Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
beno52
tag
Továbbra sem látom értelmét tableten a hátlapi kamerának.... Inkább tették volna át az előlapi helyére.
-
A Galaxy Tab S6 Lite (2022-es verzió), ami 130k a samsung.hu-n, és bármikor elhozható 10% kedvezménnyel, össze-vissza veri ezt, ráadásul ahhoz alapból adják a tollat.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
bollokcs80
Korrektor
A Snapis verzió szódával elmegy, de most még árban közel az Ipad9, ami tényleg egy másik liga:
Dani: A P11 újabb kiadása jön felénk?B.Cs.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz bollokcs80 #5 üzenetére
Erre sajnos nem fogok tudni válaszolni, nem azért, mert ne akarnék, hanem mert konkrétan 0 információnk van a magyar megjelenéssel kapcsolatban. Európába biztosan jön a 2. generációs P11 és a P11 Pro, ennyit tudunk egyelőre.
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
bollokcs80
Korrektor
-
mrbego
aktív tag
A cikkben írt méretekkel nem stimmel valami:
"A tablet 251,2 x 158,8 x 74,5 milliméter vékony..." Hát a 74,5 mm nagyon is vastag, konkrétan egy kb. 500 oldalas lexikon."A kamerát is házaló keret értelmes vastagságú (0,8 mm) és könnyedén..."
A keret viszont még egy milliméter sincs? Hm[ Szerkesztve ]
Üdv, P
-
-szabi-
őstag
Nemrég vettem ilyet.
Mivel használom a fejhallgató csatlakozót zavar, hogy a tablet aljára tették.
Tudom fordítsam meg, de akkor is. -
Igaza van a teszt írójának , ezért az összegért inkább iPad .
Hozzá teszem még úgy is , hogy nagy Lenovo fan vagyok.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Micsurin
nagyúr
9-es Ipad. Hozzá egy Baseus cerka és 3-4 évre kényelem van.
Ennek a vonalnak semmi értelme egy ideje mintha a ~100k környéki droidos tabletek kihaltak volna az elmúlt 6 évben.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Hát én meg nem tudnék elképzelni egy iPad-et, mivel nem Apple felhasználó vagyok.
De amúgy még mindig ott van az olcsóbb Realme, vagy a Pad 5-ös Xiaomi.
Kihaltak, mert nem érdemes erre gyártani. A 100k-s vevőréteg nem fog tabletet venni, ha olcsóbb kell, ott kínál a Lenovo mindent is.
Ha drágább kell, ott is.
Ez egy vak, szürke folt a piacon. Aki ennyit kiad, többet is kifog.
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
válasz hegedus001 #15 üzenetére
Ha valaki vásárolt appokat droidra és szeretné is használni, annak bizony nem alternatíva. Persze meg lehet venni újra azt vagy az alternatíváját. De ki szeretné ugyanazt megvenni kétszer? Persze a youtube, meg a face megy mindegyiken, de nem mindenki arra akarja használni.
-
ROBOTER
addikt
A kijelző összehasonlító táblázatban ez a TFT LCD és IPS LCD megjelölés nem gáz így már sokadszorra? Az IPS nem TFT? Az igen! Akkor hogyan vezeted el a jelet a pixelekhez? Bedrótozzák egyenként? Ez egy szakmai oldal, nem?
-
-
Micsurin
nagyúr
Akkor kiad helyette masfélszer ennyit a 6Lite-ért vagy az S8-ért, és két év múlva vakarózik optimalizálás híjján.(Nexus 9 integet az ablakon mediapad M5 dettó)
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Parallaxis
addikt
válasz #95462144 #16 üzenetére
Ha valaki vásárolt appokat droidra és szeretné is használni, annak bizony nem alternatíva.
Mondjuk, ha valaki komolyabban akarja használni, az nem is gondolkodik droidos tabletben..
Egyrészt ugyan már, hány alkalmazásnak készült el tabletre optimalizált változata droidra?
Másrészt komolyabb alkalmazások iPad OS-re készülnek el kizárólag (lásd pl. Adobe alkalmazások).No meg a támogatottság.. iPadra megkapod 5-6 évig a legfrisebb rendszert, drodra meg jó, ha 2 verziót még megkapsz a vásárlás után és még esetleg némi biztonsági frissítést.
Sok esetben drága az Apple, de pont tablet viszonylatban ár/teljesítmény/használhatóság vonalon nincs alternatívája.[ Szerkesztve ]
-
grosy
senior tag
Lenovo p11 plus tulajdonosként írom, hogy nem szabad Lenovo-t venni. Hiába jó a hardver, ha a szoftveres támogatás egy kalap...
Bár 2024-ig ígérték a támogatást, ennek ellenére 2022.03.havi az utolsó biztonsági frissítés. Igaz, azóta kiadtak egy 12-es androidot a tabra, amit akinek sikerült telepítenie, annak azzal is számolnia kellett, hogy tégla lehet a tabból. Ezt a frissítést azóta visszavonták, de újabb biztonsági frissítést pedig már nem terveznek kiadni android 11-re.
Gondoltam csak leírom, hátha valaki hallgat rám, és legalább nálam körültekintőbb lesz :)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Parallaxis #23 üzenetére
Amiket írtál annak kb. a fele sem igaz. A Dex-et nem cserélném le, ami sokszorta jobb, mint az általad preferált Ipados. Illetve az sem igaz, hogy nincsenek optimalizálva. Az meg a másik fele, hogy a Samsung azért jobb terméktámogatást ad, mint az általad beskatulyázott droidos átlag. Szóval van alternatívája ráadásul nem egy zárt rendszerrel, mint az Ipad.
-
vanye
senior tag
Amikor megláttam ezt a tabletet, mondom jé, ez tkp. egy Lenovo Duet - az egyik legkapósabb Chromebook az elmúlt évekből. (Mínusz a felpattintható billentyűzet.) Persze erről a párhuzamról egy hang se volt a cikkben, ami annak fényében, hogy a Chromebook mint kategória is maximum csak említés szintjén van jelen még a Prohardveren is, nem csoda. Ettől még nem értem ezt az ignoranciát: a Duet pl. egy tablet, amely amúgy androidot is futtat - mégis, mind a MA, mind a PH teljesen közönyös ezügyben, egy árva teszt sincs ebben a témában.
Stern des Südens!
-
F.B.I.
veterán
válasz hegedus001 #15 üzenetére
YouTube Vancedre van megoldás iPad vonalon? Ha van, váltok azonnal, Brave browser ok lenne de ott gesztusvezérlés nem működik.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Hallosz
senior tag
Ha az ember arra használja amire való, elsősorban tartalom megtekintés, arra kiváló.
Hogy este ép milyen OS alatt fut a film amin elszundítok, hát kutya mind1 :-)Volt néhány próbálkozásom, hogy Tablettel dolgozom, webes felület, jó lesz. Nem lett jó. Inkább hordom a 14" Notit magammal.
-
Damos
tag
Ennél ezerszer jobb vétel egy iPad 9.
-
Hallosz
senior tag
A filmnézés nálam így indul, elő a tabit, bekapcsolom, netflix azután had menjen.
Ez alatt a 2 - 3 kattintás (bökés) alatt, böngésző és a film címe, milye kardinális különbséget kellene tapasztalni a két OS között? Pláne az iPad os javára?
Az iPad kevésbé előnyös képarányát nem ide értve?[ Szerkesztve ]
-
-
Damos
tag
válasz Luck Dragon #40 üzenetére
Nem mondtam komolyan, imádom az iPadOS-t.
Az iPad-ek minden kategóriában megeszik reggelire a droidos vackokat.
-
-
RobeeK
tag
Ez ugyanazzal a SoC-al van, mint a Realme Pad és teljesítményben eléggé hasonlít az Unisoc-okra, ami pl a Nokia T20-ban. Ez, meg a Nokia ezen az árszinten rendben van a tesztek szerint, a Realme viszont eléggé negatív hangú kritikát kapott. Ez mitől függ?
-
RobeeK
tag
Én is így gondolom. Meg azt is, hogy egy ezzel foglalkozó lapnál lehetne valami koncepció, konszenzus, hogy miről mit gondolnak úgy egységesen és épp ugyanaz ne legyen egyszer lehúzva egyszer meg pozitívan értékelve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen