Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
Egy 2-3 hete találtam én is rá az alkalmazásra.. Tényleg hasznos, és jó dolog. Remélem egyre többen használni fogjuk.
The human head cannot turn 360 degrees... || Ryzen 7 5700X; RX580 8G; 64GB; 2TB + 240GB + 2TB || Samsung Galaxy Z Flip 5
-
Döglött Róka
veterán
Kutyaskent tok jo dolog, csak van ez a franya asztali gep internetre kotve cca 15 eve itthon. Eddig miert nem lehetett egy kozismert adatbazist osszehozni siman egy weboldalon? Komolyan okostelefon kellett hozza?
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
alitak
senior tag
válasz Döglött Róka #2 üzenetére
Fotózás sokkal könnyebb most, szerintem ez lendít igazán sokat. Tudom, anno is lehetett fotózni, meg gépre átrakni képet, meg feltölteni a fotót, de sokkal körülményesebb volt, mint most.
Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw
-
Döglött Róka
veterán
Hat azert szomoru, otthon minden kutyabaratnak akad kepe a kutyajarol. Ha baj van nem hiszem, hogy azert nem hasznalna egy weboldalt, mert korulmenyes feltolteni a kepet
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
DraXoN
addikt
válasz Döglött Róka #2 üzenetére
Nem rajtam múlott, lehetőség volt rá, de nem készült ilyen program.. Nekem nem is jutott volna eszembe se egy weboldalt, se egy mobilalkalmazást csinálni rá.. Valószínű eddig tartott míg lett valakinek egy ötlete, hogy csináljon egyet és kitudja viteleztetni.
Jó pár éve weboldalak készítésével foglalkozom, ha eszembe jutott volna biztos csinálok valami weboldalt rá (bár anyagi lehetőségeim korlátozottak, reklám max a szájtól-szájra lehetett volna, és egyedül tudtam volna csinálni).. bár "csak" 3 éve van kutyánk, de eszembe se jutott ilyen program.. csak véletlen találtam mert a play áruház a nyitólapon kirakta nekem, és gondoltam megnézem mi is az.. Nem is gondoltam, hogy van ilyen program.
De a lényeg.. most már van program, lehet használni, hát használjuk..
The human head cannot turn 360 degrees... || Ryzen 7 5700X; RX580 8G; 64GB; 2TB + 240GB + 2TB || Samsung Galaxy Z Flip 5
-
Hintalow
senior tag
Plusz mostanra ért el olyan szintet az internetpenetráció, hogy értelme legyen egy ilyen adatbázisnak.
(Sokan semmi máson nem neteznek csak telefonon)Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
-
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Döglött Róka #4 üzenetére
De nem csak a saját kutyádat tudod vele lefényképezni...(mármint a telefonnal), hanem ha találsz egy kóbor kutyát, azt is.
-
Döglött Róka
veterán
válasz TazLeacher #9 üzenetére
Jaaaaaaa???
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Wars Outlaws eladó
- Xbox series x. 16 hónapos gyári garanciával,gta v lemezes játékkal.
- SilverStone ST1000-PTS 80+ Platinum 1000W -MAGYAR GARI 2027-ig!!!
- Új Lenovo Thinkpad X1 Nano érintős 13" 2K laptop i7-1180G7 ,16GB,512 SSD, MAGYAR,Garancia,10 óra aku
- Call of Duty Modern Warfare III (postával)
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen