Új hozzászólás Aktív témák
-
breakjoe
csendes tag
Még nem próbáltam,v10f van rajta,a telo független és vodás kártyával használom.
-
varmi2
nagyúr
üdv!
tudnátok valami jó zene lejátszót ajánlani km900ra, jobbat, mint a beépített, illetve támogatja-e a telefon a flac és ogg fájlokat?
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
breakjoe
csendes tag
Víz tuti nem.A v10p-töl nem lesz Pannon függő?
-
desti
csendes tag
Hello szeretném kérdezni hogy kijelzőn sajnos nem működik jobb oldalról annyi hogy , Vissza opciót nem tudom megnyomni, esetleg van rá téma vagy átállítani gomba a vissza opciót ?
{webdesigner}
-
Turbobacsi
senior tag
Van egy 4M-ás JAR file-om (angry birds), nem engedi telepíteni: "a fájl mérete túl nagy" hibaüzenettel. van rá megoldás?
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
405
tag
válasz Turbobacsi #20458 üzenetére
Hello!
PC Suite-al mennie kell.
Nekem a "Angry_Birds_by_novchik" müxik rajta.Okos ember a más kárán tanul .....
-
zenész88
tag
válasz Turbobacsi #20460 üzenetére
Melyik fw-n nem szaggat a java?
-
zenész88
tag
válasz Turbobacsi #20462 üzenetére
nekem wadm_03 van.
-
zenész88
tag
válasz Turbobacsi #20462 üzenetére
Hol tudom azt Fw-t letölteni?
-
zenész88
tag
válasz Turbobacsi #20465 üzenetére
Köszi
-
Pecc
őstag
Hali.
Ezt a telefont lehet különösebb eröfeszités nélkül alap netes dolgokra használni wifin keresztül? Youtube stb. -ra gondolok.
Köszi. Üdv.
-
zenész88
tag
max 10 percig megy a net, routertől függ.
A Wi-Fi-m nem működik kifogástalanul vagy pár perc után lekapcsol, van erre megoldás, vagy rossz a készülékem?
- Előfordulhat, hogy 3 Arenából 3 rossz? A fórumtagok szerint nem, valószínűleg router probléma van a dolog hátterében, jelenleg csak a linksys és az asus modellekkel szeret "együtt működni" a készülék, de közösen készíthetnénk egy listát, amiből kiderül kinél, mivel megy: Kiderült, hogy a "mod"-olt szoftverekben, bizonyos esetekben megoldódik youtube probléma, Tessék megosztani a fórumban vagy pü-ben a tapasztalatokat!
# tökéletesen működik a wireless net over 10 min (c) by fiktív1
Linksys WRT54G/GL
Belkin F5D7231-4
Asus WL520gc
Asus WL-300g
Thomson 780wl
D-Link DIR 300
TP-link TL-WR543G
AirLive (Ovislink) WL-5460AP
Smc WBR14G2 (V10P fölött megy a wifi youtube!)# megy több mint 10percig, de nincs youtube
TP-LINK TLWR642G
D-Link DI-524# kevesebb mint 10 perc, de youtube elindul
Belkin F5D7230-4# kevesebb mint 10 perc, youtube szintén nem jó
TP-LINK TL-WR340GD
Linksys wrt120n
TP-LINK WR542G
D-Link DIR-655 RouterMindenkinél helyrejön a youtube, ha frissíti a készüléket, sőt már elérhető egy kis minőség javulás is a videókban.
-
Pecc
őstag
Hát azért ez elég eltántorító, hogy ilyen problémák vannak. Akkor egy 15perces youtube videót nem lehet megnézni vele? Vagy akár fb-ozni se lehet 10percnél tovább bármilyen megosztott wifi hálózat, pl egy mcdonalds ingyenes fél megás netjén?
-
zenész88
tag
válasz Turbobacsi #20465 üzenetére
Feldobtam az Fw-t java jó , opera már nem szaggat ha görgetek, viszont kép beégés még van.
olyan Arena-a képernyőzárat le lehet tölteni?
-
jokerman7
csendes tag
ma elejtettem a telefonomat(kb egy méter magasról betonra) és azóta nem hajlandó rezegni.
OFF: A T-Mobile mennyi garit ad egy telefonra? (nemtudom számít-e hogy 2 év hűséget írtam alá anno) -
jokerman7
csendes tag
-
robesz55
tag
sziasztok.
mostanában elég sokszor előfordul hogy fényképeznék a telóval, de fókuszálás után kiírja, hogy nincs elég rendszermemória.
találkozott már valaki ilyennel?
mi lehet a megoldás? -
kungzi
veterán
sziasztok
a teló tud 720p-be felvenni?
milyen firmware kell hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
zenész88
tag
Kicsit unom hogy a te akkor fagy le amikor gyorsan kellene fotózni vele.
Mai szitú. Ferrari 458 láttam hogy jön. Gondoltam lefotózom. De lefagyott (nem az első eset)
már volt rajta fw ből V10F-V10P-V10V , VADM_02, VADM_03, VADMRE .Most újra VADM_03 eddig a legstabilabb.
-
zsolx
tag
Ja és iRena V10p van rajta.
-
zsolx
tag
-
kill_bill1
tag
Sziasztok!
Van egy majd 2 éves arenám. Eddig minden jó volt, meg voltam vele elégedve. Az utóbbi napokban azt csinálja, hogy ha hívnak kivilágosodik a kijelző, esetleg elkezd rezegni, úgy marad, a csengőhang nem szól és lefagy az egész. Amíg ki nem veszem az akksit világít és rezeg, semmilyen gombnyomásra nem reagál. Visszakapcsolás után még a nem fogadott hívást sem menti el, így még azt sem tudom ki hívott. Szerintetek ez javítható? Garancia már nincs rá.
----
-
zenész88
tag
válasz kill_bill1 #20493 üzenetére
-
varmi2
nagyúr
üdv!
tudnátok valami jó zene lejátszót ajánlani km900ra, jobbat, mint a beépített, illetve támogatja-e a telefon a flac és ogg fájlokat?
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
promisz
aktív tag
Sziasztok!
LG KM900-ra szeretnék működő offline gps-t. Köszii! -
HatakeKakasi
tag
Hello! Már tépem a hajam a cucctól.. Ez a telefon folyton képes újat mutatni nekem. Volt már 3 ilyen telefonom, mindegyik nagy ratyi.
A gondjaim vele:
1. Ha telefonálok elszáll a kijelző. Ilyenkor hiába nyomok bármit, a kijelző nem jön vissza a hívás végéig. ha hívnak ugyan ez van. Csörög, de felvenni nem tudom, azt sem látom ki hív........
2. Ha hallgatom a zenét, és kihúzom a fejhallgatót úgy érzékeli, mintha ugyan úgy benne lenne. Nem szól a hang. Ha beledugom újra a fejhallgatót, újra hallom, de hiába húzom ki, nem érzékeli. 10-15 perc múlva magától "rájön", hogy nincs benne fejes.
3. Ha a böngészőmben rányomok arra, hogy jelszó megváltoztatása, fogja magát és újraindul
4. Van olyan, hogy megnyomom a billentyű zár feloldását, és nem működik a kijelző. Világt, beadja a hátteret, de nem érzékeli, ha hozzáérek. ilyenkor ha megvárom, míg kialszik a fény, és újra ugyan ez már érzékeliKM900ból ez a 3. ami ezeket csinálja. De a GD900 is ugyan ezt csinálta. Van valami okosságotok erre? Nekem túl bonyolult ez a házi FirmWare frissítés, ha ezt tanácsolnátok..
Nem fogsz belehalni, hogyha válaszolsz az üzenetemre...
-
TCr
veterán
Sziasztok!
A napokban elkezdett meghülyülni a telefonom.
Elég sűrűn előfordul, hogy vagy nem érzékeli az érintést, vagy rosszul, mást érzékel, mint amire rányomok.Még garis, T-Mobile-os készülék.
Vigyem gariztatni, vagy egy esetleges fw frissítés megoldaná a gondot?https://flickr.com/photos/norbertkassai/
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Windows 11
- PlayStation 5
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 10
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest