- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lil21
csendes tag
Nekem arany/fashion van, ha szeretnéd, majd lefotózom (akár tokostul).
Mert hozzáillő londonos-szépia tokot rendeltem hozzá Aliexpresszről. ^^Amúgy amikor anno beírtam, aznap vettem Lampardtól másnap reggel már meg is kaptam.
Az Eustock akkor fogyott ki belőle, aztán gyári rommal gondoltam, jobb a békesség.Minden szuper és jó, gyári ROM, csendben olvasgatom a fórumot, stb.
Egyedül az aksis-ügy nem hagy nyugodni, mert nekem is hasonló értékeim vannak, mint amiket bemásoltak a többiek, mondjuk ettől függetlenül napokig bírja. -
szegabapuci
tag
Kicsit OFF de azért egy ilyenre még befizetnék.
-
MODERÁTOR
válasz szegabapuci #11453 üzenetére
Én nem. A Thor készülékükből kiindulva (gondolom) ez sem tökéletes.
Itt jön ki, hogy kínai és kínai között is van különbség.Xiaomi 13T
-
trebrona
nagyúr
válasz szegabapuci #11453 üzenetére
Nem kicsit off, ha nem a témához tartozik, használd az Off topic gombot kérlek, most utólag megtettem helyetted.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Lil21
csendes tag
Na közben megtaláltam azokat a képeket, amiket akkor készítettem, amikor a tok megérkezett, és az eladónak visszajeleztem, hogy megkaptam.
Bocsi a minőségért, a Redmi a legjobb fényképező jelenleg, magát magával nem fotózhattam le. XD(Ha túl nagyok lettek a képek, akkor szerkesztek a hozzászóláson.)
[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Aethelstone
addikt
Üdv. Globál miui 8 6.9.8 dev van a telómon. Ez fog OTA-ban frissülni? Bocs az esetleges ostoba kérdésért, rég volt xiaomi telóm(1s), kiestem az infókból
[ Szerkesztve ]
MI 10T Pro 8/256 , Arsenal FC - Go Gunnarz...
-
Milestone2
nagyúr
válasz Aethelstone #11462 üzenetére
Igen. Fog. Csak most ünnep van Kínában. Hétfőn kell jönni majd OTA frissítésnek.
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Aethelstone
addikt
-
Aethelstone
addikt
Ostoba kérdés 2. Ha dev rom van a telómon, akkor a bootloaderem nyitott vagy zárt? Vagy van bármi közük egymáshoz?
MI 10T Pro 8/256 , Arsenal FC - Go Gunnarz...
-
trebrona
nagyúr
válasz Aethelstone #11465 üzenetére
Nincs közük egymáshoz, csak annyi, hogy dev. romnak kell lenni a készüléken, ha bootloadert akarsz nyitni. Ha újonnan vetted és global dev. van rajta, akkor zárt.
További kérdések előtt: [link][ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Milestone2
nagyúr
Új feature kérés by @Giinos ügyében utoljára zaklatok bárkit is. Kérek mindenkit, aki regisztrálva van a www.miui.com-on, hogy a kínai oldalon is támogassa az OTG Ethernet adapter támogatás kérést. Az angol oldalon az egyik moderátor azt írta, inkább a kínai oldalon felmerülő kéréseket orvosolják, az en.miui.com-on levőket nem annyira. Hát én megpróbáltam.
Itt lehet a helyeslő hozzászólásokat megtenni. Köszönet a miui társadalom nevében.Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
xabolcs
őstag
A shortcut-os megoldas (aminek van alkalmazasba ontott formaja is: MIUI USB Settings) hogyan csinalja a semmit?
Mert nekem is volt, hogy nem csinalt semmit, de aztan ki vagy be (mar nem emlekszem mirol mire ) kapcsoltam az USB hibakeresest / ADB-t, s onnantol elo tudtam hozni a menut, s meg is gyogyult a kapcsolat.
[ Szerkesztve ]
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
xabolcs
őstag
Ugy, hogy baja van a telefonod USB portjanak, s csak toltest vesz fol.
De akkor ugye a te esetedben semmi ilyenrol nincs szo?Es ez mar a masodik kerdesem, amit nem valaszolsz meg.
Hogy' segitsen igy az ember?!aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
fuze
őstag
válasz xabolcs #11474 üzenetére
Írtam, hogy ugyanazt csináltam mint te és nem működött. Ebbe beletartozik a shortcut megoldás is.
A másikat tényleg nem értettem, de most már leesett. Úgy néz ki nem látja a gépem download módban a telefont... Ezt nem hiszem el komolyan
Mondjuk lehet a laptoppal van gond. kipróbálom más gépen is.
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
válasz Occon adom #11476 üzenetére
Már újra kell telepíteni, mert vannak fura dolgai.
adms.hu | UI Designer
-
xabolcs
őstag
A download mellett nezd meg a recovery es fastboot modot is!
A gyari recovery (telefon sziluett) "koveti az usb kabel mozgasat".
A TWRP-nel MTP-kent lathatod a telefont a szamitogepeden, illetve az adb devices kilistazza a telefont.Fastboot modban, a fastboot devices parancs listazza.
Ha ezek egyike se muxik, akkor valoszinuleg hardveres baja lesz a telefonodnak.
Eredeti kabele megvan? Azzal probaltad?Vizslakutyat megkerdezheted, hogy mire jutott!
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
gerii
addikt
Ez volt már?
Súlyos problémát fedeztek fel a Xiaomi mobiljainEnnek fényében igen csak kíváncsi lennék hogy ez milyen program:
[ Szerkesztve ]
-
ttt1
őstag
válasz Aethelstone #11481 üzenetére
[Ez] benne van redmibe is? Ill 2 progi automatán feltelepül. Egyik egy play gombal ellátott inai karakteres gondolom lejátszó, másik oedig 1 Nike jellel ellátott cucc (ami sztem a 7.5.2-vel az olimpia alatti frissítéssel települt fel és anno olimpia alatt kinaiul írta az éremtáblázatot). Mindkettőt leuninstallom, de 1 2 nap és visszakerül...
-
timelord
újonc
Helló,
Egy apró kellemetlenséget vettem észre: bluetooth kapcsolódok az autó hifijéhez, szépen fel is veszi a telefont, kihangosítás megy, viszont nem írja ki a neveket és a hifin a telefonkönyben sincs semmilyen adat.
Tud valaki megoldást, mi lehet a gond?
Köszi, -
tobias40
veterán
Redmi 3 kijelzőt vásárolt már vki?
Ha igen akkor linket adna?
Enyém berepedt és kellene vmi jó és olcsó megoldás.. -
juve600
nagyúr
válasz Aethelstone #11488 üzenetére
már tesztelik akik jelentkeztek rá [link]
én is a kész rom-ra várok
addig marad a cm12.1[ Szerkesztve ]
-
Eqinox
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Ma kaptam meg a vadonat új Xiaomi Redmi 3-as telefonom (fehér-ezüst). Ezer hála érte Lampardnak!
Volna egy kérdésem, de lehet kissé idiótának fog tűnni.
Van a Redmi 3-nak kliense? A telefonszámokat gondolom egyszerűbb lenne azzal áttöltenem. -
Geller72
veterán
Üdv. A lányomnak vettem egy Redmi 3 Pro tellát az Eustocktól. Elég sok hülyeséget csinál, random nem akar fényképezni, hívást fogadni nem lehet, etc. Szeretnék esetleges frissítéseket keresni hozzá, de gebedjek meg, ha megtalálom a menűben a szoftver ápdétet. Egyszerűen sehol sincs. Azért nem találom, mert béna pöcs vagyok, vagy ne is keressem, mert nincs? Valami egyszerű, single useres megoldást tudnátok ajánlani arra nézve, hogy orvosoljam a bibit, Új tella, alig egy hónapos. Vagy gariztassam le? Köszönöm a válaszokat.
Üdv:
Geller -
Geller72
veterán
válasz Occon adom #11496 üzenetére
Van egy pici nyilacska, de ha rányomok, nem történik semmi, visszadob a menübe ugyanúgy. Annyit elvárnék legalább, hogy mondjuk kidobjon egy akármilyen ablakot, hogy tegyük fel a up to date a teló, vagy valami ilyesmi. Vagy nem kellene valami ilyesminek lennie?
-
xabolcs
őstag
válasz Geller72 #11495 üzenetére
Ahogy a tobbiek is mondjak, a frissites alkalmazas / menu el van tavolitva az EuStock-os Redmi 3 Pro szoftverebol.
Azon a telefonon akkor lesz masik szoftver, ha MiFlash-el foltesz ra valaki. A hivatalos global developert ajanlom: tud magyarul, OTA-n frissul, nem kell neki nyitott bootloader, nem szereti a root-ot, integralt Google.
Nem nagy kaland foltenni ra.
Szivesen megcsinalom neked, ha tudunk talalkozni, es ha bonyolultnak tunik az elso hsz-ben leirt-emlitett modszer![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest