Új hozzászólás Aktív témák
-
Inv1sus
addikt
IE 8-hoz szerencsére nem igazán kell nyúlni, ha alapból firefoxra fejlesztek. Ha ezen a vonalon marad az IE 9, akkor oké lesz.
IE7-nél már kell, IE6-ra meg... hát néha elgondolkozol megéri-e, mert ott aztán semmi se tetszik neki....
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
floatr
veterán
Amellett h nincsen igazad, egyáltalán nem a fikázásról van szó. Nekem nem az ie9el van a bajom, hanem azzal ami az előtt történt. Nehéz lesz leküzdeni az előzményeit. A szabványos téma, meg egy sajnálatos félreértés volt a ms részéről tizenegynéhány évvel ezelőtt, amikor azt hitték, hogy ők a szabvány, bármit is csinálnak. (A NS meg mikor tért el a "szabványtól"...?)
Unistall: nekem voltak bajaim vele, ezért kérdeztem.
-
FTeR
addikt
miért kéne belátnom? már ie8-nál sincs szükség külön kódra.
szal igazam van, de nem bírtad megállni, h vmi fikát le ne írj. tod, az egész js cucc, úgy indult, h netscape eltért a szabványtól, aztán ms ezt bővítette a saját dolgaival, aztán ezek alapján készültek később a szabványok.
#43 nemtom mire gondolsz, a win updatek 99,99999%-a visszavonható, így az ie frissítés.
de hogy konkrét legyek, a béta után visszatértem ie8-ra, szal biztos. -
floatr
veterán
Ha már formailag nem értetek egyet, azt legalább próbáld meg belátni, hogy az ie9-nek is külön kód kell majd. Már ha eléri az ingerküszöböt a részesedésével.
Az meg hogy az ie6 mit tudott az ms-only interneten, az eléggé lényegtelen. De való igaz: a szabvány tért el az ms-től
(#43) FTeR télleg, explodernél már nem csak egyutas a telepítés?
[ Szerkesztve ]
-
FTeR
addikt
ilyet csak az használ, aki fejlesztőnek hiszi magát, aki ért is hozzá az konkrét objektumokra if-el rá...
ráadásul ezt a problémát már ie8 orvosolta. persez ez nem segít azon, h még mindig sok ie6 meg 7 van. viszont ie6 meg előbb tudta ezeket, mint a szabvány, így ott nem az ms tért el a szabványtól, hanem fodítva... -
ntomka
nagyúr
válasz Brown ügynök #1 üzenetére
Nem elfér az
if ie5
else if ie6
else if ie7
else if ie8után még egy
else if ie9
?
ツ Headphones on - World off
-
FTeR
addikt
ha egyébként is ie tabot használsz, akkor mindenféleképpen érdemes telepíteni, hiszen az ie tab az éppen aktuálisan telepített ie motorját használja és az ie9 nagyságrendekkel gyorsabb, mint az ie8.
az, h krómnál gyorsabb-e, az attól függ melyik tábort kérdezed. ha ms statot nézel, akkor ie éppen gyorsabb, ha G-t akkor meg "még mindig a króm". vagyis ebből leszűrhető, h najgyából párban vannak, nincs nagyságrendbeli különbség. -
Morden24
nagyúr
Egyébként meg szerintem teljesen mindegy, hogy gyorsabb-e, mint a Króm. Úgyis frissíti az ember, akkor meg lesz lehetőséged megnézni, és akkor meglátod érzésre. Engem személy szerint az ilyen píszkíper meg egyéb ovibalhé bencsmárkok egy percig nem érdekelnek. Amúgy sem fog javulni az UX-em, ha napi 10 másodpercet nyerek a honlapbetöltődések miliszekundumainak összeadása után
Amúgy meg nem tudom neked megmondani, hogy gyorsabb-e, mert feleslegesen nem telepítek a gépre stuffot, szóval ilyen hasonlítgatást sem szoktam csinálni
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
félisten
Tudom.
Folyamatosan költözöm ki onnan, de néha vissza kell nézni, hogy mi maradt még ott.(#35) Gorneck23: Ha nem vágják rá legalább öten, hogy "sokkal gyorsabb", akkor annyira nem izgat.
De felteszem, meg akkor már megnézem az új FF-ot.[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
Gyorsabb mint a chrome?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
ToBeY
nagyúr
Hogyan lehet beállítani hogy ne a felhasználók\user\letöltések legyen az alapértelmezett letöltési hely?
-
Morden24
nagyúr
Pont azért rinyáltam beta alatt én is, hogy ne kelljen aktívvá tenni a tabot a bezáráshoz, én örülök, hogy ez végül így került be
Amúgy nekem speciel az 5-ös logója jön be legjobban (WP7-ben is eléggé rulez), ahhoz meg talán ez hasonlít leginkább (leszámítva a hatost). Mint mondtam fentebb, már ott nyertek nálam egy pontot, hogy a glossból matt lett.
[ Szerkesztve ]
-
moonman
titán
hát modernebb, az biztos, de nekem a régi elegánsabbnak hatott. mindegy, megszokjuk.
User Experiences: Evolving the blue “e”
szerk: már nem először fordul elő, hogy tab-ra váltás helyett jól bezárom azt. meg kell szokni, hogy inaktív tabot is be lehet csukni. de legalább megőriz minden beírást, ha újranyitom.
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
Bárcsak megtörténne, de ugyanúgy fejleszteni kell ie régi verzióira akkor is, ha nem akarsz látogatót veszíteni.
Azon csodálkozom, hogy a PH nincs optimalizálva IE6-ra. Nem tudom, milyen statisztikát mutathatnak a prohardvert látogatók, de ezt egy gyakran látogatott, közismert lapnál azért furcsának találom.
ie7-nél is vannak apró hibák.[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Morden24
nagyúr
Nincs benne defaultban. Azt nem tudom, hogy a külső megoldások kompatibilisek-e a verzióval (pl. IEspell, IE7Pro).
Egyébként szerintem nem, nem mehet fel magyar.(#13) ToBeY: 32 bites Wint használsz? Mert az egyik notin, amin 32 bites W7HP van, szintén elszállt a naptár gadget beta telepítése után, és az RC sem segített ezen, viszont 64 biten ilyennel nem volt gond.
[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
Angol W7-re nem mehet fel, magyar IE9? Ez csak a helyesírás ellenőrző miatt lenne érdekes, van egyáltalán benne vagy megoldható valahogy, h legyen?
Let's begin, de gozaimasu!
-
ToBeY
nagyúr
Felraktam az ie9 RC-t és eléggé tetszik! Gyors van menü és a keresés is jól meg van oldva.E kettő nem tetszett az elüző kiadásba.Bár a fekete naptáros gadgetem kiakadt picit ...
[ Szerkesztve ]
-
moonman
titán
nem is a működéssel van gond, végre a textbox tag beilleszős bug is megoldódott, hanem egyszerűen valahogy csúnyán jelenik meg. de ahogy nézem, ez sok oldalnál előfordul, még mindig a cleartype bugra gyanakszom. compatibility módban viszont oda az új motor jóságának többsége.
(a régi logót egyébként jobban szerettem, de majd megszokom. )
itt látszik a text-problémám:
najó, egyelőre visszakapcsoltam IE9 motorra, megpróbálom megszokni...
[ Szerkesztve ]
-
julius666
addikt
Remélem azon az arányon majd javít a sokak által szidott sunyiban feltelepülő chrome frame. Sajnos más esélyt nagyon nem látok, belátható időn belül ezen userek nagy része nem fog új operációs rendszert feltenni, az meg hogy tudatosan választanak majd másik böngészőt körülbelül a vicc kategória, maximum ha már tényleg használhatatlanok lesznek a régi IE-k és muszáj lesz. Csak mint tudjuk ez addig nem fog bekövetkezni, amíg ilyen magas marad a régi IE-vel böngészők aránya, ördögi kör.
Az IE9 magától csak kb. akkora fog majd tényleg számottevő részesedést szerezni (ekkor kevésbé necces helyeken esetleg már el lehet kezdeni gondolkodni a régi IE-k támogatásának elhagyásáról), amikorra már ő maga is el fog avulni (ismét).
-
Morden24
nagyúr
A magam részéről kifejezetten tetszik, mint ahogyan másik topikban írtam, sikerült úgy átalakítani a GUI-t, hogy megtartsa a konzisztens Windows-lookot, de mégis újdonság legyen. A metroUI-szerű, matt gombok szerintem tök jók, WinExplorerbe is mehetne ez a dizájn a "régi" gloss nyilak helyett.
Zsúfoltság alatt a tabok közötti szünet hiányára gondolsz? Mert azon kívül (ha külön emeletre rakod a tabokat) kb. ugyanolyan a helykihasználása, mint eddig, persze ohne search box. Ha egy sorral használod (nekem pl. így szimpi), akkor sem mondanám zsúfoltnak teljes képernyőn (én általában felesre rakom ki egy szimpla oldalra húzással, nekem teljesen egészségesnek tűnik a helykihasználás)Ugyan saját vélemény, de én örülök, hogy egyszerű és letisztult maradt, és nem akarták feleslegesen túldizájnolni
(#6) moonman: Most mi a hiba PH!-n? Mert ami nekem eddig volt beta alatt, mind megszűnt az RC-vel, legalábbis egyelőre nem futottam lyukra.
[ Szerkesztve ]
-
floatr
veterán
Van egy kis ganéj a levesben. A statcounter szerint még mindig zavarba ejtően sok XP van ~48%. Ezek nem fognak IE8 fölé menni a jelenlegi hozzáállással rövid időn belül
-
Eddie141
senior tag
Én mindig le szoktam frissíteni a legújabb verzióra, aztán ki is próbálgatom (csupán felhasználói szinten) de eddig még soha nem tudott úgy megfogni, hogy huzamosabb ideig használjam is más böngészővel szemben.
Mindenesetre dicséretes a törekvés. Hátha ez beválik teljesen -
Brown ügynök
senior tag
Végre egy jól összerakott IE. A webfejlesztők nevében is csak remélni tudom, hogy nagyon hamar lecserélik a régi IE erre a verzióra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Ukrajnai háború
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új tízezres, 33 wattos powerbank jött a Xiaomitól
- Ellenőrizhető a tápkonnektor bekötése az egyes GeForce RTX 50-es VGA-kon
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...