Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Nem érted mi a gondom. nekem 8 éve van itt előfizetésem.5 megás volt, hozta is szépen , megbízhatóan. Ez egy kis utca öregek lakják évtizedek óta nem történ változás, költözés semmi.
Gondoltam legyen 10 mert miért ne. Nem kaptam figyelmeztetést, vagy bármi mást, hogy a 10 megát nem fogja itt tudni. Telefonon megkötöttem a szerződést majd szembesültem a ténnyel, hogy a 10 mega az nem 10 mega, és soha nem is lesz. Egyszerűen itt nincs 10 megás net, mert max 8 megát tud a rendszer. Tehát mindig a szerződésben aláírt sávszél alatt vagyok de a garantált fölött. A szolgáltató támadhatatlan, pedig egy olyan csomagot íratott alá velem ami itt nem is létezik és nem is létezhet. itt 8 megás net van de persze nagyvároson meg 60 megás.ezért a pénzért., sőt kevesebbért.
A másik pontjuk a Tv volt, mert megrendeltették velem a HD csatorna csomagot, mire kiderült , hogy ezen a vezetéken csak max Hd ready adást tudnak biztosítani, tehát az 1080 felejtős. míg ha felmész az Invitel honlapjára és beírod a címednek mondjuk Fehérvárt kidobja kevesebb pénzért Full Hd tv szolgáltatással 60 megás nettel az színvilág L csomagot míg mondjuk Sárbogárdon 10 megás nettel Hd ready adással több pénzért színviág L csomagot.Azonos csomag , több pénz szarabb szolgáltatás. ha azt mondaná, hogy itt elenged az árból akkor nem zavarna annyira a dolog, de sajnos nem így van, sőt."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Minden, ami Unreal Engine
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Opel topik
- Bluetooth hangszórók
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Noctua NF-A14 INDUSTRIALPPC-2000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i7-620M I 6GB I 128SSD I 12,1" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L440 - i5-4200M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Pokémon Crystal játékot keresek 35-40 ezer között!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MAPED ErgoLogic kézi nagyító eladó! Bontatlan Csomagolás!
- Eladó Gigabyte 1050 Ti 4GB!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest