta) 45-ért. Szerintetek?
Gondolom a GPS-re nincsen megoldás, hogy valamit feltenni ami használható vezetés közben. Biztos már számtalan helyen benne van a topikban, csak nincs időm végigolvasni most.
-
gigi18
csendes tag
Szia Despy!
Privire válaszolj légyszi. Kösz. -
Despy
tag
válasz fiktív1 #9415 üzenetére
Beszéd hangerejének csökkentése a telefonnál:
1809#*900#
Eng mode
Audio tuning
Ha a telefonálás közben a partner hangja hangos:
Hand set
Full touch
DL Gain
Analog gain:6500 (12288 volt előzőleg)
Digital gain:6500 (9472 volt előzőleg)
Csak ok-zd le, ne nyomj save-t.
back>>back>>back>>save to file (alul)
Ha egyből save-t nyomsz visszaáll gyári értékre, és semmi nem változik, ezért kell okézás után visszamenni a menüben addig amig alul be nem adja a save to file opciót.
Ha hangosan hallja a másik fél amit mondassz, akkor az UL oldalt kell módosítani.
5-10%-os lépésekben javaslom maximum a változtatást a gyári értékhez képest. Aztán próba >> és tovább ha szükséges.''a fémet nem fogja érdekelni, hogy kohómérnök vagyok-e stb...'' by RGB
-
Levin01
őstag
Sziasztok!
T-Mobilos V10j szoftot le tudom cserélni valami nem T-Mobilosra?
Úgy hallottam, hogy a T-s Arena-kat nem lehet csak úgy szoftfrissíteni. Igaz ez? -
sztomi89
tag
válasz Levin01 #9427 üzenetére
Ha felteszed a CDn található programot, az felkínálja neked hogy frissítsd a telóra, és automatikusan megteszi.
Ha egy olyan szoftver akarsz, amit lényegében te akarsz, és teljesen megbízható, akkor az első hsz.ban taglalt módon kell megtenned a frissítést, a legjobb és eddig legstabilabb szoftver a V10P -
Eckü
csendes tag
szervízmenüben ha csak a zenék hangerejét akarom a telefonon növelni mert eléggyenge akkor a fenti leírás szerint? vagy az csak telefonálásnál emeli/csökkenti ahangot? mert annyi beállítás van hogy kiézem belőle h mindenre külön kel:S
LG Arena V10F EU
-
fiktív1
tag
Hú, nagyon jó lett! Eddig amit többször is említettem, hogy torz a hang, megszűnt! Túl volt erőltetve. Simán jó nekem is ezzel a 6500-al! A zenehallgatásban nem tapasztaltam halkulást, ami jó!
-
Dusee
őstag
a v10j a legrégebbi t-s szoft?
mert a pali akitől vettem a telót mondta h volt szervizbe a telo, de csak szoftvert frissitettek rajta és most (akkor még) a legújabb szoftver van rajta (v10j volt rajta).
ti ezt eltudjátok olvasni?
hibajelenség
elvégzett javítás
ha valakinek sikerült leírhatná mit csináltak a telómmalja meg még annyit, hogy a t-mobile gari akkor hogy van?
van 1év t gari + ez után 1 év LG gari, vagy csak simán 1 év LG gari?[ Szerkesztve ]
-
gigi18
csendes tag
Szia Despy!
Privi. -
-
Eckü
csendes tag
arra tud valaki valamit mondani h a pc suite mért a v10h-t látja lefrissebbnek?:S(független)
már telepítem az XP-t(nem 7-en akarok frissíteni) még ma megpróbálom F re frissíteni szerintem ha belefér az időbe aztán kommentálok róla
LG Arena V10F EU
-
animoo
senior tag
válasz viewdetails #9439 üzenetére
Sziasztok!
Nekem ma a moddolt P-vel se ébresztett.. Pedig épp tegnap kiabáltam el, hogy megbízható, és nem a PDA-t használom erre, hanem Arenát,mert Winmoban gyárilag nincs normális érbresztés.
Hát most jól kiérdemelte, letöltöttem egy appot Ks20-ra, aztán majd meglátjuk, korrektnek tűnik.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
viewdetails
addikt
Keményen befenyítetted ám!
Ezt az ébresztő dolgot sosem fogom megérteni. Mióta megvan, mindig ébresztett, tudom, mert a szoba másik sarkába szoktam lerakni, muszáj vagyok felkelni hozzá.
Eddig egyszer aludtam el, mert 3 óra alvás után odamentem, és lenyomtam a fenébe.[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Dusee
őstag
válasz sztomi89 #9437 üzenetére
én is olyasmit olvastam, csak nincs semmi értelme
nyomtak egy FR-t?
rákéne jönnöm mi volt a hibajelenség, abbol kitudnám bogarászni a javitást is.
a hibajelenség valami nem behu, vagy hehu nemtudom...Eckü:
várom/juk a tapasztalatokat, véleményeketanimoo:
ma reggel engem se ébresztett azt hiszem
aztán lehet jó kómásan kinyomtam és elfelejtettem[ Szerkesztve ]
-
collage
csendes tag
Helló! Egy másik oldalon azt olvastam, hogy idézem (remélem nem baj): "A telefon összességében jó,szokni kell,kicsit "tökölős" a használata!Ha pörgős életet élsz és nincs türelmed a kütyükhöz akkor ne ilyet vegyél!" Ti is így látjátok, hogy tökölős..., LG KC550-em van, és pont az a legeslegnagyobb bajom vele, hogy rohadtul nehézkes a teló..., lassan reagál mindenre, a java alkalmazások feltelepítése vagy 10 perc (régen SE K550i-m volt, de az fényévekkel gyorsabb volt). Szóval ez is ilyen?
Sürgős lenne a válasz, mert holnap elviekben egy ilyen telóval leszek gazdagabb!! Légyszi-légyszi... Előre is thx -
Dusee
őstag
válasz collage #9446 üzenetére
igen, gyorsan felkusznak a java progik/játékok!
és sztem is gyors, könnyen meg lehet szokni a kezelését, mondjuk én könnyen beszélek, mert nekem volt már ilyen érintős LG-m (LG Prada), de ne félj, meg szokod
én is azt javaslom mint cleanless, menj el egy gsm boltba, és nyomkodd át kicsit.más:
fiúk lányok, olyan szinten megfagyasztottam a telóm, mint még soha
csak akksi ki-be segített, meg faszán be is égett a kijelzőm...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest