Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
Én úgy tudom nem 5vs5 lesz, hanem nagyobb csaták, csak a saját squadronod lesz max 5 fős. Nem is látnám értelmét hogy max 10 főt engedjenek fel egy szerverre.
Amúgy megerősítették hogy teljes joystick support lesz pc-re, hotas és pedál támogatással.
[link]9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
sheep
addikt
Én ugyan így vagyok vele. A Rogue Squadron (és az X-Wing Alliance) nagy kedvencem volt, vért izzadtam mire végigvittem, a zenéje az agyamba égett. És pont arra számítok hogy valami hasonlót kapunk, egyjátékos kampánnyal mint anno (amit persze utána lehet multiban is nyomni), csak a mai korhoz igazítva grafikában, vr támogatással, stb.
De ha már teljes joystick supportot is ígérnek akkor csak nem valami gagyit adnak...persze nem kell Elite Dangerous szerű fizika, ez nem erről szól, hanem hogy legyen meg a SW hangulat, vr-ban biztos nagyon ütős lesz. Engem is jobban érdekel a single kampány, de ki fogom próbálni a multit is azért.[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
sheep
addikt
Hú ez tetszik. Szóval single kampány full vr-ban, és a multi kb. olyan mint a BF. Először dogfight, utána kiiktatni a közepes hajókat, majd a végén a Star Destroyert, mindezt többféle módon, bombázva vagy lopakodva.
Jól hangzik és még némi fizikát is láttam. Nagyon drukkolok hogy jó játék legyen.9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
sheep
addikt
válasz Malibutomi #55 üzenetére
Ez szerintem is így lesz, mint eddig is a BF részeknél, valljuk be az EA nem az egyjátékos kampányairól híres
De már annak is örülök hogy legalább lesz benne...9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
sheep
addikt
Egyre inkább úgy tűnik olyan játék lesz amire várok. Szükség lesz a hotasra is
Egy kis gameplay:
[link]9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
sheep
addikt
válasz idegen lény #59 üzenetére
Ez hogy jön ide?
-
sheep
addikt
válasz idegen lény #61 üzenetére
Mire rájöttem hogy mire akarsz kilyukadni megőszültem
Nem tudom, de nem is érdekel igazából. Ez egy játék, nem egy kőkemény szimulátor.9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
sheep
addikt
Arra leszek kiváncsi hogy vajon a játék támogatja-e több vezértő egyidejű használatát (hotas+pedál).
Csak mert a BF sorozat nem támogatja, bár az nem is erről szól. Ott maximum egy kontrollert kezel usb-n.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest