Új hozzászólás Aktív témák

  • E2E4

    aktív tag

    Kedves fórumtársak!

    Bőr hátlapos, részletes, bár rögtönzött közvélemény kutatást tartok, G4 vásárlás előtt, (trerv szerint mobilkereskedes.hu) természetesen az összes „bőr” hozzászólás releváns részének átolvasása után. (Ami eddig 942 db volt.) Aki kedvet érez rá, kérem, válaszoljon:

    1. Honnan lett vásárolva? (Szolgáltató, web shop, GSM bolt, stb.)
    2. Mikori gyártású a telefon? (Lsd. S/N első három számjegye)
    3. Mikortól kezdte el használni? (Amikor kézhez kapta.)
    4. Mennyi ideig, milyen körülmények között és milyen intenzíven lett használva a bőr hátlap?
    5. Milyen színű a bőr hátlap?
    6. Milyen színű műanyag hátlapot kapott a csomagban? (A dual SIM-eseket ez a kérdés nem érinti, mivel ők nem kaptak műanyag hátlapot is.)
    7. Mennyire kopott meg a bőr hátlap?
    8. Ha valaki „mókolt” a bőr hátlap belső oldalára az NFC mellé QI töltést is, (matrica) az megfelelően működik huzamosabb használat után is? Ez esetben milyen típusú QI töltőt használ? (A dual SIM-eseket ez a kérdés nem érinti, mivel azon készüléknél, ez nem lehetséges, a 2. SIM kártya helye miatt.)

    Tisztában vagyok azzal, hogy a bőr - anyagából fakadóan - „a használat során begyűjt némi használati nyomot és pont ettől lesz szép.” Azonban kezdetben volt a barna színnel probléma, ezért kérdezem a felhasználókat. (Bár a fórumon olvasható, a hazai LG szervizben adott (nem hivatalos) álláspont szerint úgy tűnik, ezt soha nem is orvosolták, hanem cserélik, ha probléma van. Kár, hogy Ken Hong ezt máshogy publikálta. :( )

    Egyébként egy szűccsel készíttetett, övre fűzhető bőrtokban hordanám az LG G4-et. (Tehát még véletlenül sem szűk nadrágzsebben.) A barna és a fekete szín között vacillálok, azonban a kettő még textúrájában és talán még vastagságában is különbözik.

    Köszönöm azoknak, akik válaszolnak.

    Bízom benne, hogy a G4 topikban a G4-el kapcsolatos kérdések nem számítanak off topiknak, úgy, ahogyan eddig sem számítottak annak. Ha igen, természetesen átviszem a „G4-csúcstalálkozó (LG G4 OFF topik)”-ba.

    [ Szerkesztve ]

    SONY WH-1000XM4 | AKG K66 | B&O Hi-Fi Plus (LG AFD-1200)

Új hozzászólás Aktív témák