Új hozzászólás Aktív témák

  • zsoca929

    aktív tag

    válasz plejik #15204 üzenetére

    #15202) saintex72: való igaz, amelyik a legszimpatikusabb az lesz. Nem vagyok márkafüggő, viszont mindig megnézem azt, hogy mi az amit veszek, átgondolom, mert nem 1 hétre veszem. Egyébként el lehet adni az i6-ot ha nem tetszik, ez szintén igaz, de ahogy írtam korábban, 2-3 évet használom általában a telefonjaimat, így nem vagyok az a hetente cserélgetős fajta.. Ezért az átgondolás :K

    Az i6+ kontra G3 méret tekintetében egy lapon sem lehet említeni ,a 6+ el sem lehet rakni zsebbe.. ahhoz kb egy retikül kell, az pedig nem nálam van :D

    A HTC One-oknál a kamerával nem vagyok kibékülve, ezért nem jött szóba nálam a HTC. Amúgy zseniálisan szépre sikerült, a szoftver tetszik ( volt már HOX) de ha veszek egy ilyen kategóriás eszközt, akkor már elvárom, hogy amit beleraktak az megfelelően menjen, megfelelő minőségben. Ezért a HTC az Ultrapixel "csodakamerájával" hamar kiesett a jelöltek közül.

    #15203) Typhoon47: Valóban, tényleg a vicc kategória az i6+. Nem is értem, hogy hogyan gondolta ezt az Apple. Egyértelmű, hogy a többi droidos gyártónak próbáltak konkurenciát állítani, de szerintem pont ez miatt sokan elfordultak tőle, mármint a nagyobb modelltől. Nekem azt az érzést kelti, hogy ha csinálunk egy nagyot, akkor legyen minden bitang nagy és túlméretezett rajta. A használhatóság másodlagos volt a tervezésnél, ez az érzés kézbe véve. Lecsúszó kijelző felsőrész ide-vagy oda, de akkor is.
    Egyedül a Nexus 4-esen látott szűz droidot éreztem simának, azon még a droid 5. Lollipop is jól ment. Semmilyen mod nem volt a telefonon, régi vas, 2 éves múlt és mégis ment rajta. Meg merem kockáztatni, hogy a fél évvel fiatalabb és erősebb Galaxy S4 túlcicomázott menüjével lassabb volt nála Kit Kat mellett!

    #15204) plejik: és az a döbbenet, hogy a 2 telefon egyforma kijelzőmérettel operál.
    A külső még semmi, kézbe fogva (pedig átlagos kézméretem van) nem mertem az i6+ egy kézzel fogni, mert nem értem át a 2 ujjamal az oldalát rendesen. Ugyanez a G3-nál fel sem merült bennem,a hátlapra elhelyezett gombokról ne is beszéljünk ugye.

Új hozzászólás Aktív témák