- Hálózati / IP kamera
- Crypto Trade
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Hálózatokról alaposan
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nuke7
veterán
válasz nyisziati #194 üzenetére
most a számokra nem emlékszem pontosan, asszem az aktuális az az, hogy 6700 helyett fizetek 4700-at (vagy valami hasonló)...
Amikor évekkel ezelőtt (5-6) kiakadtam az allee-ban az ügyintézőnek, hogy mi ez az internet ár akkor írt át valamit az adatoknál és ott volt egy jelentős kedvezmény, azóta gondolom közelebb kerültek az árak egymáshoz...
https://youtube.com/user/nuke7
-
Egon
nagyúr
válasz nyisziati #99 üzenetére
LOL. Értem én, hogy az usákoknál minden zöldebb (sőt: annál zöldebb nincs is sehol a kozmoszban, mert az már csalás lenne ugyebár...), de hogy mi köze van annak, hogy az állam mit tesz úgy általában, ahhoz, hogy valaki szégyelli-e a nemzetiségét vagy senem, azt fel nem foghatom...
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Danex
addikt
válasz nyisziati #230 üzenetére
Nagyon jó, csak az emberek többségének felesleges annyi adat egy hónapra.
Szóval ami igazán releváns az a kb 3-5GB-os csomagok lennének, azok pedig lazán 5eFt körül vannak.
Mint a popcorn és a kóla a moziba. Kicsi menü 0.5L cola, 2L popcorn 900Ft, 1,5L cola, 5l popcorn 1400Ft.
Ha csak kis adagnyit akarok enni akkor túlárazott szar menüt veszek, vagy arányaiba véve nagyobbat, de azt nem használom ki... ugye ez ismert stratégia a gyorsétteremeknél is.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz nyisziati #230 üzenetére
Ez most akkor jó? Bocs, ha hülyeséget kérdeztem, de mikor nem ment a Digi SIM és wifi sem volt, akkor ajánlottak egy céget, ami Telenor alapú volt, így nem érdekelt. 6800/hó volt és 2TB adat volt hozzá, a hangalapú részére nem emlékszem.
Igazából a mobilnet fenti melós célon kívül csak arra kell, hogy legyen, Telekom előfizetésen 1600/hó 3GB, negyede sem fogyott el, független a +20GB covid adattól. Van egy korlátlan hálón belüli hang előfizetéses is, azon is van 3GB, az se fogy el. Ez a két előfizetés cc 5eft, havi kb 350 perc beszéd szokott lenni. Még van egy Domino, ami 3500/év és a Digi SIM.
2 telefon 4 SIM-mel EU legdrágábbjaként 5000+ ft-ért. Ja.
Azért az iménti 35euro/félgigánál picit jobb, amit Te írsz, 2016-ban sem volt ilyen extrém áron félgiga, de én már ezen nem akarok vitázni.
Szóval ami igazán releváns az a kb 3-5GB-os csomagok lennének, azok pedig lazán 5eFt körül vannak.
Mint említettem, Telekom előfizetés 1600/hó és 3GB. Ez kevesebb, mint 5000.- nem? Nem értem, miért dobálóztok ilyen számokkal, mikor mindenki tudja, milyen árakon futnak ezek.
6800.-ért már 2TB adat is van! Matekozd ki, ez lehet talán a tejútrendszerben is a legdrágább!
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
törölt tag
válasz nyisziati #307 üzenetére
Vélhetőleg sokan ugyanígy reagálnak ha a digi helyett marika tel lenne ebben a helyzetben. Inkább a királyi közbe szerzés viktatorikus elemei miatt éreznek csalódottság miatt ragadtak billentyűzetet, mert már nem is próbálnak úgy tenni mintha. Mondjuk tiszta verseny kozbeszerzesen még soha nem volt elrontott specifikáció nélkül itthon
[ Szerkesztve ]
-
togvau
senior tag
válasz nyisziati #411 üzenetére
kerékkötőknek a putyin elvtárs által rendelt akadékoskodás miatt szokták mondani magyarországot.
Multiknak pont kinyalja mindenét a kormány, kifizeti még a munkások bérét is, csak hogy jobb legyen a foglalkoztatási statisztika, meg hogy verhessék magukat, hogy jön ide gyártani a multi (hát persze, hisz ingyen gyártat kb).hitler, sztálin, micro usb
-
válasz nyisziati #411 üzenetére
Amíg abban merül ki a ténykedés, hogy mindent akadályozunk, addig nem kell csodálkozni. 20 éve (EU csatlakozástól számoljunk, de lehetne 30 is) nem tett egyik vezetés sem semmit azért, hogy versenyképes legyen a gazdaság, mit várunk, nem fogják kihasználni a cégek a lehetőséget?
Mutogatni való hater díszpinty
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LEGO klub
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Bundle topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Eladó egy Abit BH7-E alaplap (s478), proci, proci hűtővel, 3db 512mb ram, és 9600SE agp vga-val.
- Canon EF-S 10-18 f/4.5-5.6 IS STM objektív
- Eladó egy GIGABYTE GA-K8NE s754 alaplap + hátlap
- Eladó egy White shark shinobi model name gk-2022 billentyűzet
- Eladó 2db SAS HDD - Mindegyik beépítő kerettel - Lásd a képen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest