- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Új típusú árháborút hirdet az EV-piacon a BYD
- Windows 11
- Synology NAS
- Vivaldi (böngésző)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- VPN topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Crypto Trade
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudymester
senior tag
Ha lehet nem is veszek itthoni terjesztésű adathordozót. Már 30db-nál megéri házhozszállítással rendelnem és így kb fele annyiban van mint a hivatalos...
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
válasz
Thunderzolee #15 üzenetére
Ha jól emléxem, nem olyan nagyon régen valaki kiszámolta, Szlovákiának mennyi többletbevétele van abból, hogy mi onnan vásárolunk lemezeket.
37 milliárd Ft/év...
Tehát ennyivel több bevétele lehetne a közös jogkezelőnek és az államnak összesen, ha nem lennének fafejűek.
https://www.coreinfinity.tech
-
anulu
félisten
válasz
Thunderzolee #15 üzenetére
és az ottani eladások jelentős része jött át ide
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
válasz
Szőröstalpú #14 üzenetére
"eddig miért is nem szóltak bele"
Lehet valakinek eszébe jutott utána nézni, melyik országban mégis mennyi DVD-t adnak el, és Szlovákia (vagy Románia) toronymagasan megelőzte Magyarországot.
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Szőröstalpú
tag
Sajnos csak a hatályos törvényt találtam meg, úgyhogy nem tudom pontosan, mi változott, de két dolog lehet: vagy csökkent a lehetőségük a beleszólásra (erre utal, hogy hömbölögnek miatta), akkor viszont felmerül a kérdés, hogy eddig miért is nem szóltak bele; vagy növekedett, de akkor meg mire fel ez a cikk?
(egyébként tavaly ősszel nem változot az szjt, csak idén februártól, illetve 2007 júliustól)[ Szerkesztve ]
-
Nem is ezekről beszéltem, nyilván tisztában vagy vele. Illusztrálni szerettem volna, hogy ebben az országban a hatalmasságok bármit és büntetlenül tehetnek meg, soha semmiféle retorziót nem kell elszenvedniük, még ha törvényeket sértenek is...
Lényeg a lényeg: kétlem, hogy az IVSZ törvényes jogi eszközökkel el tudja érni a változást.
-
bambano
titán
válasz
Szőröstalpú #8 üzenetére
Nálad azért lényegesen gyorsabban, ha figyelembe veszet a cikkből ezt az idézetet: "A szerzői jogi törvény tavaly őszi módosítása azonban a jogdíj befizetők számára kedvezőtlen eredménnyel zárult"
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Szőröstalpú #8 üzenetére
Eddig ment a szekér, nem érdekelte őket, hogy a vevő mennyit fizet a cuccért az adóval együtt, most viszont válság van, minden eszközzel növelni kell a forgalmat.
#9 moli.hu: Már néhány száz darabnál simán megéri.
[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
moli.hu
őstag
például egy DVD esetén a gyártási vagy forgalmazási ár több mint 200 százalékát kell jogdíjként megfizetni, míg Szlovákiában 6, Romániában 3 százalékát.
aztajobudos!
meg mindig banom, hogy regebben nem szlovakiabol vettem az adathordozoimat. -
Szőröstalpú
tag
Azért az IVSZ is marha gyorsan kapcsol. Hiszen még alig csak 7 éve kell fizetni a jogíjat
-
dabadab
titán
"ahol 3.5 millió ember napi szórakozását lehet tönkretenni egyetlen mozdulattal"
Jajj, nemar. Nem hinnem, hogy az Accession Mezzanine Capital vagy az EMMIS Communication profitjelentesei valoban 3,5 millio ember napi szorakozasat jelentette volna (nekem viszont van Econet reszvenyem, annak az arolyamanak a figyelese tenyleg napi szorakozast jelent a szamomra
).
Ne tessek mar ennyire birkanak lenni.[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
válasz
attila9988 #2 üzenetére
Ugyan! Ahol a bíróságok nem függetlenek, ahol 3.5 millió ember napi szórakozását lehet tönkretenni egyetlen mozdulattal - ott ne várd, hogy értelmesen fognak változni a dolgok.
-
bambano
titán
válasz
attila9988 #2 üzenetére
Olyanra már gyanakodtam egy-két hsz olvasása során, hogy tájékozatlanul írtak, olyanra is, hogy részegen, de olyanra most gyanakszom először, hogy valaki az alvás álmodozási szakaszában fórumozzon
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
fekeandras
őstag
röhej...
-
attila9988
őstag
Talán történik majd valami ezek után. Most végre van valaki aki fellép a szabad rablás ellen.
[ Szerkesztve ]
„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
-
]Phobos[
senior tag
Milyen jó kis mutyi mehet ott a háttérben.
Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
Új hozzászólás Aktív témák
it A szakmai szervezet sérelmezi, hogy az érintettek nem szólhatnak bele a jogdíjak mértékének megállapításába.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest