Új hozzászólás Aktív témák

  • llaszlo

    veterán

    válasz dudika10 #1662 üzenetére

    Nem is ha nem akarod. A telefont meg ne egy gyógyszerhez hasonlítsuk már. :D

    Nem tudod milyen az i5. Oda mennek hozzád az utcán és a kezedbe nyomnak egy telefont amire azt mondják, hogy ez az új i5. Te meg elhiszed, hogy ez az új i5, mivel fogalmad sincs róla, hogy az valójában milyen.
    Nyilván volt olyan aki tudta, hogy nem az új i5-öt tartja a kezében, de azokat nem tehetik bele egy ilyen idióta trollkodós videóba. Azt sem tudni, hogy mit mondtak nekik mielőtt oda adták a telefont a kezükbe. Bár az valóban érdekes akinek ott van a másik kezében a saját telefonja. Kérdés, hogy hány embert kellett ahhoz megállítani, hogy 3 (mert összesen 3 embernél volt egy másik iphone) és összesen 10 ilyen embert találjanak? 10-et, 50-et vagy többet?
    Az első ipse úgy néz ki, mint valami alkesz drogos. A nagyinak sem hiszem, hogy sok fogalma lenne arról, hogy mi is az iPhone.
    Egyáltalán honnan lehet tudni, hogy nem megjátszott jelenetekről van szó?

    Szóval ez egy jól összevágott troll videó ahol direkt összeválogatták azokat akiket át tudtak verni, semmi több. Aki ebből azt a következtetést vonja le, hogy ilyen az átlag user az inkább bújjon el egy bokorban.

Új hozzászólás Aktív témák