Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    Némítás alkalmazása mellett ismételten nem sikerült felébresztenie és természetesen a figyelmeztető jelzés a lock képernyőn a már megszokott 40 perccel későbbi időpontot mutatta, mint amire be volt állítva az ébresztés.
    Szóval némítás mellett nem szólal meg az ébresztés funkció.

    Egyéb iránt éjjel olyan 11 magasságában raktam néma üzemmódra 73%-os akkuszintnél és ma fél 11-kor 61%-nál találtam, mikor sikerült felkelnem. Szerencsére nincs halaszthatatlan programom, de ugye a 11 órára megbeszélt találkozóról már lekéstem :(

    Nagyon szokatlan számomra az előző telefonomhoz viszonyítottan ezen működésbeli eltérések, amit bizonyára kitapasztalás után meg lehet szokni, illetőleg kerülőutat találni.

    Tegnap a kocsiban többször is majdnem kiesett a zsebemből, mivel "nagysága" miatt nem igazán praktikus a hordozhatósága.

    Összeszedtem a pozitívként és negatívként tapasztaltakat a készülékkel kapcsolatban, ezeket megpróbáltam egyéni felhasználói igényeim szerint súlyozni. Ezeket "mérlegre" helyezve végeredményként arra az elhatározásra jutottam, hogy a mindennapos használatban erős kompromisszumokkal tudnám csak használni (a méretek hangsúlyozott befolyással bírnak számomra, de szerepet játszott az is, hogy az utóbbi 1,5 hétben többet kellett foglalkoznom telefonnal, mint az előző egy évben összesen), ami miatt végül elindítottam a telefon vásárlásától való elállás folyamatát, így ma "visszaköltözöm" az előző telefonomra és holnap visszapostázom a bolt felé.

    [ Szerkesztve ]

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák