- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Én most azt nem értem, hogy akkor maga a teljes 5-ös Skype fizetős lesz, vagy pedig lesz belőle fizetős verzió egy ingyenes mellett?
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Apollyon
Korrektor
válasz huskydog17 #1 üzenetére
A cikk írta:
"A bétában a szolgáltatás ingyenes, de három-négy hónap múlva fizetőssé tervezik tenni, néhány más újdonsággal együtt."
A szolgáltatás alatt a videókonferenciát érti, és az 5-ös Skpyeban megjelenő újdonságokat. Amit eddig használtunk ingyen a 4-es verzióval az továbbra is az lesz.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
őstag
Egy óriási problémám van a skype-al.
Amit fejlődés címén egy csomó olyan dolgot tüntetnek el a programból, amit én személy szerint használok.
Pl videó beszélgetés közben én néha szoktam írni is, mert történetesen egy link elmondása kifejezetten hülyén hangzik néha
A másik a windows 7 tálcájának a problémája. Persze lehet, hogy csak én nem találom a megoldást rá, de az újabb verziók mindenképpen ott vannak a tálcán futás közben, nem csak az óra melletti részen. Érdekes módon a régivel ilyen probléma nem volt. -
HelloWorld
tag
A másik a windows 7 tálcájának a problémája. Persze lehet, hogy csak én nem találom a megoldást rá, de az újabb verziók mindenképpen ott vannak a tálcán futás közben, nem csak az óra melletti részen. Érdekes módon a régivel ilyen probléma nem volt.
Ez nem a Skype hibája, hanem a Windows7-é.
Az msn is csak így futott a kezdeti időkben, talán még most is.
Ahogy írták, állítsd be XP kompatibilitásra a Skype-ot. -
őstag
Beállítottam, tényleg eltűnik a tálcáról, akkor 1 probléma orvosolva.
Köszönöm a segítséget, erre pont nem gondoltam.
Az hogy melyik program hibája, az nézőpont kérdése
Ha a videó chat közben lehet majd írni is ugyanúgy ahogy eddig, akkor a hozzászólásom első felét is visszaszívom -
fatal`
titán
válasz HelloWorld #8 üzenetére
Tévedés, ez nem hiba, hanem feature. Elvileg az óra melletti rész értesítésre való.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest