- Texasban nyithat Starlink-gyárat a SpaceX, újat épít a Samsung is
- A Microsoft Exchange szoftverhibáit használták ki kínai hackerek
- A használt berendezések felvásárlásával kerülgeti az USA korlátozásait Kína
- Ujjlenyomattal működő kártyán dolgozik a Samsung és a Mastercard
- Nem használ többé webes követőeszközöket a Google
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- OpenWRT topic
- Bitcoin topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adobe Indesign
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
Hozzászólok Aktív témák
-
-=MrLF=-
senior tag
A DIGI állami kiszorításával mi a helyzet? Ezt így lehet? komolyan? szégyen basszus
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland
-
PeachMan
veterán
A külföldi ismerősök előtt már ég a pofám a korrupció mértéke miatt
Jelenleg Digi-s vagyok, de amíg lehet az is maradok. A többi "trógernek" nem fizetek egy forintot sem.[ Szerkesztve ]
- ==> Commodore Amiga 1200/Blizzard 1260/Indivision AGA <== - "Only Amiga Makes It Possible"
-
pepeno1
tag
Nekem az is nagyon gyanús, hogy a Vodafone ilyen kevés sávot nyert. Ez tuti bunda volt a Telekom részéről. Mondjuk nem lennék meglepve a T múltja ismeretében. Gondolom így vágott vissza a Telekom, hogy annak idején a Vodafone vitte el a legnagyobb egybe tartozó frekvenciát 3G-nél. Mondjuk azt nem csodáltam, mert 2x annyit ajánlottak, mint a magentások.
Azért mert a kacsa nem tud úszni, még nem a víz a hülye.
-
dethroner
addikt
Ekkora marhaságot már rég olvastam. Miért a te pofád ég, miért égne a pofád? Te vagy a korrupt? Ha a válasz nem, akkor mi közöd neked ehhez a kialakult helyzethez? Valószínűleg semmi. Nem kell túlreagálni a dolgokat, csak mert úgy jobban hangzik
Tégy a gyűlölet ellen, TE rohadék!
-
Wikipédia 5G
Mégis:
Magyarországon elsőként a Vodafone indította el a szolgáltatást 2019 októberében. -
PeachMan
veterán
Igen, pontosan erről van szó. Kellemetlen érzés.
Én személy szerint nagyon sajnálom, hogy a Digi kimaradt az aukcióból. Sejthetőleg picit javitott volna a szolgáltatás teljesítmény/ár arányon.
Mondjuk vicces az alábbi:
március 25: hír - "Az NMHH is átállt a távmunkára, többeknek felmondtak a napokban"
március 26: hír - "Március 26-án rendezte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság az 5G-s frekvenciák árverését."
[ Szerkesztve ]
- ==> Commodore Amiga 1200/Blizzard 1260/Indivision AGA <== - "Only Amiga Makes It Possible"
-
PeachMan
veterán
Oké csak szerintem a jelenlegi 5MHz (ha jól tudom) erősen korlátozza a lehetőségeiket, ezért lett volna jó nekik frekvencia. Nem tudm, lesz-e a közeljövőben még hasonló lehetőség, de ez most biztos jól jött volna nekik.
-
Dezsike
tag
Van a Diginek frekvenciája a 2600-as sávban, van is egy éles 5G tornyuk ezen a sávon Budapesten. Mivel azon a sávon a cikk szerint más szolgáltató nem nyújtott be ajánlatot, elképzelhető, hogy egy utólagos árverésen megkapja a Digi és jöhet az országos 5G.
-
zoli62
addikt
Ez várható volt. Persze az 5G használata még csak közép- hosszútávon lesz majd érezhető.
-
-
janeszgol
veterán
Olvassátok el a HWSW cikk hozzászólásait. [link]
"Előttem áll az élet. Nem látok tőle semmit!"
-
JONAS77
aktív tag
Most már ellehet járni az "indián táncot" is alatta..., IDIÓTÁK!!!
Opel Grandland X - Sky-Watcher 200/1000 NEWTON TELESCOPE + BAADER HYPERION ◙ OLYMPUS E-620 + 14-42mm + 40-150mm + 70-300mm, HLD-5, iPhone 8 Plus
-
trec12
őstag
-
iPhone 11 64GB // Huawei Matebook D15 R7 // LG 55 UHD TV // XBoX OneS All Digital // Telekom Optika 2G/1G // Telekom IPTV // PH! app a GPlay áruházban // Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
it Március 26-án rendezte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság az 5G-s frekvenciák árverését.
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- [Re:] Gigabyte Aorus 2080 Super Waterforce WB (First computer garancia még 34 hónapig) + vízhűtés ha kell
- [Re:] Teljesen elektromos gyártó lesz a Volvo, közben megjött a C40 reCharge
- [Re:] Eladó Ryzen 5 3600 dobozos garanciás 2022.09
- Autós topik
- [Re:] Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Skoda, VW, Audi, Seat topik
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- [Re:] Gigabyte Radeon RX 5700 XT Gaming OC 8 GB - Alza garancia
- További aktív témák...
- Gigabyte GTX 560 és Gainward GTS450 Teszltelt Hibátlan Videokártyák
- Megfizethető áron eladó 10. Generációs 2az1-ben érintőképernyős HP pavilion Laptop garanciával!!
- HP 15,6 és Lenovo 13,3 laptop notebook 5 - 8gb ram 500gb hdd asus billentyűzet
- ASUS ROG Zephyrus G14 (WQHD,RTX-2060,4900HS,500GB SSD,16GB)
- Remek áron eladó üzleti kategóriás Hp Elitebook 840 G3 /i5/6.Gen/8Gb/256 ssd/fhd/garancia/
Állásajánlatok
Cég: Netrix Internet Kft
Város: Budapest
Cég: Core Systems Informatikai Kft.
Város: Budapest