Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tele van bullshittel a prezentáció. Oké elhiszem, hogy jó illetve egyre jobb és a legutóbbi is már teljesen vállalható volt. Mondjuk nálam az ANC sosem játszott.
De: "a telefon kamerájával az ember a füléről képeket készít, a szoftver pedig a fül és a hallójárat formája alapján megpróbálja meghatározni a legjobb hangzást"
Ez valami vicc? A fülhallgató kialakítása illetve a hozzá kapott gumiharangok szolgálnák a megfelelő illeszkedést és az izolációt. Erre fel kitalálnak egy olyan funkciót, hogy majd az AI fénykép alapján beállítja a megfelelő hangzást. Ez egy rossz vicc. Minden embernek más a hallása illetve a két fül között is vannak különbségek. Mindenkinél.Ezt a Samsung úgy oldotta meg, hogy az Adaptív Sound képes letesztelni az ember hallását és úgy beállítani a megfelelő hangzást és mindkét fület külön teszteli az sem tökéletes, mert függ a fülestől, hogy mire is képes.
-
törölt tag
Ez nem változtat semmit a tényeken, hogy egy bullshit. Feltérképezed a füled formáját, aha minek? Ezzel nem lesz megállapítva a felhasználó hallása tesztelés nélkül meg végképp nem. Ha valaki totál süket az egyik fülére ez nem fogja tudni megmutatni, hanem a LIDAR alapján beállít az AI egy totál értelmetlen hangprofilt. Vicc.
-
törölt tag
Ezt nem azért mutattam én csak a cikkre reflektáltam és az új füles skilljeire, ami teljesen értelmetlen viszont ezzel szemben vannak értelmezhető fejlesztések is... Hogyne lenne, erről szól a cikk. Veszel egy új Air-t és szépen a LIDAR alapján majd beállít neked egy hangzást. Biztos tökéletes nem kell több. Szerintük.
-
törölt tag
válasz GoldhandRent #21 üzenetére
Most komolyan összehasonlítasz egy gumiharangos megoldást, ami nem találkozik csak a hallójárattal egy nyílt rendszerrel ráadásul egy soundbaros hasonlattal? Mi köze van ahhoz, amit írtam? Most vagy nem tudod értelmezni vagy trollkodsz és véded a védhetetlent?
Ez nem az a liga, amikor az erősítőt mikrofonnal kalibrálod a hangfalakhoz.
Nincs honnan visszavernie a hangot ez nem fejhallgató, ami körülöleli a füledet és találkozik a kagylóval. Ez egy kitalált marketing bullshit.
Zenéléssel foglalkozom évek óta, szerencsére meg is élek belőle ímmel-ámmal, de az ilyenektől rosszul vagyok, amikor valaki teljesen rossz hasonlattal próbál meg védeni egy értelmezhetetlen funkciót.Az AI biztosan beállít neked valami fancy hangzást, hogy legalább az életérzés meglegyen. Olyan, mint a bass boost fancy meg minden csak közép meg sehol, ahol esetleg kijönne bármilyen részletesség. Hagyjuk is, elengedtem a témát. Mindenki használja egészséggel.
-
törölt tag
válasz GoldhandRent #23 üzenetére
Azt hiszem nem sikerült értelmezned, amit írtam. De mindegy is.
Attól, hogy ad, hozzá fancy térérzetet, attól még fogalma sincs, hogy mihez (milyen halláshoz) kellene viszonyulnia, mert azt nem vizsgálja.
Ha totál süket vagy vagy bizonyos frekvenciákat nem hallasz azzal nem sokra mész, nem kompenzál semmit."amiről itt szó van, hogy agybadugós optikán keresztül vagy élőben hallgatsz-e valamit
nyers vs természetes"Ezért is írtam, hogy nem ment át miről is van szó.
Én nem a technológiát vitattam, hanem a termékben való értelmét. Ami nincs.
Szerinted van oké legyen, de ezt egy halláskárosult nem fogja értelmezni ahogyan a LIDAR sem, mert nem arra való. Köszi amúgy a fizika órát igazi prof vagy.Mindenesetre ki fogom próbálni az biztos legalább egy jó nevetést adni fog, ha mást nem is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz GoldhandRent #25 üzenetére
"a hab a tortán az lenne, ha azt IS tudná, amit te írtál. hogy mindkét füledből azonos jelszinteket kapjon az agyad
természetes térhatás és tökéletes hallás"Na végre átment amit írtam már a legelején. Ennek örülök.
És nyilván egy Pods tulaj is jobban örülne, ha mindez fordítva történne.
Először térképezze fel a felhasználó hallását és utána lehet esetleg egy LIDAR megoldással szórakozni. Mindaddig értelmetlen és csak a fancy faktort látom benne, nem pedig egy valós személyre szabott megoldást.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MinDig TV
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Óra topik
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
- FinTech - Financial Technology - digitális pénzügyi szolgáltatások, szoftverek, rendszerek megbeszélése.
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen