Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobaljov
senior tag
Az eredeti Bohemia Interactive egy cseh cég, az szóban forgó ausztrál "leányukat" Bohemia Interactive Australia (BIA)-nak hívják, kicsit félreérthető a cikk végén.
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
nagyúr
Egyrészről a konstrukcioról beszéltem. Ami a mai napig nemhogy modernek számít de sorra veszik át mások is. Nem épp az M4 konstrukcója terjed... ami amúgy tényleg fos mégis eröltetik.
Ennyit a konstrukcioról.Ak: Az a fegyver nem ér semmit amelyik nem működik, megbízhatatlan, nem amelyik nem kétkezes. Eközben gépkarabélyról beszélünk ahol nem elsődleges, hogy 200mig pontlövő legyen, nem mindha a minőségi AK74ek 200mig ne lettek volna azok (nem sok ilyen van ma már a környéken ez tény, de ez nem a fegyver hibája, hanem a Szovjet korszak gyártási minőségének meg az elmúlt éveknek.) és ugye ezen a területen a 21.sz AKi komolyat léptek előre. Akkor megent csak nem fos. Erről rengeteg írás is van, hamár minőségi AKhoz nemtudsz hozzájutni..
Határ fos az, hogy egyesek úgy nyilatkoznak egyesek az AKról, hogy nem értenek a témához. És teljesen mindegy mennyit löttek M4/G36/HK416...al.[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
fattyu
veterán
ha egy vz58al sokkal könnyebb ugyanazon lőszer mellett célokat leküzdeni ami ugyanolyan meg bízható könnyebb pontosabb és kissebb a visszarugása akkor helyből egy fos. azóta meg készült scar meg acr hogy csak... és a megbízhatóság kell Ja de ha már fegyver az se gond ha el is találsz vele valamit.
Az ar15 nekem is fostalicska. pontos meg jól legozhato de homokban tré.
azt meg ismétlem. én nem olvasok.a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- PlayStation 5
- Politika
- Külpolitika
- Gumi és felni topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- PlayStation 3
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen