Új hozzászólás Aktív témák

  • brd

    nagyúr

    válasz brd #43418 üzenetére

    Ha érdekel valakit, nálam azóta még 2 db gyári app eltávolításra került (nem volt elég a disable, attól még futottak - igazi spyware ez az egész Android :( (vagy legalábbis az LG által kiadott verziója)), és ez most éppen a rendes nevük (a korábbi listával ellentétben):

    LG Intelligent Agent
    LGSmartCover

    Az első, nem tudom, mit csinálna a felhasználó számára hasznosan, én egyelőre semmilyen hátrányos különbséget nem vettem észre a működésben a hiányából fakadóan. A második valószínűleg az ún. Smart Cover-t használóknak nem bántandó (én nem használok ilyet). Ezek azért zavarták a szemem, mert sokszor láttam őket CPU időt fogyasztva (nem a battery stats-ban, hanem külső taskmanager appal), nem is maradt el az eredmény: a telefonom jelenleg ~2 nap (47h) működési idő után ~0.62%/h átlagos merüléssel bír (71%-on van, ~39 perces bekapcsolt kijelzőidővel), ennyit még sosem láttam tőle.

    A gyári appok eltávolításával vigyázni! Nekem legalábbis a TB nem tudja (mindig?) visszatelepíteni a backupolt rendszer appokat, volt már, hogy kézzel kellett visszamókolnom a "ROM" image-ből kiszedett megfelelő fileokból, megadva a megfelelő jogokat a file-okra.

    [ Szerkesztve ]

    The only real valuable thing is intuition.

Új hozzászólás Aktív témák