Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    Na akkor ismét leírom a gondolataimat. jooker82 jó helyen tapogatózik, de csak azért, mert LG-ben régi motoros ő is ahogy én is. :)
    Én megjelenéskor vettem meg az első Dolby-s LG Arena-t, talán 2007-2008-ban. Nagyon nagy durranás volt akkoriban. Ott is kísértetiesen hasonló gondok voltak szoftveresen mint itt. Nekem T-s Arena-m volt, és hibamentes, viszont rengetegen szenvedtek azonos szoftverrel hogy nem ébreszt, fagy, újraindul stb.
    Volt akinek sosem oldódott meg, és eladta, nekem és még jó párunknak pedig hibamentes volt, pedig elméletileg azonos telefon, és az egyforma szoftver adott volt, mégis bizonyos készülékeken random nem ébresztett. Akkoriban annyi elalvás volt melóba menet, hogy a főnökök f@sza nagyon ki lehetett. :DDD

    Én amikor G2-re feltettem a zip-es KK-t, több olyan buggal is találkoztam, amivel csak kevesen, ellenben nem volt audio kattogás. Direkt megnéztem. Tény hogy az IE8 felső kategóriás füles, kis impedanciával, de nem hallottam vele számváltások közben sem az emlegetett problémát. Ellenben volt más.
    Nagyon bízom abban, hogy nem tér vissza az LG Arena-s korszak mert a f@sza ki lesz mindenkinek. :U

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák