Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
az kimaradt, hogy AC+Dream DLC együtt 49 (45+10 lenne külön) - nem sok, de egy ezres spórolás már aki még nem vette meg.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
flymi
addikt
válasz Mr.Csizmás #1 üzenetére
Azt lehet tudni, mennyire erőigényes a játék? Mert valahol azt olvastam (bár lehet, hogy csak az fps-ek számán vitatkoztak), hogy erősen ajánlott egy kisebb erőmű. Persze ez gondolom FHD-ra igaz.
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
Chrys_
addikt
Jó dolog ez a laser-scan, de a snoopy-féle Nord miatt ez már talán nem olyan nagy plusz.
-
.LnB
titán
orichalcos ezt a cikket te írtad?
Nissan miatt nagyon várom a DLC-t, de mivel még kezdő vagyok és rengeteg gyakorlás vár rám, így Nordschleife-t nem hiszem, hogy fogom élvezni Nem hiába a világ egyik legnehezebb pályája.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
flymi
addikt
válasz Mr.Csizmás #6 üzenetére
Háh!
Talán a konfigommal még szépen elmenne 1440*900-on, de ahhoz vissza kéne kapjam az alaplapom, már 5 hete garba van...
Mondjuk nem tudom kinek mi az olcsó, de én így is sokallom ezt az árat a játékért. ETS2-ért fizettem talán 3 ropit.Csapoati: Sejtettem.
[ Szerkesztve ]
-
neilszab
őstag
Azért egy i3-mal is el lehet vele szépen körözgetni, itt egy teszt a gépigényéről:
Az Assetto Corsa CPU- és VGA-skálázódás tesztjeA Dream Pack megjelenés mellett érkezni fog az 1.1-es patch is, ami a hírek szerint további teljesítmény javulást is eredményez... szerdán kiderül, ez hogy sikerült.
[ Szerkesztve ]
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
flymi
addikt
Ezt nem is értem... Előrendelésről beszélünk? Úgy elhiszem, hogy "olcsóbb" volt.
Azt nehezen tudom elképzelni, hogy megjelenik egy játék x ezer forintért és fél év múlva másfélszer annyiba kerül, de a mai őrült világban ezt sem tartom kizártnak.Szerintem van egy lélektani határ mindenkinél aki megdolgozik a pénzéért, hogy mennyiért hajlandó játékot venni. Ha fele annyiba kerülne, mint most nálam akkor a talán kategóriába kerülne. Fifa13-at és GTR Evo-t is 2014 februárban vettem, a kettő akkor volt együtt 5570 postával.
Én is szeretem a minőségi "csúcs" játékokat, de hogy a fizetésem hatodát adjam egyért... Neeeem.
Akkor várok inkább plusz fél évet.A GTR Evo-hoz képest mennyivel jobb/tartalmasabb/élménygazdagabb a játék?
-
neilszab
őstag
Én csak arra céloztam, hogy az ETS2 sem 3 ropi volt akkor, amikor megjelent.
A GTR Evo egy közel 10 éves engine-re épül, AC pontosan ezzel a 10 évnyi különbséggel jobb, grafikában, fizikában és vezetési élményben is többet nyújt. Az, hogy ez a különbség kinek mennyit ér, az már egyénfüggő... a Race07 / GTR Evo is még mindig szépen megállja a helyét, a mai napig rendezünk komoly bajnokságot vele, nem véletlenül..
[ Szerkesztve ]
-
ollochances
csendes tag
Ez engem is érdekel, mármint az AC vs GTR sorozat. Részemről nagy dilemma, hogy a kb. 10 éves configomat érdemes-e frissítenem/ill. új gépet vennem egy kisebb fajta vagyonért az AC miatt, vagy sem. A grafika nem kérdés, hogy más kategória, viszont a fizika fejlődött-e említésre méltóan? Erről megosztó véleményeket olvastam.
-
flymi
addikt
válasz ollochances #14 üzenetére
Én tavaly novemberben raktam össze az új konfigom. Attól függ mid van, de ha már 10 éves akkor bizonyára érdemes és csereérett. Össze lehet gyúrni low-cost gépet úgy, hogy az működjön is rendesen, főleg ha garis használt cuccokat veszel a megfelelő eladótól...
Nem akarok tippeket adni, mert ez nem az a fórum. De ami lényeg, hogy 120k-150k-ból már össze lehet ollózni egy 1150-es értelmes játszós gépet szvsz. Persze minél több rá a keret annál jobb.
Mondjuk mostanában mindennek felment az ára hála az árfolyamváltozásoknak...Valószínűleg meg fogom venni a játékot, csak kicsit később. Nem is kérdés, aztán jöhet az összehasonlítás. Hacsak nem előz be máris valaki.
[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
Ezen a videón baromi jól néz ki a játék. Novemberben próbáltam utoljára (bika i5 és r9-290) és közel sem hozta ezt a látványt
-
v!ct0y
veterán
belefért volna ingyen is...
-
-
Csapoati
nagyúr
Ne is mondj, ha nem tudod mennyi munka egy ilyet összedobni. A játék megjelent, ezután teljesen ugyanúgy mennek a dlc-k, mint a többi játéknál. Sőt... nézz csak meg egy Grid 2-t, ahova milyen dlc-k jöttek és milyen árakon. A lézerszkennelés baromi drága dolog ám, a realizmusra való törekvés úgyszintén. Márpedig itt nem kockaautók gurulnak körbe. De nyugodtan megnézheted a többi szimulátor árait is. Különösen az iRacinget, az rFactor 2-t és a RaceRoom Racing Experience-t.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
Tudsz mutatni egyetlen olyan szimulátort (tehát Forzák, GT-k kiesnek - hiába szeretem őket én is, messze vannak a valóságtól), amiben ennyi pálya és autó van? Talán még a Project Cars lesz a legközelebb ehhez a maga 30+ pályájával és 50+ autójával, de a többiben sokkal karcsúbb a felhozatal. Egyébként van újdonság, pl a RUF Yellowbird karácsonykor került bele. Lehet, hogy warezban még nem elérhető...
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
Fél árról volt szó és ezt tény, hogy nem is tartották, de állítólag azért, mert alapból egy alacsonyabb árat hoztak ki a dlc-nek. Azt azért vedd figyelembe, hogy a Kunos sokkal kevesebb emberből áll, mint a Slightly Mad Studios. Az iRacingről meg akkor tudod, hogy csillió pénzbe fáj és a pCars sem épp olcsó (és ahhoz is lesznek fizetős dlc-k). Sajnos manapság ez az általános, én ezért nem is háborodom fel azon, hogy pénzt kérnek ezért. Na meg ne felejtsük el, ez szimuláció, itt az autók viselkedése a lényeg, azzal meg nem lesz baj, ez tuti.
-
.LnB
titán
Egyáltalán nem értem a felháborodásodat, nem is játszol vele. Kipróbáltad a warez vertiót és ennyi. Miért ítélkezel így?!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Ja bocs, azt nem te írtad, hogy warezolsz. De lényegében igaz nem?
Szerintem is kevés benne a tartalom, de ami van az nagyon magas minőségű, és ez a lényeg. Játszottam én a GT6-al, abba van tartalom és a játék még sem ér szerintem annyit se mint ez a Dream Pack DLC.Számomra ez a DLC nagyon kívánatos, sok olyan autó van benne amiért boldogan fizetek. A pályáról nem is beszélve.
-
Mr.Csizmás
titán
OFF:
steamen láttam vmi világháborús tankos? gamet, vagy 30-40 dlc van hozzá, mind fizetős...tigris I. téli festés, tigris II őszi festés, mind külön. ezekután bármi jobb. autós dlc témában meg a TDU2 autói is többe kerültek, a darabonként 3-5 euróval.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
neilszab
őstag
Ezek az autók fognak érkezni még idén ingyen: (forrás)
- Abarth 500 Assetto Corse (race car)
- Abarth 595ss vintage
- Alfa Romeo Mito Quadrifoglio Verde
- Audi R8 Plus (2014)
- Audi S1 Quattro
- Chevrolet Corvette Stingray C7
- Lotus Exige R-Cup
- Nissan GTR
- Scuderia Glickenhaus P4/5
- Scuderia Glickenhaus P4/5 C 2012 Hybrid
- Toyota GT86Ezekről meg nem tudni még, hogy milyen formában érkeznek:
- Alfa Romeo Daytona Type 33/2
- Ford GT GT3
- Ford GT40
- Ford Mustang 2015
- Lamborghini Asterion
- Lamborghini Aventador
- Lamborghini Countach
- Lamborghini Gallardo GT3
- Lamborghini Gallardo LP 570-4 Superleggera
- Lamborghini Huracán GT3
- Lamborghini Huracán LP 620-2 Super Trofeo
- Lamborghini Miura SV
- Lamborghini Veneno
- RUF RT 35 S
- Toyota AE-86
- Toyota Celica
- Toyota GT86 GT4
- Toyota Supra MK IV
- Toyota TS040 HYBRIDEnnyi autó nekem már bőven elég... évek kellenek ahhoz, hogy mindegyiket alaposan kiismerje és kihajtsa az ember. Persze akinek annyi egy autó, hogy megy vele 5 kört és már meg is unta, azzal nem lehet mit csinálni... neki ott van a GT6.
A pályákra kellene most már kicsit jobban rágyúrniuk, bár azok is fognak érkezni hamarosan: Brands Hatch, Catalunya, Zandvoort és még pár historic (Spa, Sliverstone..)
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz Döglött Róka #33 üzenetére
Ott ingyenes dlc-k voltak?
neilszab: Ahh ez szinte semmi es lehetne ingyen minden.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Döglött Róka #33 üzenetére
Ok
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az Spa volt, az lett volna za első kieg. a Merci és a Ruf kocsikkal. Az ingyen is lett...mindenkinek mert csúsztak az 1.0-val, az EA vásárlók ezután kaptak egy ígéretet a (második) első DLC-re 50%-n. azt meg kinyomták előrendelésbe eleve 33%-n 10 euro-ért.
Amikor az EA megjelent 4 pálya volt benne és 11 autó, Kunos ígéretett tett 35 autóra és 11 pályára az 1.0-s megjelenésre.
Lett belőle 12 pálya és 37 autó (Spa és a két kocsi miatt).
Minőségi add-on pályák vannak bőven, simán befér, Glava Zete, Pikes Pike, Grobnik, Suzuka, Longford 67', Gentrack1, Bathurst, és van még vagy 10-20 rFactor minőségben (vagy kicsit jobb mint Le Mans Sharte, Castle Hill..stb).
..
Az meg hogy férjen be ingyen egy 10 autós +1 lézerszkennelt pálya az egy vicc. -
.LnB
titán
válasz #70869248 #36 üzenetére
Van minőségi Pikes Pike? Az érdekelne engem is. Honnan lehet letölteni? Most RD-n csak 0.2-es verziót találok az lenne az?
-
törölt tag
Nekem ez van fent: BETA V0.7 PIKES PEAK ALL-ASPHALT (USA) MIRO KUREK EDITION
-
törölt tag
válasz ollochances #41 üzenetére
Ezt most nem tudja senki megmondani.
A DLC-vel jön az 1.1 és a kiszivárgott béta alapján változás lesz az optimalizáltságban. -
neilszab
őstag
Én azt nem értem, miért kéne egyáltalán max beállításokkal menni, ez miért cél egyáltalán?
Most ha van bent egy csúszka, ami a készítők lekorlátoznak mesterségesen egy felső limitben, akkor örülsz, hogy max-on megy a gépeden, ha meg hozzácsapnak még két darab választható felső értéket, akkor meg bosszankodsz, hogy nem megy... és ami eddig jó volt, az már nem jó?
Ugye azt tudod, hogy bármelyik most elérhető grafikai beállítást tovább lehetne még skálázni a végtelenségig... csak éppen semmi értelme. Mint ahogy most is van egy csomó effekt az AC-ban, amit maxra lehetne húzni, de közben semmi érdemit nem ad hozzá a játék élményhez...
Nekem egy GTX970 van a gépemben, mégsem húzok mindent max-ra, és nem azért mert nem bírná, hanem mert totálisan feleslegesnek tartom.
[ Szerkesztve ]
-
neilszab
őstag
Ma esti Assetto Corsa FunRace!
A 400 lóerős BMW 1M-et (S3) fogjuk ma este Suzuka-ban jó alaposan meghajtani, az élvezetek további fokozása érdekében kikapcsoltuk a kipörgésgátlót, de az ABS továbbra is bevethető maradt!
A futam elsődleges célja ezúttal nem a köridők kiélezett hajszolása, hanem a kötetlen szórakozás és a pálya kipróbálása lesz, hogy addig is eltereljük a gondolatainkat a holnap érkező Dream Pack-ről! Örömmel látunk mindenkit a rajtrácson, infók itt:
AC FunRace: BMW 1M - SuzukaHolnaptól pedig egész héten a Dream Pack-et fogjuk nyüstölni... a SRS és a Masters közösen összeállított programjában a következő napokban minden új autó sorra kerül... pontos infók hamarosan!
-
flymi
addikt
Nem tom. Nálam 1440*900 mellett a GTX770-em egy "örök darab", hogy egy kollégát idézzek. A FHD már más tészta...
-
Micsurin
nagyúr
komoly gond van , ha tuttuhawer egy pc-s , autós játékhoz nem kommentel
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest